Remediere și demolare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în remediere și demolare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
16975 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să angajezi un expert în demolare prin Wilio?

Căutați servicii de demolare? Un expert în demolare va demola în mod eficient atât clădirile interne, cât și cele externe sau, de exemplu, va îndepărta țiglele de pe proprietatea dumneavoastră. El are experiență cu utilaje de demolare, astfel încât toate demolările se vor face în condiții de siguranță și în conformitate cu reglementările, astfel încât să puteți continua faza următoare a proiectului dumneavoastră. Adăugați proiectul dumneavoastră pe Wilio și conectați-vă cu cele mai bune companii locale de demolare. Explicați, pur și simplu, ce trebuie să demolați, când trebuie să faceți acest lucru și dacă materialele trebuie conservate sau eliminate.

Cine este expertul în demolare?

Un expert instruit în demolare demontează în siguranță diverse structuri permanente și temporare. Demolările trebuie efectuate în majoritatea cazurilor la începutul renovărilor, pentru a putea începe.

Care sunt tipurile de servicii de demolare obișnuite?

Experții în demolare demontează, demolează, și îndepărtează în mod obișnuit băi, țigle, magazii și pereți. De obicei, aruncă orice deșeuri sau iau materialul pentru reciclare.

Care sunt utilajele și tehnicile comune utilizate de companiile de demolare?

Expertul dumneavoastră în demolare va selecta utilajele și tehnicile adecvate în funcție de dimensiunea și locația clădirii dumneavoastră, dar metodele cele mai utilizate sunt deconstrucția sau demolarea mecanică. Deconstrucția se face manual cu topoare, ciocane și șurubelnițe, în timp ce demolarea mecanică include picamere, buldozere și excavatoare.

Există legi sau autorizații care ar putea afecta demolarea?

Da. Decizia de autorizare este influențată de factori precum mediul, patrimoniul cultural și impactul demolării asupra aspectului zonei. Licențele și aprobările de demolare sunt guvernate de legile statului și de autoritățile locale.

Cât costă angajarea unui expert în demolare?

Costul mediu al serviciilor de demolare este de obicei între 60 și 80 de euro pe metru pătrat. Expertul dumneavoastră în demolare poate percepe mai mult sau mai puțin în funcție de complexitatea lucrării, de costul închirierii unui utilaj de demolare mecanică, de timpul necesar demolării și de necesitatea colectării deșeurilor.

Ce include serviciul de demolare?

Experții în demolare elimină structurile interioare și exterioare, placarea și pavarea, manual sau folosind mașini mai mari, cum ar fi excavatoare și buldozere. Dacă trebuie să demolați clădirea, veți afla detaliile atunci când solicitați servicii de demolare prin Wilio.

Servicii

Demolarea zidurilor

Trebuie să îndepărtați zidurile grădinii, pereții interiori sau coloanele? Angajați un expert în demolare pentru a le demola și a îndepărta resturile. În funcție de dimensiunea și locația peretelui, expertul dumneavoastră va lucra manual sau va folosi mașini precum un excavator. Dacă sunt necesare mașini specializate, expertul va discuta cu dumneavoastră legat de accesul pe proprietate și costul închirierii mașinilor și îl va adăuga la prețul final. Dacă peretele este din cărămidă sau lemn, anunțați furnizorul dacă doriți să depozitați materialele și să le refolosiți sau să le vindeți.

Demolare baie

Ai de gând să renovezi baia? Atunci, trebuie să demolezi baia actuală. Demolarea băii include demontarea chiuvetei, a căzii, a dușului, a toaletei, a gresiei și a pereților. Un specialist în demolare poate prelua aceste articole contra cost sau le poate depozita într-un depozit închiriat. După demolare, meșterii care renovează baia pot reutiliza obiectele sanitare și materialele pe care ați ales să le păstrați.

Îndepărtarea plăcilor

Alegeți îndepărtarea profesională a plăcilor pentru a vă proteja casa și sănătatea de praf și resturi periculoase. Dacă doriți să păstrați plăcile, specialistul dumneavoastră le va îndepărta cu grijă cu un ciocan, o dală și o racletă. Dacă plăcile vor fi aruncate, folosiți un ciocan. Indiferent de metoda de îndepărtare, îndepărtarea profesională a plăcilor ar trebui să cauzeze deteriorări minime ale pardoselii. Specialistul în demolare poate oferi, de asemenea, o finisare de suprafață pentru a fi gata pentru noile plăci. Înainte de a pleca, curăță zona și (dacă este inclus în prețul demolării), ia cu el plăcile sparte.

Demontarea adăpostului

Dacă trebuie să demolați adăposturi din metal sau lemn, probabil că veți avea nevoie de mai mulți muncitori pentru demolare și de o dubă sau container pentru a aduna deșeurile generate. Când specialistul dumneavoastră ajunge la fața locului, el demontează adăpostul, sortează materiale precum metalul la resturi și conservă materialele refolosibile. Unii experți în demolare iau în considerare acest lucru la stabilirea prețului forței de muncă, deci este o idee bună să oferiți fotografii și cât mai multe detalii cu privire la materialele din care este făcut adăpostul dumneavoastră.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.