Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Reparații mobila

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în repararea mobilierului. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere
7.230 de profesioniști
5.010 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
Reparații mobila

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații mobila? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
7.230 de profesioniști
5.010 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
252 005 + descărcări de aplicații
Servicii
Reparații ale paturilor
Problemele obișnuite ale paturilor includ lamele sparte, lemn zgâriat și rame rupte. Sau este posibil să fie nevoie să reparați pătuțul, să-l redimensionați și să-l revopsiți pentru a-l pregăti pentru bebeluș. Înainte de a vă explica opțiunile, specialistul în paturi sau sau canapele extensibile va evalua daunele. Apoi folosește elemente precum lipici, piese de schimb, șmirghel și vopsea pentru ca patul tău să arate cât mai bine.
Reparații ale dulapurilor, comodelor și sertarelor
Repararea dulapului de bucătărie și a sertarelor poate presupune înlocuirea șinelor și balamalelor sertarului sau vopsirea și șlefuirea. Reparațiile dulapurilor variază, de obicei, dacă este vorba despre un dulap independent sau încorporat. Problemele obișnuite includ ușile, rafturile și balamalele rupte. Cu toate acestea, poate fi necesar să găsiți un tâmplar pentru reparații mai avansate.
Repararea canapelei și tapițeriei
Repararea tapițeriei este unul dintre cele mai des solicitate tipuri de reparare a mobilierului. Cele mai multe canapele vor începe să arate puțin zdrențuite, de la perne aplatizate la țesături rupte, chiar înainte de a fi cu adevărat timpul să o înlocuiți. Repararea canapelei poate include îndepărtarea petelor, repararea picioarelor sau cadrelor rupte, înlocuirea curelelor, fermoarelor, spumei sau arcurilor. Reparațiile la canapele extensibile pot include, de asemenea, atașarea sau înlocuirea unor piese, cum ar fi motoare, extensii electrice, cabluri, pârghii, coloane montante și multe altele. Sau dacă aveți nevoie să reparați mobilier din piele, tehnicianul dumneavoastră poate rezolva probleme precum decolorarea, zgârieturile și peelingul.
Repararea mesei, a măsuței și a scaunelor
Puteți repara o varietate de mese, de la noptiere și măsuțe de cafea. Majoritatea meselor sunt realizate din lemn, care este reparat în mod obișnuit, inclusiv cu reatașarea picioarelor rupte, șlefuirea și vopsirea. Dacă aveți nevoie să reparați un scaun de birou, profesionistul dumneavoastră se poate ocupa de înlocuirea pieselor cheie, cum ar fi cotiere, roți și pârghii, în timp ce reparațiile scaunelor de masă includ, de obicei, revopsirea, fixarea picioarelor rupte, și șlefuirea.
Informații utileCe trebuie sa stii

Cele mai frecvente deteriorări ale mobilierului sunt zgârieturile, urechile și petele. Principalul motiv pentru acestea este manipularea necorespunzătoare de către client. De exemplu, plasarea obiectelor grele la suprafață sau mutarea acesteia fără protecție adecvată.

Cstomers întreabă adesea cât durează repararea mobilierului. Răspunsul depinde de tipul de daune și de experiența tehnicianului. Însă profesioniștii Wilio se străduiesc întotdeauna să finalizeze fiecare reparație cât mai repede posibil.

Reparația mobilierului este o sarcină care necesită fixarea, repararea sau amenajarea oricărui tip de mobilier de uz casnic. Reparația se poate face pe piesele rupte sau pe cele care și-au pierdut strălucirea și strălucirea de-a lungul anilor. Puteți merge la un profesionist pentru repararea mobilierului sau puteți învăța să o faceți singur. Înainte de a începe, trebuie să știți ce va fi implicat în proces. < / p>

Deteriorarea mobilierului poate fi frustrantă și nu este neobișnuit ca proprietarii să încerce să repare ei înșiși mobilierul. Acest lucru este valabil mai ales pentru tapițerii, care sunt confecționați din materiale delicate precum piele, velur, in sau bumbac. În timp ce majoritatea oamenilor sunt capabili să repare deteriorări minore ale mobilierului, cei care nu au experiență în tâmplărie s-ar putea să nu-și dea seama cât timp și bani este nevoie pentru a repara mobilierul deteriorat. Din fericire, există servicii profesionale de reparații de mobilă disponibile care pot remedia majoritatea pagubelor într-o cantitate scurtă de

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la clienții noștri este dacă ar trebui să li se repare mobilierul acasă sau dacă trebuie să îl depuneți la magazinul de servicii și să îl ridicați când este gata. Răspunsul la această întrebare depinde de piesa de mobilier, amploarea pagubelor și intervalul dvs. de timp.

Repararea mobilierului este o treabă cu care trebuie să se ocupe aproape fiecare gospodărie, chiar dacă o singură dată în viață. De cele mai multe ori, repararea mobilierului profesional nu este necesară, dar există unele cazuri în care nu o puteți face singur sau sunteți prea speriați pentru a face acest lucru. De aceea, este important să știți în prealabil cu ce fel de lucrări de reparații de mobilă vă veți confrunta și ce fel de expertiză și unelte sunt necesare.

Întrebări frecvente
De ce să reparați mobilierul prin Wilio?
Dacă mobilierul dumneavoastră arată puțin mai rău în ceea ce privește uzura, nu trebuie să cumperați unul nou. Rămânrți pe canapeaua, scaunul sau în spatele mesei preferate mult mai mult timp și reparăți-vă mobilierul. Un meșter vă poate restaura și repara mobilierul, de la perne fixate în canapea și picioare de masă rupte, până la blaturi de masă zgâiate și șezlonguri care nu se pot îndoi. Veți avea mobilierul gata de utilizare ca nou, într-o clipă. Cel mai bun loc pentru a găsi un meșter de mobilă este Wilio. Trimiterea unei solicitări este ușoară, apoi verificați ofertele și rezervați un specialist în reparații de mobilă.
Ar trebui să îmi repar sau să îmi înlocuiesc mobilierul?
Dacă mobilierul dumneavoastră este de bună calitate, face parte dintr-un set sau are valoare sentimentală pentru dumneavoastră, cea mai bună alegere este restaurarea acestuia. Probabil că veți economisi bani și este mai bine pentru mediu.
Care sunt cele mai frecvente reparații și deteriorări ale mobilierului?
Mobilierul tapițat tinde să se uzeze în timp și să se facă găuri, în timp ce mobilierul din lemn (cum ar fi mesele și scaunele) este predispus la zgâriere și ruperea picioarelor.
Aveți nevoie de o calificare specială pentru repararea mobilierului?
Oricine poate repara mobilierul. Cu toate acestea, mulți oameni care lucrează cu mobilier au absolvit tâmplăria și au experiență de lucru cu o varietate de materiale, de la lemn la piele.
Cât durează repararea mobilierului?
Reparațiile de bază ale mobilierului pot dura doar 30 de minute, dar reparațiile majore (în special reparațiile tapițeriei sau finisarea lemnului) pot dura câteva zile.
Îmi veți repara sau înlocui mobilierul?
Reparații simple de mobilier pot fi făcute la fața locului. Cu toate acestea, în cazul unei renovări care necesită mai mult timp sau echipament special, meșterul dumneavoastră poate finaliza lucrările în afara locuinței dumneavoastră.
Cât costă reparațiile mobilierului?
Acest lucru va depinde de tipul de mobilier, de numărul de piese, de abilitățile utilizate și de cât timp va dura finalizarea sarcinii.
Ce presupune repararea mobilierului?
Reparațiile mobilierului implică un mix de abilități de prelucrare a lemnului și tapițerie, în funcție de tipul de mobilă și de reparații. De obicei, meșterul tău va veni la dumneavoastră acasă, dar dacă are nevoie de mai mult timp sau echipament pentru a finaliza reparația, poate lua cu el mobilierul.