Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Service auto

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în service auto. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Service auto? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Service auto

Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Mecanicii auto sunt de obicei responsabili pentru o gamă largă de lucrări, de la inspecții de service auto la diverse reparații. Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

La ce reparații obișnuite mă poate ajuta un mecanic auto?

Schimbarea uleiului și a filtrului
Schimbarea uleiului, a filtrului de ulei, a filtrului de combustibil și a filtrului de aer este esențială pentru buna funcționare a vehiculului. Vehiculele asupra cărora s-au efectuat operațiunile de mai sus oferă o funcționare mai economică și un consum mai mic de combustibil comparativ cu vehiculele cu filtrele înfundate și murdare. Acestea sunt unele dintre cele mai importante părți ale service-ului obișnuit al vehiculului.
Inspecția mică în service
O inspecție mică în service include schimbarea uleiului și a filtrelor; verificarea caroseriei și a șasiului; completarea tuturor lichidelor motorului, inclusiv lichid de spălare, lichid de frână, lichid de răcire și verificarea altor 35 de componente cheie, cum ar fi lumini, anvelope și frâne. Majoritatea mecanicilor respectă instrucțiunile producătorului și recomandă orice lucrări suplimentare ar putea avea nevoie mașina datorită tipului și vârstei sale.
Inspecția mare în service
Inspecția mare în service include toate serviciile care fac parte dintr-o inspecție mică în service, dar include și inspecția altor 15 până la 30 de componente ale vehiculului, inclusiv, de exemplu, inspecția axelor, montarea roților, inspecția servodirecției, inspecția amortizoarelor, a pompelor, reglarea farurilor, inspecția circuitului de aer condiționat și altele.
Reparații, înlocuire și întreținere
Indiferent dacă înlocuiește consumabile precum ulei, filtre, bujii sau plăcuțe de frână uzate sau îndeplinește alte sarcini cum ar fi curățarea și dezinfectarea instalației de aer condiționat sau înlocuirea ștergătoarelor, un mecanic auto cu experiență se va asigura că mașina dvs. este în stare bună de funcționare, este sigură și că respectă standardele inspecției tehnice TK și controlul CE al emisiilor.
Reparații ale geamurilor, caroseriei și interiorului
Dacă există o fisură în parbriz sau vopsea deteriorată pe caroserie, cel mai bine este să reparați daunele cât mai curând posibil, astfel încât să nu se extindă mai departe. În cazul tapițeriei deteriorate sau a materialelor plastice interioare, acestea sunt în principal defecte estetice, care pot fi realizate ulterior.
Întreținerea roților și a anvelopelor
Geometria și echilibrul roților sau calitatea anvelopelor pentru vară și iarnă sunt cruciale pentru o conducere sigură, frânare și performanțe optime ale vehiculului pe șosea.

Întrebări frecvente

De ce să căutați un service auto în Wilio?
Fie că aveți nevoie de o inspecție regulată a vehiculului, de revizie, geometrie sau reparații majore, veți găsi un mecanic auto la Wilio care să efectueze lucrările. Acesta vă va verifica mașina, va diagnostica problema și va efectua reparațiile și înlocuirile necesare. Introduceți o cerere și așteptați oferta. Indiferent de marca și modelul mașinii dvs., vă vom ajuta să găsiți un mecanic sau un service auto care va avea grija de mașina dvs. Dacă vehiculul dvs. are nevoie de reparații sau verificări de rutină, Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști pe care vă puteți baza pentru a face lucrări de calitate la un preț bun.
Care sunt cele mai frecvente probleme cu care ma poate ajuta un mecanic auto?
Cele mai frecvente probleme cu vehiculul includ defecțiuni ale motorului, ale electronicii sau deteriorări minore ale caroseriei vehiculului. Pentru a vă asigura siguranța și a preveni orice problemă pe șosea, trebuie să efectuați o revizie cel puțin în fiecare an și să efectuați reparațiile necesare imediat ce observați o problemă.
Cât durează repararea unei mașini?
Cât timp va dura reparația va depinde de cât de grave sunt defecțiunile și de câte componente ale vehiculului trebuie înlocuite sau reparate. În general, majoritatea reparațiilor de rutină ale mașinilor pot fi efectuate într-o singură zi - de la inspecție și diagnostic până la reparație sau înlocuire. Cu toate acestea, în cazul înlocuirii pieselor, timpul de reparație poate fi prelungit prin livrarea piesei de schimb în sine. Un mecanic auto calificat va face totul pentru a vă readuce pe drum cât mai curând posibil, dar siguranța rămâne întotdeauna prioritatea maximă, astfel încât munca nu este în detrimentul calității.
Cât durează inspecția auto?
Inspectia auto poate dura în medie 1-2 ore. Dacă sunt necesare reparații suplimentare, acest lucru poate dura mai mult.
Cum găsesc un service auto sau un mecanic auto în zona mea?
Wilio vă poate ajuta să găsiți un atelier de reparații auto în zona dvs. care să vă poată rezolva problema. Trebuie doar să introduceți o solicitare și să fiți de acord cu data și prețul.
De ce să contractați un service auto prin Wilio?
Este necesar o revizie la interval regulat pentru a conduce mașina în mod fiabil și sigur. Cu Wilio poți găsi un mecanic cu abilitățile, experiența și echipamentul necesar. Pur și simplu comparați diferite oferte de preț și alegeți-o pe cea mai bună. Wilio este cel mai rapid și mai simplu mod de a găsi un mecanic auto de încredere în zona dvs.
Cât de des este necesară o revizie auto ?
În general, mașina trebuie întreținută la fiecare 12 luni (15.000 km sau 30.000 km), în funcție de recomandările producătorului și de tipul de motor.
Cât costă service-ul auto?
De regulă, costul întreținerii unei mașini atunci când comandați un mecanic prin Wilio variază de la 70 la 170 de euro. Prețul va depinde dacă aveți nevoie de mai mult sau mai puțin service, de marca și modelul vehiculului, locația de service și orice alte piese și reparații necesare.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Service auto, anvelope, mecanic autoCristian L.
Service auto, anvelope, mecanic autoMarcu C.
Service auto, anvelope, mecanic autoAndrei U.
Service auto, anvelope, mecanic autoFrancis S.
Service auto, anvelope, mecanic autoAlexandru D.
Service auto, anvelope, mecanic autoMihai O.
Service auto, anvelope, mecanic autoMarius R.
Service auto, anvelope, mecanic autoDaniel S.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS