Repararea mobilierului

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în repararea mobilierului. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
16484 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să reparați mobilierul prin Wilio?

Dacă mobilierul dumneavoastră arată puțin mai rău în ceea ce privește uzura, nu trebuie să cumpărați unul nou. Bucurați-vă de canapea, de scaun sau de mesa preferată mult mai mult timp și reparați-vă mobilierul. Un meșter vă poate restaura și repara mobilierul, de la perne mobilizate în canapea și picioare de masă rupte, până la zgârieturi de blaturi și șezlonguri care nu se mai pot îndoi. Veți avea mobilierul ca nou, gata de utilizare, într-o clipă. Cel mai bun loc pentru a găsi un reparator de mobilă este Wilio. Crearea unei solicitări este ușoară, apoi verificați ofertele și rezervați un specialist în reparații de mobilă la data potriviă.

Ar trebui să repar sau să înlocuiesc mobilierul meu?

Dacă mobilierul dumneavoastră este de bună calitate, face parte dintr-un set sau are valoare sentimentală pentru dumneavoastră, este probabil cea mai bună alegere pentru restaurarea acestuia. Probabil veți economisi bani și este mai bine pentru mediu.

Care sunt cele mai frecvente reparații și deteriorări ale mobilierului?

Mobilierul tapițat tinde să se uzeze în timp și să se creeze găuri, în timp ce mobilierul din lemn (cum ar fi mesele și scaunele) este predispus la zgâriere și rupere a picioarelor.

Ai nevoie de o calificare specială pentru repararea mobilierului?

Oricine poate repara mobilierul. Cu toate acestea, mulți oameni care lucrează cu mobilier au studiat tâmplăria și au experiență de lucru cu o varietate de materiale, de la lemn la piele.

Cât durează repararea mobilierului?

Reparațiile de bază ale mobilierului pot dura doar 30 de minute, dar reparațiile majore (în special reparațiile tapițeriei sau finisarea lemnului) pot dura câteva zile.

Îmi veţi repara mobilierul acasă sau trebuie preluat?

Reparații simple de mobilier pot fi făcute la fața locului. Cu toate acestea, în cazul unei renovări care necesită mai mult timp sau echipament special, reparatorul dumneavoastră poate finaliza lucrările în afara locației.

Cât costă reparațiile mobilierului?

Acest lucru va depinde de tipul de mobilier, de numărul de piese, de abilitățile folosite și de cât timp va dura până la finalizarea muncii.

Ce presupune repararea mobilierului?

Reparațiile mobilierului implică un mix de abilități de prelucrare a lemnului și tapițerie, în funcție de tipul de mobilă și de reparații. De obicei reparatorul dumneavoastră va veni acasă, dar dacă are nevoie de mai mult timp sau echipament pentru a finaliza reparația, poate lua cu el mobilierul.

Servicii

Reparații pat

Problemele obișnuite ale paturilor includ lamele sparte, lemn zgâriat și rame rupte. Sau poate aveți nevoie să reparați pătuțul, să-l tăiați și să-l revopsiți pentru a-l pregăti pentru bebeluș. Înainte de a vă explica opțiunile, reparatorul de paturi sau reparatorul de canapele extensibile va evalua daunele. Apoi va folosește materiale precum lipici, piese de schimb, șmirghel, colorant și vopsea pentru ca patul tău să arate cât mai bine.

Reparații de dulapuri, birouri și sertare

Repararea dulapului de bucătărie și a sertarului de bucătărie poate presupune înlocuirea șinelor și balamalelor sertarului sau vopsirea și șlefuirea. Reparațiile dulapurilor depind, de obicei, dacă este un dulap de sine stătător sau încorporat. Problemele obișnuite includ ușile, rafturile și balamalele sparte. Cu toate acestea, poate fi necesar să găsiți un tâmplar pentru reparații mai avansate.

Repararea canapelei și tapițeriei

Repararea tapițeriei este unul dintre cele mai des solicitate tipuri de înlocuire a mobilierului. Cele mai multe canapele vor începe să arate puțin zdrențuite, de la perne aplatizate la țesături rupte, înainte de-a vă gândi să o înlocuiți. Repararea canapelei din în camera de zi poate include îndepărtarea petelor, repararea picioarelor sau cadrelor rupte sau înlocuirea curelelor, fermoarelor, spumei sau arcurilor. Reparațiile la cele extensibile pot include, de asemenea, atașarea sau înlocuirea pieselor, cum ar fi motoare, extensii electrice, cabluri, pârghii, coloane de ridicare și multe altele. Sau dacă aveți nevoie să reparați mobilier din piele, tehnicianul dumneavoastră poate rezolva probleme precum decolorarea, zgârieturile și peelingul.

Repararea mesei, a măsuței de cafea și a scaunelor

Puteți repara o varietate de mese, de la mese, la noptiere și măsuțe de cafea. Majoritatea meselor sunt realizate din lemn, care în mod normal poate fi reparat , inclusiv reatașarea picioarelor rupte, șlefuirea și vopsirea. Dacă aveți nevoie să reparați un scaun de birou, specialistul dumneavoastră se poate ocupa de înlocuirea pieselor cheie, cum ar fi cotiere, roți și pârghii, în timp ce reparațiile scaunelor pentru masă implică de obicei revopsirea, fixarea picioarelor rupte, și șlefuirea.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.