Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Schimbare anvelope

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în schimb de anvelope. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Schimb de anvelope? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Schimb de anvelope

Servicii

Montarea anvelopelor
Instalarea implică de obicei îndepărtarea anvelopelor vechi sau uzate și apoi montarea altora noi care se potrivesc cu marca și modelul vehiculului dumneavoastră, precum și cu janta existentă. Pe parcursul prestării acestui serviciu, un specialist vă va monta anvelopele, le va verifica echilibrul și, adâncimea benzii de rulare. Dacă pe mașină sunt montate anvelope plate sau deteriorate grav, cea mai bună opțiune este să le înlocuiți imediat pentru a evita riscul unui accident.
Repararea anvelopelor
Defectele sunt o problemă obișnuită. Cu toate acestea, ele afectează în mod semnificativ siguranța dumneavoastră și a altor utilizatori ai drumului. Specialistul în anvelope va evalua starea acestora și va efectua reparațiile necesare în funcție de gravitatea daunelor sau a problemei. Găurile mici și orificiile sunt de obicei ușor de reparat. Cu toate acestea, deteriorarea peretelui lateral sau a interiorului roții poate necesita o schimbare completă a anvelopei.
Alinierea roților
Alinierea roților este procesul de aliniere a anvelopelor vehiculului dumnevoastră. la specificațiile producătorului pentru a evita problemele inegale de direcție. Aceste servicii sunt esențiale pentru o întreținere adecvată și trebuie efectuate cel puțin o dată pe an și de fiecare dată când roțile sunt schimbate. Acestea sunt adesea completate de verificări ale echilibrului roților pentru a asigura o funcționare corectă în timpul conducerii.
Recondiționarea roților
Serviciile de recondiționare a roților prin Wilio includ reparații cosmetice și proceduri de recondiționare pentru a oferi anvelopelor un aspect cu totul nou și de calitate, ca la un salon auto. În funcție de starea actuală a roților dumneavoastră, un profesionist poate efectua finisarea cu acoperire cu pulbere, prelucrarea cu diamantul sau repararea folosind metoda SMART (tehnologie de reparație a zonelor mici până la medii).

Întrebări frecvente

De ce să comandați service pentru anvelope prin Wilio?
Wilio vă va facilita găsirea unui service de încredere de anvelope în zona dumneavoastră, indiferent dacă aveți o problemă de reparat sau dacă aveți nevoie să schimbați roata urgent înainte de o călătorie lungă. Informați profesioniștii noștri despre starea actuală a anvelopelor și vă vor ajuta în cel mai scurt timp. Dacă vă aflați în mijlocul drumului sau dacă nu vă puteți părăsi casa sau biroul, profesioniștii noștri vor veni la voi. Conducerea cu anvelope plate sau perforate este periculoasă, deoarece anvelopa se poate rupe oricând. Solicitați unui profesionist să vă inspecteze cu atenție anvelopele pentru a evita pierderea controlului vehiculului sau a situațiilor care pun viața în pericol. Profesioniștii Wilio vă vor ajuta cu toate reparațiile și verificările de întreținere necesare și vor asigura siguranța dumneavoastră și a vehiculului dumneavoastră. Începeți prin publicarea comenzii dumneavoastră pe platforma noastră cu informații despre ce serviciu specific căutați. În câteva minute, veți primi oferte de la profesioniști din apropiere care pot oferi acest serviciu. Verificați-le și alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca profesionistul să ajungă la locul desemnat de dumneavoastră. Fără remorcare scumpă și cozi lungi de așteptare la service-urile de anvelope - service-ul va veni direct acolo!
Cât de des ar trebui să mi se verifice anvelopele?
Intervalele de întreținere a anvelopelor depind de obicei de cât de des folosiți mașina. Factorii care vă afectează anvelopele includ terenul pe care conduceți, lungimea medie a fiecărei călătorii și condițiile de drum. Regula de aur este ca anvelopele să fie verificate o dată pe an. Verificările presiunii aerului trebuie efectuate cel puțin o dată pe lună și, din motive de siguranță, se recomandă înlocuirea anvelopelor mai vechi de zece ani.
Care sunt cele mai frecvente probleme cu anvelopele?
Cele mai frecvente probleme legate de anvelope sunt legate de uzura anvelopelor. Anvelopele vechi pierd adâncimea benzii de rulare și devin subțiri, ceea ce afectează în mod semnificativ conducerea și controlul vehiculului. Mașina pierde din aderența la drum, ceea ce poate provoca deraparea. Alte probleme frecvente, cum ar fi defectele și breșele, sunt cauzate de factori externi. Dacă se produc daune similare, anvelopa trebuie reparată pentru a preveni deteriorarea și avarierea roții.
Cât durează de obicei repararea roților și a anvelopelor?
Procedurile de întreținere de bază, precum verificarea roților, fixarea lor, nivelarea și echilibrarea acestora, durează de la 30 de minute la 2 ore, în funcție de echipamentul profesionistului. O modificare mai solicitantă, cum ar fi refacerea roții, poate dura mai mult, de la câteva ore la câteva zile, în funcție de starea roții.
Cum pot găsi cel mai bun service profesional pentru anvelope în zona mea?
Pe Wilio, veți găsi numai specialiști în anvelope de încredere. În câteva minute de la publicarea comenzii pe platformă, vă vom conecta cu profesioniști calificați care vă vor putea ajuta. Aceștia vor veni la dumneavoastră la data, ora și locul preferat pentru a vă rezolva problemele, astfel încât să vă puteți așeza la volanul mașinii fără să vă faceți griji cu privire la siguranța dumneavoastră.
Ce sunt serviciile pentru roți și anvelope?
Aceste servicii includ orice lucrări de reparații sau întreținere care să îmbunătățească starea generală a anvelopelor și a vehiculului dumneavoastră. Verificarea simplă a presiunii aerului și a benzii de rulare sunt, de asemenea, standard, mai ales dacă starea actuală a roților dumneavoastră necesită ajustare. Aceste proceduri vă asigură că anvelopele nu se rup în timpul călătoriei și nu pun în pericol siguranța dumneavoastră sau a altor utilizatori ai drumului. De asemenea, puteți găsi următoarele servicii pe Wilio.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS