Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Rulouri exterioare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în jaluzele exterioare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Rulouri exterioare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Rulouri exterioare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

5 sfaturi pentru alegerea jaluzelelor potrivite în aer liber pentru verandă

Când se termină iarna, vrem să petrecem mai mult timp afară pe verandă. Verdeața, lumina soarelui și minunata companie de lucruri vii din jurul tău îl fac un refugiu ideal pentru tine și familia ta. O ceașcă de ceai, citind un ziar sau pur și simplu bucurându-vă de relaxare și petrecând timp cu voi înșivă.

Și dacă aveți norocul de a avea o verandă, este timpul să vă transformați spațiul în intimitate în fața privirile indiscrete ale oamenilor. Dacă soarele este prea fierbinte sau vecinii tăi par să fie suficient de aproape ca să se aplece peste balustrada verandei și să scoată un hamburger de pe grătar, jaluzelele exterioare ale verandei pot fi soluția.

Crearea confidențialității în exterior nu înseamnă că trebuie să construiești ziduri între tine și vecinii tăi. Faceți din pridvorul dvs. o oază privată cu gama noastră largă de oferte. Acestea reprezintă o investiție bună și o opțiune de relaxare la buget, dacă doriți să vă bucurați de vara luxului casei dvs. în acest sezon.

Abajururi de ferestre exterioare

Similar la perdelele interioare de la ferestre sau uși, chiar și aceste jaluzele sunt agățate în jurul pridvorului pentru a oferi umbră și confort camerei de zi extinse. Aceste jaluzele sunt fabricate dintr-un material mult mai rezistent la forțele naturale. Pot fi acționate manual sau cu motor.

Înainte de a alege jaluzelele potrivite, vă recomandăm să aveți în vedere următoarele 3 lucruri:

• Ar fi foarte util să vă decideți despre utilizarea reală a pridvorului. Dacă doriți să fie un spațiu privat, protejați-l de factori precum razele UV directe, ploaia sau vântul. Sau dacă doriți să-l utilizați ca spațiu pentru distracție cu prietenii și familia, este posibil să aveți opinii diferite. Acest lucru va fi foarte util în alegerea jaluzelelor exterioare potrivite pentru pridvorul dvs.

• Există o diferență uriașă în calitatea materialelor utilizate în jaluzelele exterioare pentru pridvor. Acestea sunt produse care se vor confrunta cu condiții climatice nefavorabile și cu tot ceea ce natura poate face cu ele, astfel încât costul instalării unui produs de înaltă calitate acum vă va economisi timp și bani pe termen lung. Nimeni nu a regretat vreodată calitatea și deloc în cazul jaluzelelor externe. Există avantaje în alegerea celui potrivit.

• Aveți grijă la instalare. Dacă doriți ca jaluzelele exterioare ale verandei să fie instalate corect, într-un mod care care va arăta bine chiar și pentru o lungă perioadă de timp, nu uitați de munca de calitate. Manopera bună în timpul instalării este esențială și va prelungi durata de viață a produsului dvs.

Personalizarea aspectului casei dvs. poate fi distractiv. Din punct de vedere artistic, coordonarea decorării camerei poate ține pasul cu ultimele tendințe. Designerii din întreaga lume inventează în mod constant noi trucuri pentru a schimba aspectul spațiului tău de locuit. Și dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă extinde camera de zi în exterior până la verandă, atunci iată 5 sfaturi despre cum să alegeți jaluzelele exterioare potrivite pentru verandă.

Sticlă mată

Sticla mată oferă jaluzelelor exterioare ale verandei o notă elegantă care completează tonurile lemnului. Ușile din sticlă mată sunt vizibile la exteriorul caselor mai moderne și mențin tendința actuală.

Sticlă obișnuită

Sticla transparentă este o alegere ideală dacă nu doriți pentru a ascunde complet vederea din camerele tale de pe verandă. Aceste huse de sticlă sunt proiectate în principal pentru a vă asigura că balamalele dvs. se potrivesc cu succes cu această ușă. Este cel mai potrivit pentru case, unde este necesar să aveți grijă de copiii mici care se joacă în exteriorul casei. Acești ochelari sunt atât de fine încât poți intra cu ușurință în ele fără a vedea măcar că există. Sunt potrivite pentru orice decor și sunt mereu la modă.

Ușile glisante netede, dar funcționale, sunt mereu în tendință. Ușile glisante sunt un mod estetic și plăcut de a aduce multă lumină naturală într-o cameră și de a avea acces în exterior. În ciuda cât de uimitoare sunt ușile glisante din sticlă, găsirea jaluzelelor pentru ușile glisante care nu le afectează utilitatea poate fi o provocare. În cele din urmă, la ce bun sunt jaluzelele ușilor glisante dacă limitează cantitatea de lumină solară care pătrunde în camera dvs. sau face dificilă utilizarea efectivă a ușii?

Jaluzelele ușilor glisante au o gamă largă de modele, stiluri și culori. Dacă ai de gând să alegi ceva care se potrivește camerei tale, atunci nuanțele neutre sunt cele mai bune. Dar dacă doriți să vă evidențiați camera, veți realiza acest lucru cu culori care ies în evidență.

Jaluzelele verticale sau umbrele sunt cea mai populară alegere, deoarece oferă un control complet asupra luminii lăsate în cameră și nu necesită un buget ridicat. Sunt ușor de instalat și întreținut și sunt ideale pentru verande / p>

Controlează filtrarea luminii solare prin pridvorul tău cu umbrele de fereastră

În ceea ce privește sănătatea ta și a familiei tale, oferim cele mai bune jaluzele de umbrire, cu stiluri diferite și modele.

Jaluzelele din lemn artificial conferă aceeași senzație estetică și caldă lemnului real și sunt durabile și rezistente la praf și umiditate.

Soluții moderne de verandă care adaugă eleganță la veranda ta O vedere tropicală în fundal necesită o măsură care își va face treaba prin controlul orbirii, dar care nu ascunde vederea. În timp ce nuanțele transparente sau perdelele ar putea să nu fie cea mai bună alegere dacă dorim intimitate, ele blochează perfect lumina și protejează vederea din camera dvs. de zi. Împreună cu manipularea și întreținerea fără probleme, acestea sunt în culori moderne și strălucitoare. Ajustarea culorilor pentru a se potrivi cu pridvorul dvs. este la fel de ușoară ca și ascultarea melodiei preferate. Deci, întrebarea este: Profitați din plin de priveliștile camerei dvs.? Ce pot face exact nuanțele motorizate pentru casa dvs.? Iată trei motive pentru care este un plus decent pentru casa ta. 1) Oferă confort maxim Trage manual jaluzelele în sus și în jos poate fi o problemă - și consumă mult timp. De ce să nu vă controlați jaluzelele la simpla apăsare a unui buton? Imediat după apăsarea unui buton de pe o tastatură de perete, ecran tactil, telecomandă sau chiar într-o aplicație pentru smartphone sau tabletă, jaluzelele dvs. se vor liniști în liniște ridicați sau coborâți în câteva secunde. Acest lucru vă oferă acces ușor la vizualizările dvs. preferate din cameră, fără a fi nevoie să reglați manual jaluzelele. Puteți chiar să vă conectați umbrele motorizate la un senzor sau la un sistem de automatizare, astfel încât acestea să se poată retrage cât mai curând. pe măsură ce spațiul direct pătrunde în spațiul dvs. lumina soarelui. Chiar dacă jaluzelele sunt închise, puteți alege o țesătură într-o umbră care să permită totuși o vedere a orașului. < puternic> 2) Protejarea proprietății dvs. Această idee se bazează pe aspectul automatizării jaluzelelor motorizate discutate mai sus. Cum vă puteți proteja de lumina soarelui sau de razele UV dăunătoare care ar putea deteriora operele de artă și mobilierul scumpe? Senzorii direcți ai luminii solare pot funcționa cu jaluzelele motorizate, astfel încât să poată porni automat fără a apăsa butonul buton. Nu numai că îți poți păstra bunurile în siguranță, dar poți avea și liniște toată ziua. De exemplu, dacă camera ta este orientată spre vest, te poți bucura de vedere panoramică în timpul rutinei de dimineață. Cu toate acestea, când veniți acasă după-amiaza, este posibil să vă confruntați cu lumina directă a soarelui. sunt extrem de eficiente în izolarea căldurii care încearcă să scape prin ferestre. În acest fel, nu va trebui să cheltuiți atât de mult în sezonul rece pentru a vă izola casa. Când temperaturile cresc din nou, puteți trece la un mod care vă permite să priviți afară, chiar și atunci când au căzut. < p>