Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Sistem de irigare

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în sistem de irigare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Sistem de irigare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Sistem de irigare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Sistem de irigații - cheia unei grădini frumoase

Îți invidiezi grădina vecinului? Nu înțelegi cum gazonul său poate fi atât de frumos verde și al tău este la kilometri distanță de culoarea verde? Ai grijă de el cât poți de bine? Factorul diferenței poate fi sistemul de irigare.
Informații care vă vor interesa înainte de a instala sistemul de irigare.

Dacă ați început să vă gândiți la instalarea unui sistem automat de irigare, sunteți sigur că veți avea câteva întrebări de bază. Și vă vom răspunde în rândurile următoare.

Sistemul automat de irigare consumă mai multă apă decât utilizați în prezent? Nu, un sistem de aspersoare automate vă poate economisi de fapt apă. Un sistem bine conceput și eficient aplică exact cantitatea de apă de care are nevoie grădina ta. Datorită acestui fapt, apa nu este irosită. În plus, sistemele moderne de irigații au și un senzor de ploaie - sistemul știe când plouă și se oprește automat.

Sistemul de irigații economisește timp?

Cu siguranță a ta. Nu va trebui să petreceți încă un minut udând gazonul. Sistemul dvs. va face totul pentru dvs., chiar și atunci când sunteți departe de casă.

Este sistemul de irigare la fel de eficient ca udarea manuală?

Sistemul automat de irigare face munca și mai eficientă. Este conceput pentru a uda părțile individuale ale grădinii, după cum este necesar - gazon, copaci, arbuști, plante.

Este necesar să aveți un sistem de irigare, chiar dacă avem suficiente precipitații?

Dacă ar ploua la fiecare trei zile și ar cădea aceeași cantitate de apă de ploaie, nu ar fi nevoie de un sistem de irigare. Cu toate acestea, natura nu funcționează așa. Prin urmare, singura modalitate de a avea o grădină frumoasă este să vă asigurați că gazonul și plantele dvs. primesc o cantitate uniformă de apă în mod regulat. În sezonul uscat sau când plouă puțină, fără irigare, grădina ar putea arăta prost după doar câteva zile.

În ce constă sistemul de aspersoare automate?

Sistemul constă dintr-un controler, supape (care se deschid și se închid pentru a elibera și opri fluxul de apă în conducte subterane) și aspersoare (care distribuie apa către zone specifice). Sistemul de irigații poate fi modificat în continuare cu ajutorul obloanelor pluviale, senzori de umiditate a solului și zone de irigare prin picurare.

Este posibil să instalați singur sistemul de irigare?

De asemenea, puteți instala singur sistemul de irigare. Dar, ca în cazul oricărui proiect, ar trebui să luați în considerare toate aspectele acestuia. Aveți nevoie de suficient timp și de instrumentele necesare pentru instalare. În funcție de dimensiunea grădinii dvs., instalarea sistemului poate dura mai mult de câteva zile. Cu toate acestea, dacă nu vă simțiți auto-instalat, folosiți serviciile furnizorilor profesioniști de irigații.

Cum să alegeți un furnizor potrivit pentru instalarea unui sistem de irigare?

< p> Există multe companii pe piață care v-ar putea instala un sistem de irigare. Dar cum să alegi? Mai probabil, ar trebui să vă vadă grădina atunci când furnizorul vă trimite o ofertă. Acest lucru înseamnă - să ne întâlnim personal, să schițăm grădina, să localizăm alimentarea cu apă, să citim presiunea apei și, bineînțeles, să fim de acord cu dvs. asupra așteptărilor de la sistemul de irigații.

Atunci când alegeți un furnizor potrivit, încercați să vă concentrați asupra experienței sale sau solicitați recenzii de la clienții anteriori. Asigurați-vă că nu vă concentrați exclusiv pe preț și asigurați-vă că alegeți un furnizor pe baza serviciilor și capacităților acestora.

Cât durează instalarea unui sistem de pulverizare?

Totul depinde de circumstanțe - de la dimensiunea grădinii, vreme, amenajare a teritoriului și altele asemenea. Cu toate acestea, în condiții favorabile, instalarea durează maximum o săptămână.

Cât va costa un sistem de irigare de calitate?

Prețul depinde de mulți factori, cum ar fi dimensiunea grădinii, tipul de amenajare a teritoriului, materialul utilizat și așa mai departe.

Este cu adevărat posibil să economisiți bani atunci când utilizați sisteme de irigare?

Un sistem de irigare bun vă va ajuta să economisiți bani, păstrând în același timp gazonul în stare bună. Proiectat corect, sistemul vă economisește bani în mai multe moduri:

- Sistemul de pulverizare folosește un cronometru. Este posibil să setați ora și ora pulverizării.
- Senzorii de ploaie menționați anterior sunt, de asemenea, un mare avantaj.
- Dacă utilizați deja un sistem de irigare, asigurați-vă că este în stare bună. Apa se poate scurge din sistemele mai vechi sau de calitate slabă, ceea ce va crește doar inutil cheltuielile.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

La Wilio veți găsi specialiști în sisteme de drenaj și experți în așezarea covorului de iarbă, nivelarea terenului, verificarea sistemului, a duzelor și curățarea. Vă vor oferi servicii de calitate la un preț accesibil. Există multe motive pentru care oamenii aleg să-și investească banii într-un sistem de irigații - dar majoritatea au legătură cu conservarea apei sau cu economisirea timpului din udare. De ce să alegeți experții profesioniști în irigații Wilio? Oferim o gamă largă de servicii pentru a vă satisface nevoile. Acești specialiști în așezarea covorului de iarbă, nivelarea terenului și verificarea componentelor sistemului sunt disponibili pentru a vă servi 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână! Scopul nostru este să aveți un expert care vă va ajuta să vă mențineți proprietatea sau peisajul cu toate tipurile de sisteme, inclusiv cele care utilizează scurgerea apei pluviale.