Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Repararea toaletei

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în repararea toaletei. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Repararea toaletei

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Repararea toaletei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Probleme și remedieri obișnuite la toaletă

Încercați-l fără un program de instalare. Puteți rezolva problemele cu apă de spălare, zgomotoasă și care curge constant fără eforturi mari. Baza este să știți cum funcționează toaleta și ce este ascuns în intestinele sale.

Cum funcționează toaleta?

Vrei să înțelegi mai bine întregul proces de spălare și funcționare a toaletei? Deschideți rezervorul de apă și clătiți de mai multe ori. Când împingeți mânerul, lanțul ridică o clapetă (numită și dop de rezervor sau bilă) care acoperă deschiderea supapei de spălare. Apa din rezervor curge prin supapa de spălare prin deschiderea în vasul de toaletă. În același timp, apa din rezervor împinge apa uzată din vasul de toaletă prin capcană până la canalul de scurgere principal. Odată ce rezervorul este gol, supapa cu clapă se închide și apa curge prin supapa de umplere. Când rezervorul este plin, mecanismul plutitor de pe supapa de umplere oprește fluxul de apă.

Repararea toaletei

Deși multe reparații ale toaletelor sunt relativ simple, ține cont de câteva lucruri pentru a evita problemele. Urmați instrucțiunile anexate și asigurați-vă că piesele de schimb achiziționate corespund tipului de toaletă. Nu strângeți excesiv piulițele, șuruburile sau alte componente. Strângerea excesivă a armăturilor metalice poate provoca ruperea toaletei. Elementele de fixare din plastic care se strâng excesiv vor fi deteriorate. Când scoateți capacul rezervorului, ridicați-l cu atenție și depozitați-l într-un loc sigur pentru a preveni spargerea acestuia.

Nu sunt sigur Aveți îndoieli sau întrebări cu privire la reparație? Contactați un instalator autorizat.

Atenție! Unele reparații, reglarea și înlocuirea ansamblurilor supapelor de umplere și purjare, deconectarea liniei de alimentare de la rezervor și demontarea rezervorului necesită oprirea alimentării cu apă și golirea rezervorului.

Cele mai frecvente probleme la toaletă

• Apa curge constant - dacă apa din toaletă curge prin problema de umplere, de obicei se află în rezervorul de umplere.
• Nivelul apei din rezervor scade - verificați clapeta. Dacă vana supapei de spălare nu se etanșează, apa din rezervor se va scurge constant în vas. Înlocuiți clapeta după cum este necesar. Dacă amortizorul este în stare bună sau dacă înlocuirea acestuia nu rezolvă problema, poate fi necesar să înlocuiți întregul ansamblu de supapă de spălare.
• Rezervorul se scurge sau nivelul apei este suficient de ridicat pentru a se vărsa în conducta de preaplin - supapa de umplere poate fi necesară curățării sau înlocuirii. Murdăria poate preveni funcționarea corectă a mecanismului de oprire a apei.
• Scurgerile în care linia de alimentare intră în rezervorul toaletei - verificați conexiunea liniei de alimentare cu toaleta și strângeți-o dacă este necesar. Asigurați-vă că ansamblul supapei de umplere este atașat corect la fundul rezervorului. Verificați și linia de alimentare. Dacă vedeți deteriorări sau este mai vechi de 5 ani, înlocuiți cablul de alimentare.
• Scurgerile din locul în care rezervorul se conectează la vasul de toaletă - verificați șuruburile dacă sunt strânse și scurgerea persistă, înlocuiți șuruburile și garnitura dintre rezervor și baza toaletei. Verificați dacă rezervorul are fisuri. Dacă rezervorul este crăpat, va fi necesar să îl înlocuiți, dacă nu, înlocuiți întreaga toaletă.
• Toaleta nu clătește suficient - toaleta este înfundată. Opriți supapa de alimentare cu apă de îndată ce constatați că toaleta este spălată incorect. Verificați mânerul încastrat și reglați dacă este necesar dacă este prea slab sau prea strâns. Mânerele încastrate au de obicei firul opus, ceea ce înseamnă că rotiți piulița în sensul acelor de ceasornic pentru ao slăbi și în sens invers acelor de ceasornic pentru a o strânge. Verificați brațul de ridicare a manetei de spălare și reglați sau înlocuiți după cum este necesar.
• Toaleta este zgomotoasă când nu este utilizată - asigurați-vă că supapa de alimentare cu apă este complet deschisă. Toaleta este spălată când nu este utilizată. Verifica dacă tubul de umplere care iese din supapa de umplere nu este introdus în conducta de preaplin. Asigurați-vă că clapeta etanșează deschiderea supapei de spălare. Curățați depunerile care ar putea împiedica o sigilare bună și, dacă este necesar, înlocuiți clapeta.