Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Reparații mașini de spălat vase

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reparații mașini de spălat vase. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Reparații mașini de spălat vase

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații mașini de spălat vase? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Citiți în rândurile care urmează patru argumente pentru a solicita serviciile unui tehnician pentru repararea mașinii de spălat prin Wilio. Avem specialist în repararea șaibelor și uscătoarelor . Facem reparații de calitate care vor rezista o perioadă îndelungată. Fiecare dintre specialiștii noștri a efectuat sute de lucrări la șaibe și uscătoare cu diverse probleme. De asemenea, acestea sunt certificate oficial, ceea ce înseamnă că dispozitivul dvs. va fi reparat într-un mod extrem de eficient. Nu contează marca electrocasnicului. Tehnologia complicată a mașinilor de spălat nu ridică nicio problemă pentru tehnicienii noștri complet echipați și cu experiență. Pe lângă faptul că dețin toate instrumentele importante pentru a repune în stare de funcționare aparatele, specialiștii vor furniza și toate piesele de schimb obișnuite. Sfaturi de specialitate în domeniul întreținerii - Tehnicienii nu doar repară dispozitivele, ci își sfătuiesc și clienții cum să profite la maximum de ele pe termen lung. Contactați Wilio în orice moment pentru ca mașina dvs. de spălat și uscătorul de rufe să fie reparate într-un mod profesional, care este adaptat nevoilor dvs. și ale modelului aparatului. Timp flexibil de reparații -Tehnicienii locali sunt foarte flexibili și depinde de dvs. să stabiliți cu el o vizită de lucru în aceeași zi sau în weekend. Calitate garantată a muncii - În plus, acest serviciu de reparații din apropierea dvs. include și o garanție de 1 an.

O mașină de spălat sau un uscător stricat poate fi adesea un adevărat dezastru într-o gospodărie organizată, mai ales dacă se întâmplă înainte de un eveniment important, cum ar fi o nuntă. De aceea, este o idee bună să găsiți rapid prin Wilio un tehnician responsabil pentru a repara mașina de spălat sau uscătorul. Iată câteva probleme pe care reparatorii noștri le rezolvă în mod obișnuit: mașina de spălat nu pornește; mașina de spălat refuză să clătească, aparatul refuză să se rotească, mașina de spălat nu se umple cu apă. Mașină de spălat cu uscător încorporat: aparatul nu scurge sau este plin de apă; dispozitivul nu se rotește corect sau deloc; ciclul de centrifugare este mai puternic decât de obicei; hainele nu sunt uscate corespunzător.

Întrebări frecvente

Întrebare:

Aparatul meu tocmai s-a defectat. Ce trebuie să fac acum? Răspuns: Verificați dacă există factori externi care i-ar putea afecta performanța (sursa de alimentare deconectată / alimentarea cu apă etc.). Dacă nu găsiți niciunul, căutați scurgeri în jurul mașinii sau găuri în garnitura ușii. Dacă nu puteți identifica problema, deconectați aparatul și sunați un tehnician prin Wilio.

Întrebare: Când poate veni un tehnician pentru repararea mașinii de spălat? Răspuns: Ora sosirii specialistului depinde de disponibilitatea acestuia. Discutați data și ora reparației direct cu acesta. Cât timp va dura serviciul, va depinde de mai mulți factori, cum ar fi natura problemei și tipul piesei care trebuie înlocuită (este necesară o a doua vizită pentru a instala piese suplimentare comandate).

Întrebare: Puteți garanta că aparatul va rezista după reparația dvs.? R: Toate serviciile de reparații au o perioadă de garanție de 1 an, valabilă pentru lucrări și piese furnizate de expertul ales.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio? Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Repararea mașinilor de spălat este un serviciu important pentru orice casă. Astăzi, mașinile de spălat sunt o necesitate în fiecare casă. Dar cu îngrijirea și întreținerea potrivită, mașina dvs. de spălat poate dura toată viața! Când achiziționați o mașină de spălat nouă, este important să aveți un tehnician experimentat care să efectueze prima instalare. Tehnicianul se va putea asigura că toate componentele sunt instalate corect și funcționează corect înainte de a preda controlul aparatului dumneavoastră. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele cu încărcare frontală, deoarece acestea pot avea nevoie de mai mult spațiu în jurul lor (adică, fără mobilier sau pereți) decât au încărcătoarele tradiționale de sus! Poate însemna, de asemenea, să instalați țevi în diferite locații, precum și cabluri electrice suplimentare, dacă este necesar, deci verificați-l cu instalatorul înainte de a semna pe linia punctată!