Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Scarificare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în scarificare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Scarificare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Scarificare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Întrebări frecvente

Ce este scarificarea?

Locuiești într-o casă cu o grădină frumoasă, dar gazonul tău arată uscat și cumva lipsit de viață? Tânjești după o peluză verde frumoasă? Dacă ați răspuns la ambele întrebări de comun acord, scarificarea gazonului este exact ceea ce are nevoie grădina dvs. Scarificarea este una dintre lucrările de întreținere care îmbunătățesc calitatea și aspectul gazonului. Această activitate îndepărtează mușchiul, buruienile, iarba uscată de pe peluză și aerează întreaga peluză, la care se adaugă ulterior nutrienți. Prin scarificare, gazonul este aerat, eliminând un strat impermeabil care „sufocă” gazonul și îl ajută la o densitate și un aspect sănătos.

Ce abilități are un verticutter?> Benzile sau scarificatoarele electrice sunt folosite pentru aerarea peluzelor. Aceste dispozitive au lamele metalice încorporate care aerisesc gazonul tăindu-l vertical. Alternativ, există tipuri de scarificatoare care sapă iarba din sol după aerare. Scarificatorul cunoaște regulile de bază ale procesului de lucru. Dacă faceți acest lucru incorect, vă puteți distruge din greșeală peluza. Un expert calificat efectuează scarificarea după tuns și umezit gazonul resp. după ploaie. Nu este potrivit să aerezi gazonul dacă starea acestuia este uscată, dar și dacă este prea umed. Prin urmare, scarificarea trebuie făcută la aproximativ două zile de la udarea gazonului sau a ploii. O altă parte importantă a lucrării cu scarificatoare este ajustarea lamelor lor. Expertul le ajustează la o adâncime de tăiere de aproximativ 2-4 cm. Dacă adâncimea de tăiere este mai mare, veți pierde rădăcinile ierbii și, astfel, frumoasa peluză. Reglarea lamelor nu este singura parte importantă a lucrării. Viteza și direcția verificării afectează, de asemenea, calitatea muncii. Nu trebuie ales un ritm lent, dar nu prea rapid. Într-un ritm lent, poate avea loc și îndepărtarea unui gazon sănătos, iar un ritm rapid, pe de altă parte, este insuficient pentru munca de calitate. În ceea ce privește direcția, aceasta ar trebui să fie verticalizată în linie dreaptă și apoi să se îndrepte perpendicular pe linia dreaptă anterioară. După terminarea lucrării, expertul va aplica zona de iarbă cu un tip de îngrășământ adecvat și va iriga zona.
Cum găsesc un scarificator de calitate?

Ați decis să scarificați gazonul și căutați pe cineva care să facă treaba exact? Găsirea unui specialist calificat în întreținerea gazonului care să îndeplinească toate cerințele și să lucreze profesional nu a fost niciodată mai ușor! Wilio te va ajuta cu asta. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți ceea ce aveți nevoie în interogare și să așteptați ofertele. Wilio informează profesioniștii de întreținere care sunt familiarizați cu munca lor. Acesta informează profesioniștii din zona dvs. care pot face treaba la momentul necesar. Atunci nu trebuie decât să alegeți dintre ofertele pe care le primiți. Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști care oferă servicii de calitate la un preț rezonabil. De asemenea, puteți vedea personal calitatea lucrătorilor de întreținere individuali, consultând evaluările și recenziile clienților acestora.

Ar trebui să furnizez expertului materiale și unelte sau le voi aduce pe ale mele?

La întreținerea gazonului dvs., expertul are nevoie de un singur instrument - o mașină de scarificat. Un aerator cu gazon experimentat își va folosi propriul scarificator electric sau pe benzină. Deoarece comandați un serviciu de întreținere, echipamentul unui specialist ar trebui să fie o chestiune firească. Livrarea unui aparat de scarificat unui specialist vă va împovăra portofelul și ar indica neprofesionalismul serviciului oferit. Un expert în calitate are propriul instrument, resp. mai multe instrumente dintre care el poate alege pe cel potrivit pentru a furniza serviciul. După scarificarea corespunzătoare, suprafața ierbii este fertilizată de un expert. Chiar și în acest caz, expertul ar trebui să furnizeze în mod independent substratul de îngrășământ necesar.

Care perioadă este cea mai potrivită pentru scarificare?

Perioada de scarificare joacă un rol important în asigurarea calității gazonului. Punctul crucial de menționat este prima scarificare. Acest lucru se poate face pentru o perioadă de 2-3 ani de la plantarea ierbii, pentru a nu deteriora înrădăcinarea acesteia. Scarificarea ar trebui să aibă loc de două ori pe an. Cel mai bun pentru primăvară și toamnă. Scarificarea primăvara trebuie făcută într-un moment în care natura începe să înflorească. Apoi solul nu mai este înghețat sau prea umed. În ceea ce privește aerarea toamnei, cel mai potrivit moment este vremea în care soarele nu arde și solul nu este complet uscat. Nu putem determina momentul potrivit în primăvară și toamnă pentru o anumită dată sau lună, deoarece vremea din diferite părți ale Slovaciei diferă într-o anumită perioadă. Vremea de primăvară începe mai devreme în părțile sudice decât în ​​cele nordice. Prin urmare, este întotdeauna necesar să urmăm natura.

Pe lângă primăvară și toamnă, aerarea gazonului se efectuează și în timpul verii. Cu toate acestea, acest tip de vară de scarificare nu este potrivit pentru zonele obișnuite de iarbă. Se efectuează în principal pe terenuri de sport.

Pot realiza verticalizarea pe cont propriu sau este mai bine să contactați un specialist Wilio?

Când vine vorba de întreținerea gazonului dvs. , scarificarea este o activitate care poate fi efectuată și de un non-expert. Dar ar trebui să te gândești mai întâi la dimensiunea gazonului și să investești într-un scarificator. Dacă ne uităm la scarificare în ceea ce privește dimensiunea grădinii, De asemenea, puteți aerisi singuri suprafețe mici sau mijlocii. Dimpotrivă, dacă suprafața este mare, lucrările de aerare devin mai solicitante datorită dimensiunii sale sau terenului neuniform. Deci, dacă mergeți la zone verticale mari, o alegere mai potrivită este să folosiți serviciile experților. Dacă ne gândim să investim într-o mașină de scarificare și în utilizarea ei de auto-ajutor, ar trebui să luăm în considerare frecvența de utilizare a mașinii. Aerarea trebuie efectuată cel mult de două ori pe an. Prin urmare, dacă investiți într-o mașină a cărei sumă nu este cea mai mică, mașina va fi stocată acasă cea mai mare parte a anului. În acest caz, din nou, o soluție mai potrivită este să folosiți serviciile experților care dețin aparatul lor de scarificare și să efectueze serviciul cu precizie de două ori pe an.

Cât costă scarificarea?

Prețul pentru scarificare depinde de dimensiunea gazonului, precum și de cantitatea și tipul de îngrășământ utilizat.

Ce tipuri de scarificare oferă piața?

Scarificatoare electrice
Acest tip de mașină este mai potrivit pentru peluzele mici și mijlocii din grădină. Disponibilitatea rețelei electrice în grădină trebuie să fie o chestiune firească cu un scarificator electric. Acest model este ușor de utilizat, nu este greu și zgomotul său este minim. Datorită manevrabilității sale ușoare, este ușor de utilizat și, prin urmare, este adecvat și pentru femei, dar unii pot vedea impracticabilitatea sa în evitarea cablului.

Scarificatoare pe benzină
Datorită motorului său mai puternic și durabilității ridicate, este potrivit pentru peluze mari cu teren mai denivelat. Achiziționarea unui scarificator pe benzină este o investiție mai mare decât tipul său electric, dar rezultatul va fi proprietatea unei mașini puternice care va transforma orice peluză mare într-o peluză verde frumoasă.

Sugestii și sfaturi

Ofertele de cifră de afaceri
Nu pierdeți timpul căutând un scarificator de gazon sau cerând oferte de la diferite companii. Obțineți un expert potrivit prin Wilio. Scrieți cât mai precis ce lucru trebuie să faceți înainte de a introduce cererea. În curând veți începe să primiți oferte de la diferiți experți calificați direct din zona dvs. Alegeți doar. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pentru scarificare pot varia. Cu Wilio, totuși, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și alegeți cea care se potrivește cel mai bine bugetului și nevoilor dvs. Când întrebați, anunțați doar furnizorul de servicii bugetul și cerințele de implementare. Găsiți cei mai buni experți în scarificare
Angajați experții cei mai bine evaluați din împrejurimile dvs. Alegând prin Wilio, veți obține un angajat de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil. care se potrivește cel mai bine bugetului și nevoilor dvs. Când întrebați, anunțați doar furnizorul de servicii bugetul și cerințele de implementare. Găsiți cei mai buni experți în scarificare
Angajați experții cei mai bine evaluați din împrejurimile dvs. Alegând prin Wilio, veți obține un angajat de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil. care se potrivește cel mai bine bugetului și nevoilor dvs. Când întrebați, anunțați doar furnizorul de servicii bugetul și cerințele de implementare. Găsiți cei mai buni experți în scarificare
Angajați experții cei mai bine evaluați din împrejurimile dvs. Alegând prin Wilio, veți obține un angajat de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Aerarea gazonului este un proces care slăbește solul pentru a permite o penetrare mai bună a aerului și a apei, care promovează o creștere mai sănătoasă a plantelor. Există diferite niveluri de aerare a gazonului cu adâncimi diferite, dar unul dintre cele mai populare tipuri este aerarea profundă a gazonului. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi un expert în acest domeniu, atunci asigurați-vă că contactați astăzi Wilio! Completați acest formular și vă vom răspunde imediat! _X000D_