Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Scări spiralate

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în scări spiralate. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

42.325 de profesioniști

78.321 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Scări spiralate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Scări spiralate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

42.325 de profesioniști

78.321 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Alegem o scară în spirală spre casă

Vă întrebați care scară s-ar potrivi cel mai bine cu noua dvs. casă cu mai multe etaje? Există mai multe tipuri de scări, dar scara în spirală este foarte populară. Dacă te gândești și la asta, atunci următoarele rânduri sunt pentru tine. Veți găsi răspunsuri la întrebările pe care ar trebui să vi le puneți dacă doriți să facilitați întregul proces de luare a deciziilor, selectarea și cumpărarea unei scări în spirală.

Ce dimensiuni trebuie să știu? < / h5> Cea mai importantă dimensiune pe care trebuie să o știți dacă doriți o scară în spirală este înălțimea de la etajul finit la etajul finit. Fiecare scară este făcută pe măsură, astfel încât să se potrivească spațiului dvs. și trebuie mai întâi să cunoașteți această dimensiune. Înălțimea finisată de la etaj la etaj determină câte scări va avea scara și care va fi rotația acesteia. Puteți măsura înălțimea podea-podea începând de la etajul inferior unde scara va fi. a monta. Din acest moment, măsurați până la ultimul etaj. Pentru măsurarea cea mai precisă, luați în considerare toate podelele sau covoarele subiacente. Dacă doriți să instalați o scară în spirală printr-o deschidere din etajul superior, trebuie să cunoașteți dimensiunea deschiderii. Trebuie să fie cu cel puțin 5 cm mai mare decât diametrul scării. Acest lucru este astfel încât scara să se încadreze confortabil în deschidere. Indiferent dacă deschiderea este rotundă sau pătrată, este încă necesar să adăugați cel puțin 5 cm la dimensiunea sa.
Ce diametru al scării să alegeți?

Parametru important , ceea ce trebuie să știți este și diametrul scării. Diametrul este de fapt lățimea scării. Dacă nu sunteți limitat de împrejurimile scărilor, atunci depinde de dvs. ce diametru al scărilor alegeți. Cu toate acestea, dacă scara trece printr-o deschidere, diametrul scării ar trebui să fie cu 5 cm mai mic decât deschiderea. spațiu pentru tranziția de care probabil aveți nevoie. Este un așa-numit spațiu curat pentru mers. Este un spațiu fizic pe care trebuie să te plimbi în sus și în jos pe scări. Unul dintre principalele avantaje ale acestei scări este suprafața mare a fiecărei scări într-un spațiu mic. Această cantitate de spațiu liber pentru plimbare determină diametrul scării dvs.

Pentru unii, poate fi dificil să vă imaginați diametrul unei scări doar în centimetri. În acest caz, există un singur truc simplu. Folosiți o ușă glisantă pentru aceasta. Trageți-le și scoateți-le treptat până când le veți plimba confortabil. Apoi măsurați lățimea găurii și aflați ce diametru de scară aveți nevoie. Cu toate acestea, dacă aveți suficient spațiu pentru scara în spirală, alegeți un diametru mai mare.

Cât spațiu necesită scara în spirală?

Aceasta este una dintre întrebări întreabă proprietarii când se gândesc.despre o scară în spirală. Această întrebare îi interesează nu numai pentru că scara se potrivește deloc în casă, dar mai ales doresc să știe cât spațiu va ocupa. Cu siguranță vă veți bucura de faptul că scara în spirală economisește cel mai mult spațiu și puteți ajunge la podea drept și cel mai rapid. Ei bine, pentru a fi confortabil, nu trebuie să fie îngust și lățimea sa minimă de utilizare trebuie să fie de cel puțin 80 cm și se recomandă utilizarea a 12 trepte pe tură.

Cât costă o astfel de scară?

Scările în spirală sunt adesea asociate cu intrări mari și spații scumpe. De aceea oamenii sunt foarte interesați de prețul lor. Cu toate acestea, la această întrebare este greu de răspuns. Există multe variante ale acestei scări. Dacă adăugați la aceasta un număr mare de opțiuni personalizabile care afectează prețul final, este dificil să spuneți un anumit număr.
Dar principalii factori care au cel mai mare impact asupra prețului final al scării este dimensiunea sa , designul și materialul din care este confecționat. Diferența este dacă alegeți o scară cu un etaj sau cu trei etaje. Există, de asemenea, o diferență între dacă va fi din aluminiu sau din oțel obișnuit. Se poate spune că prețul unei scări în spirală depinde de dvs. categorii: design interior și exterior. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei scări interioare, ar trebui să doriți una care să nu îndeplinească doar cerințele dvs. de spațiu, dar să fie și atrăgătoare din punct de vedere estetic. Pentru designul exterior, ar trebui să căutați o scară în spirală care nu numai că arată grozav, dar rezistă mai ales condițiilor meteo dure.

Din ce materiale trebuie să aleg?

Depinde dacă este un design intern sau extern al unei scări în spirală. Dar practic aveți de ales dintre aceste materiale: oțel clasic, lemn masiv, fier forjat, oțel zincat și aluminiu acoperit cu pulbere.

Oțel clasic
Scările interioare din acest material sunt printre cele mai bine vândute tipuri. Este o alegere eficientă din punct de vedere al costurilor, care are o mare flexibilitate de proiectare. Cu oțelul clasic, scările dvs. pot fi exact ceea ce doriți.

Lemn masiv
Aceasta este o piesă tradițională care va adăuga eleganță casei dvs. O scară în spirală din lemn masiv este soluția perfectă. Nu se folosește metal pentru scările din lemn masiv. Ferește-te de producătorii necinstiți care oferă scări „din lemn” cu un stâlp central din oțel.

Fier forjat
Scara din fier forjat este un plus perfect pentru interior în stil tradițional sau victorian. Este caracterizat de detalii ornate și diverse coloane decorative, care sunt grupate împreună și creează modele imaginative.

Oțel zincat
O soluție de scară rentabilă este realizat în acest fel pentru a rezista decenii cu întreținere zero. Procesul de zincare la cald oferă scării un finisaj metalic argintiu rezistent la intemperii. Aceasta înseamnă că costurile dvs. inițiale sunt singurele costuri.

Aluminiu acoperit cu pulbere
Soluția perfectă pentru scări în spirală exterioare, cu accent pe design. Este rezistent la coroziune și are o suprafață fără întreținere.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Ai visat vreodată să ai o scară în spirală în casa ta? Acum poți avea acel vis împlinit! Experții Wilio sunt specializați în instalarea, măsurarea și proiectarea scărilor în spirală. Suntem experți în acest domeniu și vă vom ajuta să găsiți pe cineva pentru proiectul dvs. Fie că este vorba de o scară mică sau mare, ne vom asigura că vă oferim cel mai bun preț posibil! _X000D_