Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Servicii de curățenie

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în curățenie. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Servicii de curățenie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Servicii de curățenie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

Ce abilități are un agent de curățenie?
Un agent de curățenie calificat își poate planifica curățenia astfel încât să lucreze cât mai eficient posibil și astfel încât...Vedeți mai mult

Un agent de curățenie calificat își poate planifica curățenia astfel încât să lucreze cât mai eficient posibil și astfel încât să poată gestiona totul în timpul pe care l-a rezervat pentru muncă. Specialiștii fac adesea mai multe lucruri simultan, pornesc mașina de spălat sau mașina de spălat vase, timp în care șterg praful și aspiră sau înmoaie obiecte din bucătărie care sunt foarte murdare și curăță baia între timp. Specialistul știe cum să curețe corect chiar și murdăria profundă sau locurile greu accesibile. Știe, de asemenea, ce echipamente și instrumente ar trebui utilizate pentru a obține totul curățat temeinic.

Cum găsesc un agent de curățare bun?
Crearea unei solicitări pe Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un agent de curățenie calificat și...Vedeți mai mult

Crearea unei solicitări pe Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un agent de curățenie calificat și disponibil în zona dumneavoastră. Wilio vă va ajuta să găsiți un agent de curățenie care să se poată adapta la timpul dumneavoastră și să facă toată munca de care aveți nevoie, precum călcarea unei cămăși, spălarea geamurilor și multe altele.

Ce fel de muncă face un agent de curățenie?
Curățenia implică cel mai adesea praful, aspirarea și spălarea podelelor în toate camerele. Curățarea băilor, inclusiv oglinzi, toalete, dușuri și...Vedeți mai mult

Curățenia implică cel mai adesea praful, aspirarea și spălarea podelelor în toate camerele. Curățarea băilor, inclusiv oglinzi, toalete, dușuri și căzi. Curățarea bucătăriei, inclusiv blatul de lucru, faianța, chiuveta și ușile dulapului. Curățarea și ștergerea ușilor, plăcilor, glafurilor, oglinzilor, suprafețelor din sticlă și decorațiunilor. De asemenea, puteți aranja alte servicii precum spălarea geamurilor, spălarea și suspendarea perdelelor și draperiilor, călcatul etc.

Cât de des să curățați?
Cel mai adesea, clienții comandă curățenie regulată, la fiecare două săptămâni. Dacă aveți animale de companie, copii mici acasă sau...Vedeți mai mult

Cel mai adesea, clienții comandă curățenie regulată, la fiecare două săptămâni. Dacă aveți animale de companie, copii mici acasă sau trebuie doar să faceți curățenie mai des, puteți fi de acord și cu un program săptămânal.

Trebuie să ofer produse de curățenie?
Vă recomandăm să vă înțelegeți în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le...Vedeți mai mult

Vă recomandăm să vă înțelegeți în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le va folosi pe ale dumneavoastră. Dacă agentul de curățenie nu folosește propriile mașini speciale (de exemplu, dacă comandați curățarea sau spălarea geamurilor), pentru care pot fi necesari agenți de curățare speciali, poate prefera să utilizeze agenții dumneavoastră de curățare în timpul curățării de rutină. Atunci când un agent de curățenie vine cu mijloacele de transport în comun, poate fi o problemă pentru el să aducă produse de curățenie sau instrumente precum un aspirator, un mop și o găleată. Vă recomandăm să vă înțelegeți în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le va folosi pe ale dumneavoastră.

O singură dată sau curățenie regulată?
Dacă aveți nevoie de o curățenie generală a apartamentului sau a casei, trebuie doar să faceți o cerere pe Wilio...Vedeți mai mult

Dacă aveți nevoie de o curățenie generală a apartamentului sau a casei, trebuie doar să faceți o cerere pe Wilio și vă vom ajuta să găsiți un agent de curățenie unic care să vă ajute. Dacă trebuie să faceți curățenie regulat, vă vom ajuta să găsiți un agent de curățenie pentru curățenie regulată. Vă recomandăm să organizați o întâlnire introductivă pentru a vă asigura că totul este așa cum vă așteptați să fie.

De ce să angajezi un specialist în porți prin Wilio?
Nu aveți timp să faceți curățenie din cauza zilelor lungi pline de îndatoriri? Nu puteți spăla podelele, să aspirați și...Vedeți mai mult

Nu aveți timp să faceți curățenie din cauza zilelor lungi pline de îndatoriri? Nu puteți spăla podelele, să aspirați și să ștergeți praful în timp ce duceți copiii la școală și îi ajutați la teme? Când sunteți obosit și suprasolicitat, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți sâmbătă dimineața este curățenia. Un agent de curățenie inteligent vă va face casa, apartamentul sau biroul să strălucească. Un agent de curățenie profesional vă va menține în mod regulat apartamentul sau casa curată sau vă va ajuta să curățați apartamentul în urma chiriașilor, să spălați geamurile, să curățați covoarele sau să curățați amănunțit apartamentul înainte de sărbători.

Informații utile

Ce trebuie sa stii

Este o întrebare pe care ni se adresează destul de des: „Ar trebui să fac serviciile mele de curățenie unice sau un serviciu obișnuit?” Este o întrebare bună. Răspunsul simplu este că depinde. Serviciile regulate de curățenie sunt rezervate în mod regulat, de exemplu la fiecare două săptămâni sau lună. Dacă rezervați o curățenie obișnuită, veți ști când vine curățenul și veți avea aceeași persoană de fiecare dată când o vizitați. Astfel, puteți construi o relație puternică cu agentul de curățenie.

Wilio, o piață de servicii, este un mod convenabil de a găsi o menajeră pentru casa dvs. Conceptul de Wilio a fost acela de a face mai ușor pentru oameni să găsească cele mai bune menajere potrivite pentru ei înșiși. În zilele noastre, există multe companii profesionale de menaj și freelanceri care își oferă serviciile. In orice caz, dacă sunteți în căutarea unui agent de curățare în zona dvs., poate fi destul de dificil să îl găsiți pe cel potrivit rapid și convenabil. Aici intervine Wilio.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de curățenie, Wilio este soluția dumneavoastră. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv spălarea geamurilor, spălarea covoarelor și aspirarea. Există diferiți furnizori pe care i-am enumerat pe site-ul nostru, care vă pot ajuta cu lucrările pe care trebuie să le faceți, dar prețurile variază în funcție de tipul de serviciu de care aveți nevoie. Prețul curățării depinde de obicei de gama de servicii. Vedeți mai multe informații despre servicii: produse de curățat, aspirator, mop, mătură și găleată, care vor fi furnizate de unul dintre furnizorii din categoria dată.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

CurățareMihai O.
CurățareAndrei U.
CurățareTeo K.
CurățareLuca D.
CurățareFrancis S.
CurățareLuca D.