Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Spălarea geamurilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în spălarea geamurilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Spălarea geamurilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Spălarea geamurilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Ferestre curate de fiecare dată

Indiferent dacă aveți nevoie de spălarea ferestrelor pentru locuința sau compania dvs., avem cunoștințele și instrumentele necesare pentru ca ferestrele dvs. să pară noi.

Beneficiari: proprietari de case, chiriași, agenți imobiliari, companii mici și mari

Curățătorii de geamuri certificați au, de asemenea, experiență în spălarea geamurilor termopan sau a vitraliilor.

Vreți să aveți geamurile curate după renovarea proprietății? Vă putem ajuta și cu asta! Dacă nu sunteți sigur că serviciul nostru este potrivit pentru dvs., sunați-ne și vă vom lămuri toate întrebările și ambiguitățile.

Acum oferim, de asemenea, spălarea fațadelor frontale complet fără contact pentru familia dvs. și, astfel, la maxim de siguranță. Sunați-ne și solicitați o consiliere online gratuită!

Cum funcționează serviciul nostru de spălare a geamurilor? Există doar trei pași pentru ferestrele lucioase fără pete:

Pasul 1: Curățătorii vin într-o dubă special echipată cu rezervoare de apă curate și dispozitive de curățare alimentate cu apă. Echipamentul profesional permite curățarea geamurilor în siguranță până la etajul patru fără a compromite calitatea serviciilor sau a vă compromite confidențialitatea.

Pasul 2: Apa deionizată este pompată printr-o perie specială de extensie și pulverizată pe o fereastră murdară. După aplicare, experții vor elimina toate urmele și petele persistente prin glisarea atașamentului periei peste ramele ferestrelor și geamuri. Pasul 3: După curățarea murdăriei, pulverizați mai multă apă curată pe geamuri pentru a spăla murdăria. Această procedură ajută, de asemenea, la crearea unui strat protector pe suprafața ferestrei, care vă menține geamurile curate mai mult timp. Tehnicianul va repeta acest pas dacă este necesară o a doua spălare, fără costuri suplimentare.

Pasul 4 (opțional): De asemenea, puteți opta pentru spălarea ferestrelor interioare, care poate include spălare profundă a cadrelor la cerere (cu condiția ca ferestrele dvs. să fie din PVC).

Ne ocupăm de ferestre de diferite tipuri și dimensiuni: geamuri și ferestre, precum și luminatoare și sere. Împreună cu spălarea geamurilor ferestrelor, vom acorda o atenție deosebită pervazurilor și ramelor.

De ce noi? Puteți petrece mai mult de o singură zi spălând geamuri, mai ales dacă ferestrele dvs. sunt greu accesibile. Așa că lăsați acest lucru să fie făcut de curățătorii de geamuri de la Wilio!

Tot ce trebuie să faceți este să organizați preluarea cheii (pentru spălarea geamurilor interioare), rezervarea unui loc de parcare la mai puțin de 30 de metri de casă pentru deplasarea echipei de curățenie și asigurarea accesului la geamuri (fără grilaje de ferestre sau plase fixe).

Vă garantăm:

Metode de curățare ecologică: folosim doar apă purificată care nu conține substanțe chimice și nu lasă pete. În plus, spală orice agent de curățare folosit anterior. Serviciu asigurat: Oferim angajaților răspunderea pentru daune și răspunderea față de angajatori. În plus, experții în spălarea geamurilor prin rapel au finalizat un curs recunoscut internațional pentru munca la înălțime. Fiecare echipă este, de asemenea, supusă unui control regulat al calității.

Opțiuni de rezervare convenabile: Spălăm geamurile și în weekend și de sărbători!

Prețuri rezonabile: Deși prețurile noastre sunt fixe, timpul de service nu este. De asemenea, puteți beneficia de reduceri mari dacă combinați serviciul cu curățarea jgheaburilor.

Ce este spălarea geamurilor cu apă pură și cum funcționează?

V-ați întrebat vreodată ce este apa pură și cum diferă de apa obișnuită? Urmăriți videoclipul și aflați: Cum se face apa purificată; Ce este osmoza inversă (RO) și deionizarea (DI); Cum se măsoară puritatea apei folosind un contor TDS; De ce curățătorii de geamuri preferă metoda de spălare a geamurilor cu o tijă alimentată cu apă; Modul în care acest tip de dispozitiv de spălare a geamurilor îi ajută pe specialiști să își facă treaba fără a vă compromite confidențialitatea. Pentru a afla mai multe, citiți postarea noastră despre beneficiile curățării geamurilor cu apă curată.

Întrebări frecvente

Întrebare: Cât va dura serviciul? Răspuns: Depinde de numărul de ferestre și de starea lor.

Întrebare: Câți lucrători vor veni? Răspuns: De obicei, trimitem un agent de curățare, dar putem trimite mai mult dacă este necesar.

Întrebare: De ce aveți nevoie de un loc de parcare lângă proprietatea mea? Răspuns: Dispozitivul de spălare a geamurilor este montat pe un autovehicul care trebuie parcat la mai puțin de 30 de metri de casă și pe aceeași parte pe care se află ferestrele.

Întrebare: Poate veni lucrătorul după ora 18:00? Răspuns: Acest lucru nu este recomandat. Dacă lumina soarelui este limitată, lucrătorul nu va putea să vadă toate petele de pe geamuri, iar rezultatul final poate fi mai puțin satisfăcător.

Întrebare: Puteți curăța rame din lemn și pervazuri? Răspuns: Dispozitivul proiectează apa sub presiune foarte mare. Din acest motiv, nu putem curăța elementele din lemn ale ferestrei cu apă, deoarece există un risc ridicat de deteriorare.

Întrebare: Ștergeți geamurile după ce le curățați? Răspuns: Nu este necesar să ștergeți geamurile după curățare, deoarece apa nu lasă pete.

Î: Îmi puteți curăța profund cadrele? Răspuns: Da, dar numai din interior și numai dacă sunt rame din PVC. Nu suntem capabili să eliminăm murdăria din vopsea, tencuială sau pete puternice permanente.

Î: Puteți scoate matrița din cadrele mele? Răspuns: Din păcate, nu ne ocupăm de astfel de probleme.

Întrebare: Folosiți soluții de curățare atunci când spălați geamurile? Răspuns: Folosim doar apă purificată care nu lasă urme sau pete.

Întrebare: Am o balustradă de sticlă pe balcon. Puteți curăța exteriorul? Răspuns: Dacă este accesibil de la sol, îl vom curăța folosind sistemul nostru de spălare. Dacă nu este accesibil de la sol, nu ar fi în siguranță pentru lucrător să curețe exteriorul balustradei de pe balcon.

Întrebare: Ce se întâmplă dacă vremea este rea și plouă? R: Depinde cât de dificilă este ploaia. Situația este de obicei evaluată în ziua serviciului. Dacă vremea nu este optimă, angajatul vă va informa, astfel încât să puteți amâna serviciul pentru o altă zi potrivită.

Întrebare: Puteți îndepărta tencuiala de pe geamurile exterioare de sticlă? Răspuns: Numai dacă ferestrele sunt accesibile din interiorul clădirii. În caz contrar, nu cunoaștem nicio modalitate sigură de a o face din exterior.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Curățarea geamurilor este un serviciu necesar pentru orice afacere, casă sau birou. Cât de des trebuie să vă curățați ferestrele depinde de mediul în care se află și de cât de murdare sunt. Oferim produse de curățat geamuri pentru spații rezidențiale și nerezidențiale, astfel încât să nu vă faceți griji că veți găsi unul singur! Specialiștii noștri folosesc produse profesionale de calitate care pot fi utilizate pe toate tipurile de suprafețe de sticlă, inclusiv oglinzi, uși de duș, ferestre mari, precum și alte suprafețe din jurul casei. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați chiar astăzi!