Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Service cazane

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în service de cazane. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Service cazane

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Service cazane? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Repararea centralelor - reparații obișnuite ale centralelor

Centrala este un dispozitiv complex care, de fapt, arareori necesită reparații. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale sale - centralele sunt proiectate să reziste mulți ani fără defecte. Prin urmare, ai putea fi surprins dacă apare o problemă la centrala ta, dar aceasta este mai degrabă o excepție. În acest articol, vom prezenta câteva probleme obișnuite care pot apărea la o centrală, precum și importanța inspecției și întreținerii periodice.

1. Supraîncălzirea

Problema supraîncălzirii afectează, în principal, centralele de apă caldă. Sunetul ceainicului este un termen folosit pentru a descrie sunetul provenit de la o unitate de încălzire. Lovituri puternice și înfundate sunt tipice. De îndată ce auzi aceste sunete, trebuie să apelezi la un tehnician. Inspecția timpurie poate economisi mulți bani mai târziu. Supraîncălzirea este cauzată de depunerea excesului de minerale care apare în apa dură din majoritatea gospodăriilor. Depozitele de minerale cresc nivelul de presiune din rezervor, ceea ce poate face apa să se scurgă, și astfel să crească riscul de deteriorare a centralei, ceea ce vă poate pune în pericol și locuința.

2. Scurgeri de apă

Scurgerea apei este o altă problemă gravă care necesită reparații. Dacă există scurgeri direct din rezervorul centralei, ai o problemă serioasă. Cel mai probabil, centrala a început să se corodeze și este necesară înlocuirea sa imediată. În cel mai bun caz, apa se scurge de la supapa de presiune sau pompă, ceea ce poate fi remediat. De asemenea, oamenii confundă uneori scurgerile de apă cu condensul obișnuit.

3. Arzătorul

În prezent, centralele cu arzător (așa-numita flacără permanentă) sunt utilizate din ce în ce mai puțin. În trecut, trebuia să-l aprinzi singur și să-l lași să ruleze 24 de ore pe zi pentru a menține căldura disponibilă în orice moment. Centralele moderne folosesc aprinderea electronică pentru a încălzi apa numai atunci când este nevoie. Centralele fără aprindere electronică trebuie inspectate de un tehnician pentru a diagnostica o problemă cu sistemul de aprindere în cazul unei defecțiuni.

4. Încălzirea defectuoasă

Încălzirea defectuoasă poate fi cauzată de mai mulți factori. Problema poate apărea dacă sistemul de aprindere cedează, pompa sau termostatul sunt deteriorate sau dacă întrerupătorul de siguranță împiedică funcționarea corectă a centralei. Nu încerca niciodată să identifici singur problema. Apelează la tehnicieni autorizați pentru o inspecție pentru a afla care este problema. De aceea, este important să programezi o inspecție tehnică cel puțin o dată pe an.

Cât costă o centrală?

Prețul centralei depinde de tipul și dimensiunea acesteia. Pentru o gospodărie mai mare, vei avea nevoie de o centrală mai puternic, cu un volum mai mare, pentru a acoperi nevoile tuturor membrilor familiei. Centrala poate fi cumpărată și în rate, în cazul unui buget limitat.

De ce există o scădere constantă de presiune în centrala mea?

Această problemă poate apărea din mai multe motive. Cel mai adesea, este vorba etanșare proastă sau o supapă de presiune defectă. Îți recomandăm o inspecție tehnică.

De ce se oprește centrala?

În cazul în care centrala este oprită, casa nu va fi încălzită eficient. Problema principală poate fi presiunea scăzută a apei sau prezența aerului în sistem.

Care este diferența dintre o centrală și încălzirea electrică?

Centralele pe gaz combinate cu calorifere sunt mult mai eficiente în încălzirea unei case decât încălzitoarele electrice.

De ce funcționarea centralei oprește curentul electric?

În cazul în care centrala întrerupe în mod regulat energia electrică, acesta poate fi un semn al unei scurgeri în sistemul de instalare al centralei. Îți recomandăm să contactezi un tehnician pentru a localiza scurgerea și a minimiza daunele suplimentare.

De ce produce zgomote deranjante centrala?

Acest lucru poate fi cauzat de nivelul de presiune ridicat din centrală, care este determinat de acumularea de calcar din interior. Când cureți centrala, trebuie să îndepărtezi aceste depozite pentru a reduce nivel de zgomot.

De ce sunt centralele cel mai adesea reparate și verificate iarna?

Majoritatea oamenilor consideră că sezonul de iarnă este cel mai bun pentru reparația și inspecția centralei. Din acest motiv, iarna este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru inginerii și tehnicienii de încălzire, deoarece oamenii pornesc centrala când vine vreme mai rece și apoi constată că nu funcționează. De aceea se recomandă inspectarea și întreținerea centralei în lunile de vară. Acest lucru va evita problema găsirii unui tehnician.

Încălzire centralizată

Când ar trebui să înlocuiești radiatoarele? Durata de viață a radiatoarelor variază de obicei între 8 și 12 ani. Dacă descoperi că nu funcționează la fel de bine ca înainte, pur și simplu ventilează și curăță sistemul. Dacă aceste măsuri nu ajută, trebuie înlocuite.

Cum repari un radiator care nu se încălzește?

De obicei, este suficient să aerisești radiatorul, deoarece aerul se acumulează în el și împiedică funcționarea corectă.

Care sunt beneficiile unui termostat inteligent?

Cu ajutorul termostatului inteligent, poți controla temperatura din casă utilizând un telefon (printr-o aplicație) sau un computer, ceea ce face monitorizarea mult mai ușoară. Există mai multe companii care se concentrează pe fabricarea și instalarea de termostate inteligente. De asemenea, pot asigura întreținerea, încălzirea și reparația instalațiilor sanitare.

Cum funcționează centralele?

Centrala încălzește apa din rezervor și o pompează prin conducte, care apoi ajunge la radiatoare sau la sistemul de încălzire prin pardoseală pentru a asigura o temperatură confortabilă în casă. Pe piață există, de asemenea, centrale combinate care îți permit să monitorizezi și să reglezi consumul total de apă din gospodărie.

De unde știu dacă am centrală acasă?

Va trebui să afli dacă sistemul de încălzire al casei folosește țevi și radiatoare în loc de guri de aerisire. Dacă ai țevi și calorifere, casa ta are un sistem de încălzire hidronică, ceea ce înseamnă că ai o centrală.

Cum diferă centralele de generatorul de aer cald?

Centralele folosesc o pompă eficientă de transfer de căldură, pentru a încălzi apa și o serie de țevi. Generatoarele încălzesc aerul, care este distribuit în toată casa, printr-un sistem de conducte și ventilație.

Ce tipuri diferite de centrale sunt disponibile?

Având în vedere câte tipuri de centrale există pe piață, poate fi dificil să determini ce tip va satisface cel mai bine nevoile casei. Una dintre opțiunile populare este o centrală combinată, ceea ce înseamnă că include un încălzitor de apă și un sistem de încălzire centrală într-un singur pachet, eliminând necesitatea unui rezervor extern de apă. Alte tip poate fi centrala de sistem sau centrala standard.

Cât de des trebuie să înlocuiesc centrala?

Bună întrebare. Răspunsul depinde de nivelul de întreținere pe care l-ai menținut pe durata de funcționare a centralei. Cu abordarea corectă, centralele pot funcționa de la 10 la 15 ani.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Serviciul cazanelor este o necesitate în lumea modernă. Cazanele se găsesc în multe case și întreprinderi din întreaga lume și oferă căldură, precum și apă caldă pentru ocupanții lor. Fără ele, am trăi vieți mult mai primitive! De aceea, este important să efectuați întreținerea de rutină a cazanului pentru a vă asigura că nu veți mai fi niciodată fără căldură sau apă fierbinte. Unul dintre furnizorii noștri vă poate ajuta să găsiți experți de calitate pentru inspecțiile cazanelor, inspecții anuale regulate, setări și măsurători ale gazelor arse. Prețul serviciului de cazan depinde de obicei de timpul și sfera de lucru; vă rugăm să consultați mai jos câteva exemple: -Inspecție anuală regulată -Inspecție cazan -Curățare cazan și service