Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Firmă de curățenie
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitComunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.420 de profesioniști
5.328 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Firmă de curățenie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Firmă de curățenie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori31.561 furnizori din zona dvs.
profile image

Costel Leonard C.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Firma cu experienta de 20 de ani in curatenie Casa , Vile sowroomuri ,birouri,apartamente autoturisme delux .Oferim servici profesionale de curatenie :canapele ,fotolii,mochete echipament moto ,cu generetor profesional cu aburii.Curatare profesionale la domiciliul clientului .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Marius-Ionut P.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
Ce abilități are un agent de curățenie?
Un agent de curățenie calificat își poate planifica curățenia astfel încât să lucreze cât mai eficient posibil și astfel încât să poată gestiona totul în timpul pe care l-a rezervat pentru muncă. Specialiștii fac adesea mai multe lucruri simultan, pornesc mașina de spălat sau mașina de spălat vase, timp în care șterg praful și aspiră sau înmoaie obiecte din bucătărie care sunt foarte murdare și curăță baia între timp. Specialistul știe cum să curețe corect chiar și murdăria profundă sau locurile greu accesibile. Știe, de asemenea, ce echipamente și instrumente ar trebui utilizate pentru a obține totul curățat temeinic.
Cum găsesc un agent de curățare bun?
Crearea unei solicitări pe Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un agent de curățenie calificat și disponibil în zona dumneavoastră. Wilio vă va ajuta să găsiți un agent de curățenie care să se poată adapta la timpul dumneavoastră și să facă toată munca de care aveți nevoie, precum călcarea unei cămăși, spălarea geamurilor și multe altele.
Ce fel de muncă face un agent de curățenie?
Curățenia implică cel mai adesea praful, aspirarea și spălarea podelelor în toate camerele. Curățarea băilor, inclusiv oglinzi, toalete, dușuri și căzi. Curățarea bucătăriei, inclusiv blatul de lucru, faianța, chiuveta și ușile dulapului. Curățarea și ștergerea ușilor, plăcilor, glafurilor, oglinzilor, suprafețelor din sticlă și decorațiunilor. De asemenea, puteți aranja alte servicii precum spălarea geamurilor, spălarea și suspendarea perdelelor și draperiilor, călcatul etc.
Cât de des să curățați?
Cel mai adesea, clienții comandă curățenie regulată, la fiecare două săptămâni. Dacă aveți animale de companie, copii mici acasă sau trebuie doar să faceți curățenie mai des, puteți fi de acord și cu un program săptămânal.
Trebuie să ofer produse de curățenie?
Vă recomandăm să vă înțelegeți în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le va folosi pe ale dumneavoastră. Dacă agentul de curățenie nu folosește propriile mașini speciale (de exemplu, dacă comandați curățarea sau spălarea geamurilor), pentru care pot fi necesari agenți de curățare speciali, poate prefera să utilizeze agenții dumneavoastră de curățare în timpul curățării de rutină. Atunci când un agent de curățenie vine cu mijloacele de transport în comun, poate fi o problemă pentru el să aducă produse de curățenie sau instrumente precum un aspirator, un mop și o găleată. Vă recomandăm să vă înțelegeți în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le va folosi pe ale dumneavoastră.
O singură dată sau curățenie regulată?
Dacă aveți nevoie de o curățenie generală a apartamentului sau a casei, trebuie doar să faceți o cerere pe Wilio și vă vom ajuta să găsiți un agent de curățenie unic care să vă ajute. Dacă trebuie să faceți curățenie regulat, vă vom ajuta să găsiți un agent de curățenie pentru curățenie regulată. Vă recomandăm să organizați o întâlnire introductivă pentru a vă asigura că totul este așa cum vă așteptați să fie.
De ce să angajezi un specialist în porți prin Wilio?
Nu aveți timp să faceți curățenie din cauza zilelor lungi pline de îndatoriri? Nu puteți spăla podelele, să aspirați și să ștergeți praful în timp ce duceți copiii la școală și îi ajutați la teme? Când sunteți obosit și suprasolicitat, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți sâmbătă dimineața este curățenia. Un agent de curățenie inteligent vă va face casa, apartamentul sau biroul să strălucească. Un agent de curățenie profesional vă va menține în mod regulat apartamentul sau casa curată sau vă va ajuta să curățați apartamentul în urma chiriașilor, să spălați geamurile, să curățați covoarele sau să curățați amănunțit apartamentul înainte de sărbători.
Informații utileCe trebuie sa stii

Este o întrebare care ni se adresează destul de des: „Ar trebui să solicit serviciile de curățenie de fiecare dacă când am nevoie sau ca un serviciu regulat?”. Este o întrebare bună. Răspunsul simplu este că depinde. Serviciile regulate de curățenie sunt rezervate în mod regulat, de exemplu la fiecare două săptămâni sau lună. Dacă rezervați o curățenie obișnuită, veți ști când vine specialistul și veți avea aceeași persoană de fiecare dată. Astfel, puteți construi o relație puternică cu agentul de curățenie.

Wilio, o piață de servicii, reprezintă un mod convenabil de a găsi o menajeră pentru casa dumneavoastră. Conceptul Wilio a fost acela de a face mai ușor pentru oameni să găsească cele mai bune menajere potrivite pentru ei înșiși. În zilele noastre, există multe companii profesionale de menaj și freelanceri care își oferă serviciile. În orice caz, dacă sunteți în căutarea unui agent de curățare în zona dumneavoastră, poate fi destul de dificil să îl găsiți rapid pe cel potrivit și convenabil. Aici intervine Wilio.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de curățenie, Wilio este soluția dumneavoastră. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv spălarea geamurilor, spălarea covoarelor și aspirarea. Există diferiți furnizori pe care i-am enumerat pe site-ul nostru, care vă pot ajuta cu lucrările pe care trebuie să le faceți, dar prețurile variază în funcție de tipul de serviciu de care aveți nevoie. Prețul curățării depinde de obicei de gama de servicii. Vedeți mai multe informații despre servicii: produse de curățat, aspirator, mop, mătură și găleată, care vor fi furnizate de unul dintre furnizorii din categoria dată.
ExempleExemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri
profile image
Firmă de curățenie
Mihai O.
profile image
Firmă de curățenie
Andrei U.
profile image
Firmă de curățenie
Teo K.
profile image
Firmă de curățenie
Luca D.
profile image
Firmă de curățenie
Francis S.
profile image
Firmă de curățenie
Luca D.
Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Firmă de curățenie
Cum să vă mențineți biroul curat și organizat?

7 sfaturi rapide pentru a vă menține locul de muncă ordonat:

 • Așezați coșul de gunoi undeva unde puteți ajunge
 • Aruncați gunoiul imediat
 • Curățați-vă biroul la sfârșitul fiecărei zile
 • Faceți curățenie ca o sarcină recurentă
 • Nu mai mâncați la masă
 • Aranjați sertarele
 • Opriți stocarea
Care sunt tipurile de servicii de curățenie?

7 tipuri comune de servicii de curățenie:

 • Servicii de curățenie rezidențială
 • Servicii de curățenie comerciale
 • Servicii de curățenie
 • Servicii de spălătorie și curățătorie chimică
 • Igienizare și dezinfecție
 • Servicii de curățenie verde
 • Servicii de spălare sub presiune
Ce este curățenia obișnuită?

Sarcini de curățenie de bază, cum ar fi curățarea, aspirarea sau ștergerea podelelor, serviciile de curățare a prafului și, eventual, articole suplimentare, cum ar fi spălarea vaselor și curățarea dezordinii.

Care este un plan bun de curățare?

O cameră (sau două) pe zi: Decideți câte zile veți face curățenie. Apoi atribuiți anumite zone unor anumite zile. De exemplu, luni: curățenie în bucătărie, intrare și spălătorie; Marți: living și sufragerie; Miercuri: băi; și joi: hol și dormitoare.

Cum curăță profesioniștii casele?

O listă de verificare tipică pentru curățarea casei premium arată astfel: 

 • Aspirarea covoarelor și a podelelor
 • Măturarea și ștergerea podelelor
 • Îndepărtarea gunoiului
 • Prăfuirea
 • Curățarea mânerelor ușilor și a luminilor
 • Stergeți praful ferestrelor, pervazurilor și cornișelor
 • Schimbarea rufelor (adesea ca serviciu suplimentar)
Care este un exemplu de agent de curățare?

Alcalin. Detergenții alcalini conțin baze puternice, cum ar fi hidroxidul de sodiu sau hidroxidul de potasiu. Înălbitorul (pH 12) și amoniacul (pH 11) sunt agenți de curățare alcalini obișnuiți. Dispersanții sunt adesea adăugați la agentul alcalin pentru a preveni reconstituirea murdăriei dizolvate și a chelanților care atacă rugina.

Care sunt cele 2 moduri de dezinfectare?

Dezinfecția chimică se realizează în două moduri; prin imersare completă sau clătire, ștergere sau pulverizare. În cazul înălbitorului, articolele pot fi scufundate în dezinfectantul din chiuvetă timp de 7 secunde sau șterse.

Care sunt pașii pentru a curăța în profunzime casa?

Curățați-vă în profunzime casa: 

 • Ghid cameră cu cameră
 • Eliminați dezordinea
 • Faceți un plan
 • Spălați toate dușurile, băile, chiuvetele și toaletele
 • Ștergeți luminile, oglinzile și tratamentele pentru ferestre
 • Spălați ușa de sticlă a dușului
 • Aruncați toate perdelele de pânză sau covorașele de baie în mașina de spălat
Cum fac profesioniștii curățenie in birou?

Ștergeți praful de pe birou, pervazurile ferestrelor, ramele de fotografii și monitorul computerului. Aspirarea covoarelor și spălarea podelelor. Dezinfectarea tastelor, a tastaturii și a mouse-ului computerului. Eliminarea și reciclarea deșeurilor.

Cât durează curățarea unei case de 3.000 de metri pătrați?

În general, o casă de 90 m pătrați ar trebui să dureze 2-3 ore.

Cum îmi pot curăța rapid și în mod profesional casa?

Sfaturi rapide pentru curățarea casei:

 • Curățați toată casa deodată, nu o cameră zi după zi
 • Adunați toate instrumentele de curățare pentru a le avea la îndemână
 • Eliminați dezordinea
 • Ștergeți praful și aspirați
 • Ștergeți oglinzile și sticla
 • Dezinfectați blaturile și suprafețele
 • Concentrați-vă pe căzi, chiuvete și toalete
 • Măturați, apoi ștergeți
De unde să încep să fac curățenie în casă?
 • Instrucțiuni pentru curățarea locuinței
 • Începeți cu sarcini care necesită o expunere mai lungă la substanțe chimice sau care pot avea loc în timp ce faceți alte lucruri
 • Curățați de sus în jos
 • Curățați mai întâi „zonele umede”
 • Curățați podelele ultima dată
Cât de des ar trebui să curățați în profunzime?

Cât de des ar trebui să vă curățați în profunzime casa? Cât de des trebuie să curățați:

 • Saltele, pilote, pături la fiecare șase luni
 • Covoare în fiecare săptămână
 • Plinte în fiecare trimestru
 • Ferestre și perdele la fiecare trei până la șase luni
Ce ar trebui să facă un îngrijitor în 2 ore?

În două ore, menajera ar trebui să aibă suficient timp pentru a:

 • Șterge rapid podeaua bucătăriei
 • Șterge blatul din bucătărie
 • Spăla o cantitate mică de vase din chiuvetă
 • Aspira etajele principale ale casei - fără a muta mobilierul
 • Curăța toaleta
 • Șterge chiuvetele/robinetele
De ce sunt multe produse de curățare dăunătoare?

Mulți agenți de curățare sau de uz casnic pot irita ochii sau gâtul sau pot provoca dureri de cap și alte probleme de sănătate, inclusiv cancer. Unele produse eliberează substanțe chimice periculoase, inclusiv compuși organici volatili (COV). Alte componente dăunătoare includ amoniacul și înălbitorul.

Ce ar trebui să curățați în fiecare lună?

În fiecare lună, ar trebui să efectuați următoarele lucrări de curățare: 

 • Ventilatoare de tavan
 • Lămpi
 • Guri de aerisire
 • Pereți
 • Curățarea geamurilor
 • Praf
 • Mobilă
Ce presupune curățenia de bază?

Lucrări casnice obișnuite, cum ar fi aspirarea și ștergerea podelelor, curățarea generală a băii, curățarea bucătăriei și curățarea prafului. Casa dumneavoastră va trece printr-o curățenie amănunțită pentru a respecta standardele.

Cum creez o listă de curățenie?

Curățarea regulată a casei:

 • Praf și ștergere manuală a părții superioare a mobilierului
 • Scoateți praful plintelor, picioarelor scaunelor și panourilor ușilor Ventilatoare de tavan (la îndemână)
 • Aspirați covoarele
 • Aspirați și umeziți podelele cu un mop
 • Jaluzele, pervaze și benzi de blocare
 • Praf de mobilier
Care sunt îndatoririle și responsabilitățile unui specialist în curățenie?

Specialistul va fi responsabil pentru menținerea clădirilor curate și ordonate și va efectua lucrări de curățare precum curățarea podelei, șamponarea covoarelor, curățarea toaletei, curățarea pereților, a sticlei și a mobilierului tapițat și eliminarea deșeurilor.

Cărei industrie aparține curățenia?

Industria de curățenie poate fi împărțită în două categorii principale: servicii de curățenie pentru consumatori/casnici și servicii de curățenie comercială. Agenții pentru case sunt specializați în imobiliare rezidențiale (case), în timp ce agenții comerciali deservesc afaceri și clădiri publice.

Ce este curățarea standard față de curățarea profundă?

Principala diferență dintre curățarea de rutină și curățarea profundă este atenția acordată detaliilor. În timp ce curățarea regulată este pentru menținerea curățeniei, curățarea profundă este mult mai extinsă.

Care sunt cele 6 faze ale procesului de curățare?

Cele șase etape ale curățării sunt: 

 • Pre-curățare
 • Prima etapă a curățării este îndepărtarea murdăriei și a substanțelor de pe suprafața contaminată pe care o curățați
 • Curățarea principală
 • Clătiți
 • Dezinfectare
 • Clătire finală
 • Uscare
Care sunt cei patru compuși de curățare?

Există atât de mulți detergenți pe piață, dar toate produsele se încadrează în cele din urmă într-una dintre cele patru categorii diferite: detergenți, degresanți, abrazivi și acizi.

Cum să nu mai fiți leneș și să vă faceți curat în casă?

Aceste sfaturi pentru curățarea casei sunt pentru cei extrem de leneși:

 • Investiți în mai multe odorizante
 • Curățați pânzele de păianjen cu un balon cu heliu
 • Tone de spațiu de depozitare
 • Evitați ștergerea prafului jaluzelelor
 • Agățați hainele în loc să le pliați
 • Șervețelele dezinfectante sunt prietenii dumneavoastră
Care sunt cele 5 produse de curățenie?

Ele sunt în general clasificate ca: apă, detergenți, abrazivi, degresanți, detergenți acizi, solvenți organici și alți detergenți.

Care sunt cele 3 tipuri de curațenie?

Trei tipuri de curățare:

 • Curățare regulată
 • De obicei durează aproximativ două până la trei ore
 • Curațare profundă
 • Mai complexă decât curățarea obișnuită
 • Curățenie dupa încheierea contractului de închiriere
Care sunt proprietățile unui agent de curățenie bun?

7 cele mai bune caracteristici ale agenților de curățenie buni: 

 • Ei știu cum să vă satisfacă nevoile
 • Au bune abilități de comunicare
 • Sunt sinceri
 • Lucrează bine cu familia dumneavoastră
 • Sunt experimentați
 • Sunt minuțioși și acordă atenție detaliilor
 • Sunt eficienți
Care este cel mai simplu agent de curățenie?

Apa este cel mai simplu agent de curățare, dar unele forme de murdărie nu se vor dizolva în ea.

Care sunt îndatoririle unui îngrijitor?

Care sunt principalele sarcini ale unui agent:

 • Curățenie, depozitare și furnizarea zonele desemnate
 • Curățarea prafului, măturarea, aspirarea, curățarea
 • Efectuați o curățare profundă
 • Anunțați managementul deficiențele sau reparațiile necesare
 • Menține încăperile de aprovizionare
Cum să curățați biroul într-un mod profesional?
 • Goliți recipientele pentru deșeuri și înlocuiți inserțiile
 • Aspirați toate covoarele
 • Aspirați toate podelele dure
 • Ștergeți praful de pe toate suprafețele orizontale ale meselor, scaunelor și altui mobilier
 • Ștergeți toate suprafețele orizontale cu dezinfectant