Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Sisteme de securitate și alarme la domiciliu

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în securitate și alarme în casă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Sisteme de securitate și alarme la domiciliu

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Sisteme de securitate și alarme la domiciliu? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

De ce să alegeți Wilio pentru instalarea CCTV?

Pe Wilio, puteți găsi o varietate de soluții de securitate, de la supraveghere interioară printr-o cameră, la o gamă de sisteme de camere CCTV IP / HD cu fir și fără fir. Deci, indiferent dacă doriți să sporiți protecția proprietății dumneavoastră datorită creșterii vandalismului și a efracției, sau doriți să aveți grijă de o rudă vulnerabilă sau de copilul dumneavoastră, există o mulțime de opțiuni pentru dumneavoastră. Pe Wilio veți găsi instalatori complet echipați cu game întregi de sisteme de camere CCTV, cu echipamente, calificări, experiență și asigurare. Profesioniștii Wilio sunt întotdeauna echipați cu instrumentele potrivite pentru acest serviciu. Nu riscați să instalați singur camera CCTV, punând în pericol securitatea proprietății dumneavoastră! În schimb, încredințați munca unui profesionist care știe ce face și are experiență pentru a finaliza sarcina la un standard înalt. Wilio facilitează găsirea unui expert în zona dumneavoastră. Puteți găsi expertul CCTV potrivit prin Wilio, pur și simplu prin crearea unei scurte solicitări, fie pe site-ul web Wilio, fie prin intermediul aplicației mobile Wilio (descărcabilă din App Store și Google Play). De asemenea, puteți utiliza opțiunea de chat sau doar să ne sunați! Asistentul nostru pentru clienți vă va ajuta să introduceți solicitarea.

Servicii complete și o gamă largă de soluții de securitate imobiliară. Preveniți orice acces neautorizat pe proprietatea dumneavoastră și îmbunătățiți securitatea cu serviciile profesionale de instalare a camerei CCTV de la experții Wilio! Indiferent dacă aveți nevoie de o cameră HD CCTV în aer liber sau de mai multe camere wireless instalate în locații cheie din interior, vă putem ajuta. Doar pentru că nu sunteți acasă nu înseamnă că nu puteți urmări ceea ce fac copiii sau animalele de companie, sau să vă supravegheați bunurile atunci când călătoriți. Camerele de securitate vă permit să monitorizați ceea ce se întâmplă în casă în timp real, atunci când sunteți plecat. Deci, puteți fi sigur că, cu noi, veți putea reduce riscul de vandalism, încercări de efracție sau alte tipuri infracțiuni și comportament antisocial.

Sisteme CCTV cu fir și fără fir: După cum s-a menționat deja, puteți alege între opțiunea de a instala o cameră CCTV cu fir sau fără fir, pentru nevoile de securitate ale casei dumneavoastră. Diferența dintre aceste două tipuri de dispozitive este evidentă, dar să examinăm aceste diferențe mai detaliat.

Sisteme CCTV cu fir: Sistemele de supraveghere CCTV cu fir sunt foarte populare și se bazează pe o conexiune continuă prin cablu, de la cameră la dispozitivul de monitorizare. Sunt cunoscuțe pentru fiabilitatea lor, deoarece este puțin probabil ca toate conexiunile dintre router, dispozitivul de înregistrare, cameră și monitor să sufere orice interferență a semnalului. Cu toate acestea, instalarea camerelor cu cablu are un mic dezavantaj. O persoană neautorizată poate fi capabilă să localizeze și să deterioreze cablurile, extensiile și conectorii. Prin urmare, siguranța proprietății dumneavoastră poate suferi dacă cablajul nu este acoperit sau securizat corespunzător într-un mod dificil de accesat.

Sisteme CCTV fără fir: Dispozitivele fără fir folosesc internetul pentru a transmite imaginile înapoi către dispozitivul de monitorizare, dar fără o conexiune prin cablu. Acesta este adesea un mod convenabil de a securiza proprietățile imobiliare atunci când nu sunt deținute de proprietar, deoarece sistemul poate fi conectat la aplicație, astfel încât să se poată urmări locuința prin dispozitivul mobil. Camerele wireless sunt ideale pentru chiriași și rezidenți temporari, deoarece pot fi ușor dezinstalate și mutate. Dezavantajul evident al sistemelor de supraveghere fără fir este că acestea sunt sensibile la întreruperile de semnal / internet, ceea ce poate compromite protecția proprietății dumneavoastră. Prin urmare, este esențial să aveți o conexiune bună la internet.

Întrebări frecvente

Întrebare: Trebuie să aduc modificări solicitării mele pe Wilio. Cum fac asta? R: Doar conectați-vă la contul dumneavoastră Wilio și apăsați click pe Proiectele mele. Apăsați click pe proiectul pe care doriți să îl editați și selectați Editați proiectul, din meniul Opțiuni. Asta e tot ce trebuie să faceți. De asemenea, ne puteți apela pentru a vorbi cu unul dintre reprezentanții serviciilor noastre pentru clienți, care vă pot face modificări.

Întrebare: Poate veni un instalator CCTV în weekend? Răspuns: Depinde în mod explicit de disponibilitatea sa. Vă puteți pune de acord cu data și ora specifice instalării, direct cu furnizorul de servicii. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei încearcă să fie cât mai flexibili și să ofere servicii 7 zile pe săptămână, inclusiv pe durata sărbătorile legale.

Întrebare: Trebuie să furnizez camerele CCTV? Răspuns: Wilio este doar o platformă care vă oferă contact cu furnizorul de servicii. Puteți să vă înțelegeți direct cu el dacă ar putea să vă furnizeze și camere sau doar instalarea lor. Introduceți cerințele dumneavoastră direct în solicitarea de pe Wilio.

Întrebare: Cât durează instalarea unei camere CCTV? Răspuns: Va depinde de numărul și tipul de camere CCTV pe care trebuie să le instalați. În medie, un tehnician poate instala, de exemplu, o cameră wireless în aproximativ o oră.