Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Reparații boiler

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reparații boiler. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Reparații boiler

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații boiler? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Reparația cazanului: Întrebări frecvente

De ce să căutați o reparație a cazanului Wilio?

Fiecare gospodărie se bazează pe un singur aparat pentru a produce apă caldă menajeră (ACM) - este un cazan. Acest dispozitiv ne încălzește apa rece la temperatura necesară și după încălzire o menține la nivelul stabilit de noi. Prin urmare, defectarea cazanului este o problemă neplăcută, cu care trebuie să ne ocupăm cât mai repede posibil, mai ales în lunile de iarnă. Nu riscați electrocutări sau chiar deteriorări suplimentare ale centralei și solicitați reparații profesionale pe site-ul web Wilio. Obțineți cotații de la mai mulți reparatori și alegeți-l pe cel care vi se potrivește. Un profesionist cu experiență va elimina problema într-un timp scurt și fără risc.

Ce lucru necesită repararea cazanului?

Fiecare aparat care nu funcționează corect necesită un diagnostic de problemă la începutul reparației. Un profesionist cu experiență va veni la tine acasă și va începe să lucreze după o scurtă consultație. În primul rând, sunt verificate componentele electrice ale cazanului cu sursa de alimentare. Aici, expertul se concentrează pe alimentarea cu energie electrică a aparatului și apoi verifică componentele individuale din interiorul cazanului. Al doilea pas constă în verificarea conductelor de apă care furnizează apă aparatului și, de asemenea, din cazan către robinete individuale. După diagnosticarea amănunțită, problema identificată este eliminată și cazanul reparat este testat.

De ce să căutați o reparație a cazanului pe Wilio?

Repararea cazanului nu este o treabă pentru un amator. Aceasta este o operațiune cu risc ridicat, căci reparatorul, împreună cu electricitatea, intră și în contact cu apa, care este conductorul electricității. Consecințele unei manipulări necorespunzătoare pot duce imediat la un accident fatal, iar dacă piesele electrice și de instalații sanitare sunt conectate incorect, poate apărea un șoc electric chiar mai târziu - în timpul spălării și al dușului. Intervenția cazanului nu este recomandată de niciun producător actual din cauza pierderii garanției asupra aparatului. Introduceți solicitarea dvs. pe site-ul web Wilio și obțineți un profesionist certificat care vă va verifica și repara cazanul în siguranță și rapid.

Cât durează repararea unui cazan?

Repararea unui cazan nu necesită mult timp. Cu cât este mai modern aparatul, cu atât este mai ușoară și mai rapidă diagnosticul și reparația ulterioară. Un profesionist calificat va repara un cazan spart în 1-2 ore. Defecțiuni mai grave înseamnă demontare și îndepărtare. Pe site-ul web Wilio, veți găsi suficienți profesioniști care vor explica întregul proces și vă vor recomanda cea mai potrivită soluție la orice problemă cu cazanul.

Cum găsesc o reparație de calitate a cazanului? Obțineți un reparator cu experiență în cazane. Este simplu. Trebuie doar să introduceți o interogare pe pagina Wilio și să selectați locația în care se află cazanul defect. Ulterior, veți primi imediat oferte de preț pentru reparații de la profesioniștii din zona dvs. Vă încurajăm să revizuiți evaluările fiecărui expert și să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dvs.
Ar trebui să furnizez materiale și echipamente înainte de a repara cazanul?

Cazanul nou achiziționat poate include, de asemenea, un set de reparații și demontări în pachet. În cazul unei reparații, acest set de instrumente trebuie furnizat profesionistului. Profesioniștii cu experiență au propriile instrumente și materiale. În majoritatea cazurilor, proprietarul cazanului nu trebuie să furnizeze reparatorului niciun material sau echipament.

Cât costă repararea cazanului?

Prețul pentru repararea cazanului va depinde de gravitatea erorii, de cantitatea de material consumată în timpul reparației și de timpul necesar pentru diagnosticarea și remedierea defecțiunii.
Prețul lucrării este cuprins între 15 - 25 € / oră. Noua spirală pentru cazan costă de la 15 la 100 €. Noul termostat costă 10 - 40 €. Alte piese electrice (indicatoare, siguranțe, indicatoare etc.) nu sunt scumpe și prețul lor variază între 5 - 20 €.
În unele cazuri, este luată în considerare cumpărarea unui cazan nou. Defecțiunile constante și lipsa de fiabilitate pe termen lung a aparatului este un semnal clar pentru înlocuire. Veți obține un nou cazan de încredere, care datorită tehnologiei moderne de producție încălzește apa mai repede și consumă mai puțină energie. Un cazan electric normal costă în intervalul 100 - 500 €.

Lucrări tipice

service cazan, conectare și înlocuire termostat, service cazan, conexiune cazan < / p>

Procedura de lucru

Orice lucrare de reparare a cazanului începe cu sosirea la fața locului, conversația cu proprietarul și diagnosticarea defecțiunilor prin inspecție vizuală și măsurători. Fiecare profesionist va cunoaște mai întâi temeinic condițiile în care este utilizat cazanul. Toate intrările și ieșirile sunt, de asemenea, verificate, pe care o are centrala.

Reparatorul deconectează mai întâi dispozitivul de la rețea și efectuează o inspecție optică pentru eventuale scurgeri și scurgeri. Dacă se detectează o problemă în sistemul de distribuție a apei, componentele sunt înlocuite cu altele noi. O astfel de procedură de schimb este întotdeauna recomandată. Acest lucru va asigura că noile piese își vor îndeplini funcția pentru anii următori. O defecțiune tipică a unui sistem de distribuție a apei este cauzată de o etanșare deteriorată, o etanșare necorespunzătoare a sigiliului, un furtun crăpat sau un accesoriu.

Defecțiunile la cablajul cazanului se manifestă cel mai adesea printr-o defecțiune a termostatului. Aflăm că, prin setarea temperaturilor diferite pe cazan, termostatul nu face clic. Soluția este înlocuirea termostatului cu unul nou. O altă tulburare tipică este anodul sau bobina cazanului care funcționează defectuos. Anodul protejează interiorul cazanului de coroziune. Un anod care nu funcționează corect este întotdeauna înlocuit cu unul nou. În cazul unei defecțiuni în spirală, soluția este aceeași - înlocuirea cu una nouă.

În unele cazuri, defecțiunea cazanului este cauzată de o conexiune incorectă la rețeaua electrică sau o defecțiune la cablarea apartamentului / casei. Un reparator profesionist verifică, de asemenea, această opțiune și, dacă sunt descoperite defecte, erorile minore pot fi remediate imediat; probleme mai grave necesită intervenția unui alt expert - un electrician. Puteți obține cu ușurință un specialist în instalarea electrică și de pe site-ul web Wilio.> _X000D_

Sugestii și sfaturi:

1. Nu dezasamblați sau cântăriți cazanul
În caz de defecțiune a cazanului, nu dezasamblați niciodată cazanul singur sau nu îl luați pentru reparații. Așteptați sosirea unui tehnician autorizat, care efectuează întotdeauna reparațiile la fața locului. Prin îndepărtarea, în special a cazanelor mai mari, proprietarul pierde automat garanția și alte beneficii oferite de producătorul echipamentului.

2. Luați în considerare înlocuirea acestuia cu una nouă
După un timp și mai ales cu multe avarii și investiții, este o idee bună să luați în considerare cumpărarea unui cazan nou. Producătorii afirmă că durata de viață a produselor lor este mult mai lungă decât durata reală de viață. Este optim să înlocuiți cazanul cu unul nou la fiecare 10 ani. Veți obține un aparat modern cu eficiență mai mare a încălzirii și economisind costurile de funcționare.

3. Verificați cazanul în mod regulat
Fie că cazanul este nou sau mai vechi, este recomandat să verificați locația în mod regulat. Verificăm locul de sub cazan, în spatele acestuia și în locurile în care acesta este conectat la rețeaua electrică. Scopul inspecției este de a detecta scurgeri și scurgeri chiar la început sau o conexiune electrică slab realizată, care se manifestă, de exemplu, prin arsuri. Inspecția regulată este întotdeauna mai bună decât pierderea bruscă a funcționalității.

4. Nu faceți nimic amator / improvizat
Evitați soluțiile amatoriale și improvizate chiar și atunci când lucrați cu un cazan. Amator înseamnă greșit și periculos, improvizat înseamnă că rămâne așa pentru totdeauna. Chiar dacă sunteți apăsat pentru timp, așteptați sosirea unui profesionist certificat - le veți găsi pe site-ul Wilio. Prin munca de amatori, vă expuneți pe dumneavoastră și familia dvs. la riscul de rănire (fatală), daune materiale și pierderi financiare semnificative în urma punerii în aplicare repetate.