Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Reparații duș, cadă sau cabină de duș

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reparații duș, cadă sau cabină de duș. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Reparații duș, cadă sau cabină de duș

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații duș, cadă sau cabină de duș? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Vi s-a avariat toaleta, chiuveta sau dușul?

Răspunsul este serviciul nostru de reparații. Lăsați-vă baia în mâinile calificate ale experților în repararea suprafețelor băii de la Wilio. Deteriorările accidentale, precum și uzura generală pot afecta starea și aspectul articolelor dvs. sanitare. Suprafețele deteriorate din cadă sau toaletă, crăpăturile de la duș sau lavoar pot strica imediat prima impresie, mai ales când vine vorba de bunuri imobiliare comerciale, cum ar fi hotelurile. În cel mai rău caz, aceste daune înseamnă și scurgeri de apă, care pot fi periculoase pentru casa dvs. Vestea bună este că aceste tipuri de daune nu sunt ireparabile.Wilio lucrează cu specialiști care au mulți ani de experiență în aplicarea celor mai bune practici pentru repararea și refacerea suprafețelor, ceea ce va face ca fisurile să dispară și produsele din ceramică ciobită să arate ca noi. Chiuveta, toaleta și cada de la duș pot fi restaurate profesional folosind tehnologia și abilitățile excelente ale specialiștilor noștri. Câteva beneficii:

Software de ultimă generație pentru a asigura potrivirea perfectă a nuanței : utilizarea unui Software unic de potrivire a culorilor este o parte critică a oricărei soluții. Se asigură că tehnicianul folosește exact aceeași nuanță ca cea de pe suprafața dvs. Software-ul elimină riscul de eroare umană și elimină presupunerile din ecuație.

Un serviciu care vă economisește timp și bani. Indiferent dacă trebuie să reparați suprafața băii din casa dvs. sau doriți să reparați obiecte din afacerea dvs. pentru a acoperi urme vizibile de uzură, a merge pe acest drum va fi, desigur, mult mai eficient decât a înlocui un articol deteriorat cu unul nou. Rețineți că dacă structura obiectului este intactă și nu este complet deteriorată, atunci este posibilă și recomandată repararea suprafeței. La noi, veți economisi nu numai banii câștigați din greu, ci și timp și efort. La urma urmei, puteți avea echipamentele de baie reparate perfect în câteva ore.

Reparații la suprafața băii pe care le puteți rezerva la Wilio. Iată o listă scurtă a tipurilor de daune de care specialiștii calificați Wilio pot avea grijă acasă sau de la unitatea comercială: repararea crăpăturilor și fragmentelor din cadă, repararea lavoarelor crăpate, repararea zgârieturilor din cadă, chiuvetă sau cabină de duș, repararea instalațiilor sanitare din baie, suprafețe de vase.

Riscul utilizării truselor de reparații pentru baie pentru proprietarii de case. Ideea de a vă repara singuri suprafața sanitară s-ar putea să vă pară destul de tentantă, mai ales că sunt multe kituri de reparații disponibile pe piață. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor rezultate perfecte, fără urmă de daune sau lucrări de reparații, atunci ar trebui să consultați un specialist cu experiență în restaurarea suprafeței la Wilio. Meseriașii noștri au cunoștințele și abilitățile necesare de a lucra cu diferite tipuri de suprafețe și materiale, kituri multi-materiale, sisteme de potrivire a culorilor și materiale de umplutură din rășină sau ceramică pe bază de polimeri. Penru că nu aveți experiență, dvs. ați putea înrăutăți situația de așa natură încât articolul să nu mai poate fi reparat. Deci, dacă doriți să prelungiți durata de viață a obiectelor sanitare din baie și să vă bucurați de suprafețe perfecte, ar trebui să apelați la un specialist cu experiență în repararea suprafețelor băii de la Wilio.

Întrebări frecvente

Întrebare: Cât durează de obicei repararea suprafeței băii? Răspuns: Depinde, într-adevăr, de tipul de daune care trebuie reparate și de cantitatea de muncă efectuată. O reparație tipică la domiciliu poate dura de la 2 până la 4 ore, în timp ce o reparație mai mare a spațiului comercial poate dura de la 4 până la 8 ore.

Întrebare: Reparația poate fi efectuată în ziua comenzii? Răspuns: Acest lucru depinde în mod explicit de disponibilitatea specialistului pe care îl contactați / alegeți. Aranjați data și ora serviciului direct cu furnizorul selectat.

Întrebare: Pot rezerva un meseriaș pentru spațiile comerciale prin Wilio? Răspuns: Absolut! Specialiștii cu care lucrăm sunt instruiți pentru a putea satisface atât nevoile gospodăriilor, cât și spațiilor comerciale. Pur și simplu introduceți cererea dvs. pe Wilio cu o scurtă descriere a spațiului!

Întrebare: Cât timp trebuie să aștept înainte să încep să folosesc baia, chiuveta sau dușul? Răspuns: Vă recomandăm să așteptați cel puțin o zi după reparații pentru a vă asigura că totul este așezat corect.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio? Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.