Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Tăierea, chituirea zidăriei

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în tăierea, chituirea zidăriei. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Tăierea, chituirea zidăriei

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tăierea, chituirea zidăriei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Unde pot găsi un expert de calitate în tăierea sau chituirea zidăriei?

Găsirea unui specialist calificat în tencuială sau tăiere nu a fost niciodată mai ușoară. Introduceți o anchetă pentru Wilio. Wilio informează apoi pe toți profesioniștii specializați în această activitate și care se află în apropiere. Atunci nu trebuie decât să alegeți dintre ofertele pe care le primiți. Datorită Wilio, puteți fi sigur că primiți servicii de cea mai înaltă calitate la un preț rezonabil. Puteți vedea munca experților alesi, specializați în chituirea și tăierea zidăriei, uitându-vă la evaluările și recenziile clienților. Veți plăti pentru lucrările efectuate numai după finalizarea acesteia.

Ce este subcotarea zidăriei?

Zidăria este tăiată de un ferăstrău, care, după inspecția unui tehnician, determină înălțimea la care zidăria va fi tăiată. O folie de impermeabilizare va fi apoi introdusă în orificiul tăiat, care vă va proteja casa de umezeală timp de mulți ani. În timpul acestei lucrări, tencuiala umedă este îndepărtată în primul rând. Acesta trebuie eliminat bine, deoarece conține săruri cristaline, care ar putea pătrunde înapoi în sol și apoi în zidăria tăiată și puteți apela din nou un expert. Nu trebuie să vă faceți griji, chiar dacă sună periculos, subcotarea nu va perturba statica obiectului. După fiecare contor tăiat, expertul introduce o impermeabilizare și o pană acolo, care este dimensionată precis pentru o capacitate portantă ridicată. Cu toate acestea, introducerea hidroizolației nu pune capăt procesului în sine. Amestecul de beton trebuie încă presurizat în îmbinarea de lucru cu un compresor special.

Ce este chituirea pentru zidărie?

Chituirea chimică pentru zidărie combină umezeala din perete cu materialul de chituire și o disipează. Apoi formează o barieră izolatoare în creștere. Materialul folosit pentru chituirea zidăriei este dezvoltat special pentru nevoile de remediere. Materialul de chituire este sub formă de cremă și este introdus direct în îmbinările mortarului în găurile pre-găurite. Mortarul are multe beneficii. Acestea includ, de exemplu, aplicarea simplă, eliminarea aglomerării vărsate, compoziția sa este sigură și aplicați întotdeauna cantitatea exactă la gaura pre-forată datorită aplicatorului.

Când se injectează zidărie, procedura este după cum urmează. În primul rând, găurile sunt găurite într-o linie orizontală în îmbinarea mortarului. Aceste deschideri sunt distanțate la 120 mm și adâncimea lor trebuie să fie în general mai mică decât grosimea zidăriei. Ulterior, aplicarea cremei de injecție este continuată cu un pistol de injecție în fiecare gaură pre-găurită, astfel încât fiecare gaură de lucru să fie umplută la maximum cu crema de injecție. La sfârșit, fiecare gaură de lucru este acoperită cu mortar pentru a preveni scurgerea mortarului.

Când am nevoie de un expert în tăiere și cimentare a zidăriei?

Fiecare clădire este expus la intemperii, cum ar fi zăpadă, gheață, ploaie, soare. Acest lucru afectează încărcătura sa de umiditate. În timp, se poate întâmpla ca casa ta să înceapă să se ude și atunci este necesar să cauți un expert. Dacă simțiți că prețurile la energie au crescut, ipsosul dvs. cade sau afișați ciuperci și mucegaiuri dăunătoare pe pereți, asigurați-vă că căutați un specialist în chituirea sau tăierea zidăriei. Apa colectată în zidăria casei dvs. afectează, de asemenea, fundamental funcționalitatea și stabilitatea materialelor. Cu toate acestea, în zidărie puteți observa apa sub mai multe forme. Cel mai frecvent exemplu este umiditatea ascendentă, care trece de la fundație prin izolația ruptă sau inexistentă în zidărie.

Cum se procedează înainte de implementarea efectivă?

Cel mai important lucru este să aranjați o întâlnire personală cu un expert în tăiere sau cimentare. Un expert va veni la tine și va inspecta, respectiv, întreaga clădire. clădiri. Datorită inspecției, expertul poate evalua starea proprietății dvs. și vă poate oferi cea mai bună formă de soluție. În primul rând, este necesar să punem o anchetă pe Wilio, unde vom contacta toți experții din zonă. După selecție, veți organiza un tur cu un expert. Acolo, expertul evaluează starea și propune o soluție. După inspecție, un expert vă va pregăti o ofertă de preț. Dacă aprobați prețul, veți fi de acord cu data implementării. După implementare, în ceea ce privește satisfacția dvs., veți plăti expertului o sumă prestabilită. Dacă sunteți mulțumit de muncă, asigurați-vă că ați lăsat companiei o recenzie pozitivă a Wilio, astfel încât alți utilizatori să știe că acest expert este foarte bun.

Ce trebuie să știu despre implementare?

Datorită tăierii și chituirii zidăriei, cu siguranță vă veți spori confortul de locuit și veți rezolva problema zidăriei umede, a mucegaiului și a bureților din casă. În primul rând, este important să îndepărtați tencuiala umedă din clădire și să o aruncați. După aceasta, se realizează subcotarea casei în sine. Apoi se introduce o folie hidroizolantă pe toată lățimea sa și zidăria este stabilizată cu pene. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la subcotare, chiar dacă statica casei poate părea perturbată, nu este cazul. Experții cu experiență au o vastă experiență în acest sens. Veți vedea rezultatul imediat.

Cât de des este necesar să se efectueze tăierea și chituirea zidăriei?

Tăierea și chituirea zidăriei se efectuează în special în clădirile mai vechi, unde pereții sunt umezi și în interior formează mucegaiuri și ciuperci dăunătoare sănătății. Poate că aceste pete de pe pereți te vor obliga să apelezi la un expert. Aveți grijă atunci când alegeți și studiați în prealabil recenziile expertului ales în avans, întrebați despre comenzile sale anterioare sau întrebați numărul de clienți anteriori, care îți vor împărtăși experiența lor. Este cu adevărat important pentru profesionist să își facă treaba cu precizie, deoarece subcotarea sau chituirea ar trebui să dureze foarte mult timp și nu ar trebui să se întâmple ca după un an ciuperca sau mucegaiul dvs. să înceapă să crească din nou într-un an de pace.

Cât durează chit și tăiat zidăria?

Desigur, timpul petrecut pe proprietatea dvs. depinde în principal de mărimea proprietății dvs. și de complexitatea lucrării. Experiența oferită și a expertului ales este, de asemenea, importantă. Cu toate acestea, lucrarea durează, în general, 1-2 zile.

Care este prețul pentru chituirea și tăierea zidăriei?

Prețul final depinde de dimensiunea proprietății dvs. și grosimea zidăriei. De acord întotdeauna cu expertul în prealabil pe baza ofertei de preț și, de asemenea, de acord cu acesta că vă va informa despre preț în cazul modificărilor. Prețul pentru tăierea zidăriei, în funcție de grosimea zidăriei, este în intervalul de 10 - 30 € pe metru de rulare. Prețul pentru chituirea chimică a zidăriei variază, de asemenea, în funcție de grosimea zidăriei. Cu toate acestea, este în intervalul de 11-40 € pe metru de rulare.

Ce muncă face un expert în tăierea și cimentarea zidăriei?

Restaurarea izolație
Această fază este importantă și necesită multă atenție. Calitatea muncii trebuie să fie excepțională și poate fi realizată de lucrători cu mulți ani de experiență. Cererea potrivită, fluxul de lucru și selectarea materialelor de lungă durată reprezintă baza pentru refacerea corectă a tuturor izolațiilor.

Repararea fisurilor și fisurilor
Rășina poliuretanică este utilizată pentru această reparație. Este aplicat de specialiști prin injecție sub presiune. Alegerea substanțelor care se aplică ulterior crăpăturilor depinde în principal de natura fisurilor și de cauzele formării lor. Pentru a preveni formarea ulterioară, benzile de fundație sunt întărite prin chituirea rădăcinilor.

Chituirea sub presiune a zidăriei
Chituirea sub presiune a zidăriei se realizează cu rășini poliuretanice. Acestea oferă izolație suplimentară zidăriei. Această metodă este astăzi una dintre cele mai căutate, rapide și eficiente. Consecințele lor sunt permanente și durata lor de viață este foarte lungă.

Reabilitarea clădirilor umede
O astfel de remediere trebuie să fie totuși primul pas în îndepărtarea legală a umezelii nedorite din spațiile de locuit. Diagnosticarea adecvată a umidității și proiectarea corectă a soluției sunt, de asemenea, importante.

Uscarea zidăriei
Umiditatea crescută a clădirii provoacă mucegaiuri dăunătoare. Datorită vremii, zidăria se poate uda și astfel materialele de construcție și elementele structurale ale clădirilor își modifică proprietățile de izolare termică.

Sugestii și sfaturi

1. Cotații de cifră de afaceri
Nu pierdeți timpul în căutarea unui expert care să taie și să cimenteze zidăria de la cunoscuți și să solicite oferte de la diverse companii. Introduceți cererea dvs. și veți începe în curând să primiți oferte de la profesioniști calificați direct din zona dvs.

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pentru serviciile de tăiere și chituire a zidăriei pot fi cu adevărat diferite. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai bine evaluați experți în chituirea și tăierea zidăriei
Angajați cei mai bine evaluați experți în chituirea și tăierea zidăriei din zonă pentru a obține lucrări de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

p>

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pentru serviciile de tăiere și chituire a zidăriei pot fi cu adevărat diferite. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai bine evaluați experți în chituirea și tăierea zidăriei
Angajați experții cei mai bine cotați în chituirea și tăierea zidăriei din zonă pentru a obține lucrări de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

p>

2. Nu vă depășiți bugetul
Prețurile pentru serviciile de tăiere și chituire a zidăriei pot fi cu adevărat diferite. Cu toate acestea, cu Wilio, puteți compara cu ușurință mai multe oferte și puteți alege cea care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai bine evaluați experți în chituirea și tăierea zidăriei
Angajați experții cei mai bine cotați în chituirea și tăierea zidăriei din zonă pentru a obține lucrări de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai bine evaluați experți în chituirea și tăierea zidăriei
Angajați experții cei mai bine cotați în chituirea și tăierea zidăriei din zonă pentru a obține lucrări de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

care se potrivește bugetului și nevoilor dvs.

3. Găsiți cei mai bine evaluați experți în chituirea și tăierea zidăriei
Angajați experții cei mai bine cotați în chituirea și tăierea zidăriei din zonă pentru a obține lucrări de calitate pe care vă puteți baza. Pentru un preț rezonabil.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Dacă sunteți pe piață pentru un serviciu de zidărie, cum ar fi chituirea, tăierea și tăierea orizontală a zidăriei sau încastrarea clădirii, Wilio vă poate ajuta. Vom găsi contractori calificați pentru servicii, care includ impermeabilizarea și introducerea foliei de protecție împotriva umezelii în pereți. Costul îndepărtării umezelii de pe pereți este de obicei determinat de metri pătrați! _X000D_