Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Reparații încuietori
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitComunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Reparații încuietori

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații încuietori? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

De ce să contactați Wilio pentru serviciile unui lăcătuș?

Asigurarea accesului limitat în casă sau la locul de muncă. Dacă v-ați mutat recent într-o casă nouă, ați închiriat un apartament sau poate fi vorba și despre o proprietate cu uz comercial, luați în considerare înlocuirea încuietorilor ușilor și ferestrelor, deoarece copii ale cheilor vechi pot fi deținute de altcineva.

În plus, lăcătușii noștri pot instala încuietori sau uși mai bune care cresc securitatea intrărilor în locuința dvs. Pentru asigurarea proprietății, companiile de profil pretind un anumit standard de securitate pentru uși. Ca să aflați dacă încuietorile din casa dvs. respectă clauzele de asigurare, luați în considerare posibilitatea de a consulta un lăcătuș în acest sens. Dacă nivelul de securitate nu este acceptabil pentru compania dvs. de asigurări, vă putem consolida protecția ușilor și ferestrelor. Tehnicienii vă pot ajuta, de asemenea, să vă păstrați proprietatea în siguranță în eventualitatea unor neplăceri, cum ar fi spargerile date de hoți, incendiile și alte situații de urgență, cu echipamentul de securitate potrivit.

Permiterea intrării în interiorul proprietății. Dacă ușa s-a blocat, nu este nevoie să o spargeți. Pur și simplu sunați la un lăcătuș profesionist și lăsați-l să lucreze. În scurt timp veți avea acces la proprietatea dvs.

Repararea de urgență în caz de efracție. Sperăm că nu vi se va întâmpla niciodată, dar dacă cineva intră pe proprietatea dvs. forțând ușa, puteți conta pe noi pentru a face o reparație de urgență în timp util.

Servicii de urgență oferite de lăcătuș, soluții de securitate și alte activități din această sferă.

Acces securizat la proprietatea dvs. cu încuietori și cilindri de securitate de la producători globali sau europeni (Mul-T-Lock, EVVA, KABA și GEGE). Instalați și înlocuiți încuietoarea în siguranță la prețuri accesibile.

Reparații încuietoare - Efectuăm toate tipurile de reparații pentru toate categoriile de încuietori. Vom restabili rapid funcția de blocare.

Soluții rapide pentru deschidere a ușilor - indiferent de tipul de încuietoare, veți avea în curând acces în casă sau în birou folosind serviciul de deblocare de urgență. În cazul în care cheia este ruptă în lacăt, deși situația poate părea dificilă, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece este ușor de reparat. De asemenea, dacă chiriașii refuză să vă ofere acces la proprietate, vă putem ajuta să intrați.

Instalare încuietoare - vă putem instala orice tip de încuietoare (standard, ignifugă sau inteligentă) într-un mod profesional pe orice ușă.

Instalare / reparare / service CCTV - știm și putem instala sau repara toate tipurile de camere și sisteme de securitate pentru a vă proteja proprietatea, fie ea privată sau comercială. Tehnicienii Wilio pot pregăti, de asemenea, un plan de întreținere CCTV pentru sistemul dvs. de monitorizare.

Instalarea / repararea alarmelor - lucrăm cu toate tipurile și mărcile de alarme imobiliare disponibile pe piață.

Instalarea / Repararea sistemelor de control al accesului în imobil - Instalarea și Repararea sistemelor electronice și mecanice de control al accesului în imobil.

Serviciu sigur de deschidere - Tehnicienii deschid seifuri mecanice și electronice.

Întrebări frecvente

Întrebare: Cum pot fi sigur că voi găsi servicii de calitate și discrete pe Wilio? Răspuns: La Wilio, credem că pentru fiecare om casa este castelul său. Prin urmare, orice problemă cu securitatea proprietății dvs. este soluționată cu seriozitate și confidențialitate. În plus, beneficiați de o garanție de șase luni pentru munca și calitatea produselor. Respectăm siguranța, responsabilitatea și serviciile discrete, astfel încât să vă simțiți în siguranță. Fiecare profesionist de pe Wilio este verificat să fie calificat și cu experiență.

Întrebare: Mă confrunt cu o situație urgentă! Cât de repede poate veni un lăcătuș? Răspuns: Depinde de disponibilitatea fiecărui lăcătuș. Când introduceți o cerere, specificați că este o nevoie urgentă.

Întrebare: Lăcătușii sunt asigurați? Răspuns: Da. Nu vă faceți griji, toți lăcătușii / specialiștii în securitate au asigurare de răspundere publică. Dacă munca lăcătușului ajunge să vă deterioreze ușa, asigurarea acoperă daunele aduse bunurilor dvs.

Întrebare: Va aduce un lăcătuș toate instrumentele și echipamentele necesare? Răspuns: Da, lăcătușul pe care îl alegeți va aduce toate instrumentele de care are nevoie pentru a finaliza lucrările la fața locului.

Întrebare: Poate lăcătușul să furnizeze și încuietori sau alte soluții de securitate? Răspuns: Da, majoritatea lăcătușilor vă pot furniza materiale în plus față de service. Menționați acest lucru în cererea dvs. pentru Wilio.