Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Reparații uscătoare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reparații uscatoare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40273 de profesioniști

72209 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Reparații uscătoare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații uscătoare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40273 de profesioniști

72209 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Uscătorul de rufe poate fi reparat foarte ușor atunci când rezervați un astfel de serviciu prin Wilio. Un reparator Wilio vă va repune în stare de funcționare aparatul într-un mod rapid, fiabil și în conformitate cu cele mai noi standarde de siguranță din industrie.

Repararea unui uscător de rufe de către un specialist din zona dvs. După reparație, calitatea acesteia va fi garantată timp de un an. Această garanție acoperă lucrările efectuate la toate modelele, indiferent de marca uscătorului.

Preț transparent - veți ști prețul de la meseriaș în prealabil. Prețul include de obicei lucrările (diagnosticare și reparații), transportul către dvs. și orice piese de schimb.

Specialistul Wilio va veni la fața locului cu toate sculele necesare și piesele de schimb obișnuite, astfel încât să poată afla în cel mai scurt timp care este problema aparatului. De asemenea, tehnicianul va folosi piesele de schimb pentru a încerca să rezolve problema într-o singură vizită. Dacă trebuie comandate piese suplimentare, pentru că livrarea acestora durează, va fi necesar ca tehnicianul să revină pentru a termina de reparat uscătorul.

Ajutor cu repararea diferitelor tipuri de uscătoare. Tehnicianul experimentat poate rezolva toate defecțiunile obișnuite ale uscătorului de rufe. Desigur, este instruit și în identificarea și rezolvarea altor probleme de întreținere generală.

Iată cu ce vă poate ajuta specialistul:

Uscătorul de rufe refuză să se încălzească. Dacă aparatul dvs. nu se încălzește corect sau nu se încălzește deloc, atunci un tehnician vă poate ajuta să determinați ce piesă trebuie înlocuită. De exemplu, această defecțiune poate fi cauzată de un termostat defect sau de o siguranță de suprasarcină (siguranță activată termic în interiorul dispozitivului).

Aparatul nu se rotește. Acest lucru ar putea însemna o problemă cu cureaua de transmisie a uscătorului, un tambur de uscător blocat sau un motor sau condensator defect. Specialistul va arunca o privire mai atentă asupra aparatului dvs. pentru a determina care dintre aceste scenarii este valabil și, dacă este necesar, va comanda o piesă de schimb.

Aparatul nu usucă hainele în mod corespunzător. Acest lucru este cauzat de fluxul de aer care a fost perturbat. Pentru a repara uscătorul de rufe, un specialist va verifica dacă există o defecțiune la partea care se ocupă de ventilat sau la cea de condensare. Pentru modelele ventilate, acest lucru este cauzat de obicei de un furtun de aerisire răsucit sau îndoit, iar la condensatoare - de praf excesiv care acoperă condensatorul în sine.

Întrebări frecvente

Întrebare: Trebuie să furnizez materiale pentru reparații? Răspuns: Nu. Tehnicianul va aduce piesele care sunt cel mai des utilizate pentru aceste tipuri de reparații. Dacă este necesar, poate comanda și piese suplimentare și puteți programa o a doua vizită pentru a finaliza reparația.

Întrebare: Cât timp îi ia unui tehnician pentru a finaliza o sarcină? R: Deși durează de obicei aproximativ 1 până la 2 ore pentru a finaliza o reparație tipică, acest interval de timp variază în funcție de mărimea pagubelor, precum și de tipul de piese care trebuie înlocuite.

Întrebare: Ce alte servicii oferiți? Răspuns: Întreținerea regulată a uscătorului este o modalitate bună de a evita reparațiile anuale. Tehnicianul nostru vă poate oferi informații utile despre îngrijirea ulterioară, care vor prelungi durata de viață a uscătorului dvs. și îi vor optimiza performanțele. De asemenea, vă poate ajuta cu aproape orice alt aparat de uz casnic pe care îl dețineți.

Întrebare: Există o garanție pentru piesele înlocuite și lucrarea în sine? Răspuns: Da, este asigurată o garanție de 1 an pentru reparația și întreținerea unui uscător.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio? Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.