Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Tăierea copacilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în tăiere, tăierea copacilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Tăierea copacilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tăierea copacilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Alegerea peisagistului potrivit

Atunci când peisagistul perfect, este necesar să vă gândiți la mai multe întrebări importante. În acest articol, vom trece prin ele pas cu pas. Deci, ce trebuie să faceți înainte de a alege? Citiți mai mult.

Asigurați-vă că au aceste calificări de bază

Fiecare specialist pe care îl angajați trebuie să fie pregătit cel puțin în următoarele domenii: Întreținerea ferăstrăului cu lanț, pregătirea la fața locului și tăierea transversală de bază - Tăierea și formarea copacilor mici. Traian este un peisagist cu experiență în alpinism, certificat, și are un rating excelent de la clienții Wilio. El a explicat de ce aceste calificări sunt atât de importante: „Oricine tunde la înălțimi cu o frânghie și ham trebuie să aibă cu adevărat aceste certificate. Nu este o obligație legală, dar dacă nu le au, cu siguranță nu au suficientă pregătire. De exemplu, cu siguranță nu vor ști cum să efectueze salvarea aeriană, ceea ce este destul de important din punct de vedere al siguranței. Nu depinde de pompieri sau de serviciile de urgență să coboare peisagistul din copac.

Solicitați mai multe acreditări și diplome

Înainte de a alege un peisagist, este de asemenea necesar să întrebați dacă are alte calificări - cum ar fi un titlu relevant sau o certificare suplimentară - care depășesc certificatele de bază pentru lucrul cu lemnul, ori dacă este membru al unei asociații de îngrijire a copacilor sau organizații silvice. Rețineți totuși că apartenența la o anumită organizație nu garantează neapărat un standard ridicat de muncă pentru acel lucrător. Lucian este un expert cu mai mult de un deceniu de experiență în domeniul forestier și are feedback excelent din partea utilizatorilor platformei Wilio. După cum explică el, merită să aflăm exact ce înseamnă „membru” într-o asociație profesională: „Realizați că termenul„ membru ”poate fi folosit în mod abuziv sau supraestimat. De exemplu, oricine poate deveni membru al unei asociații arboricole. A fi „membru” înseamnă că plătești un abonament anual și primești un buletin informativ etc. Acest lucru este foarte diferit de faptul că sunteți un furnizor autorizat. Pentru a deveni unul, trebuie să treci teste foarte riguroase stabilite de evaluatori din asociații de specialitate.

Obțineți o ofertă detaliată de la fiecare comerciant pe care îl luați în considerare

Orice profesionist vă va oferi cu plăcere o ofertă gratuită în scris. Această ofertă de preț trebuie să definească și să defalce exact ceea ce este inclus în preț. Include, de exemplu, prețul final pentru manoperă, închirierea oricărui echipament, măcinarea buturugilor, taxe etc. În primul rând, asigurați-vă că oferta include curățarea și eliminarea deșeurilor. În plus față de lucrare, gaterele produc adesea o cantitate mare de material tăiat (ramuri, trunchi principal de copac, frunze etc.), ceea ce poate fi dificil și costisitor pentru proprietarul casei să elimine. Prin urmare, nu degeaba se spune că un meseriaș bun ar trebui să curețe întotdeauna după sine. Deși poate necesita multă muncă - folosind o suflantă pentru frunze - o mulțime de zgârieturi - dar este ceva pe care dvs., ca solicitant, îl veți aprecia. Așadar, merită cu siguranță să întrebați: În ce măsură curățați după serviciu - această curățenie este inclusă în oferta de preț pe care ați oferit-o? Prin urmare, este necesar să setați standardul pe care îl așteptați de la bun început.

Îl va ajuta pe Petre atunci când aveți o idee clară și concretă a ceea ce vreți să facă. Costul manoperei depinde, de asemenea, de mai mulți factori. De exemplu, care este abordarea unui anumit copac sau ce fel de copac este. Arborele de conifere este mult mai dens decât foioasele. De asemenea, trebuie să vă gândiți dacă doriți să îndepărtați întregul copac sau cât de mult din el. Multe costuri de eliminare depind de greutatea deșeurilor. Uneori nu este suficient să arătați meseriașului doar o fotografie, trebuie să organizați un tur, în timpul căruia se va putea estima clar prețul, inclusiv costul transportului deșeurilor, materialului.

Pentru lucrări de calitate superioară - angajați un specialist

La fel cum nu vizitați un medic generalist atunci când trebuie să reparați un dinte rupt, de exemplu, același lucru este valabil și pentru peisagiști. Nu toată lumea se poate descurca cu intervenții profesionale asupra copacului, altoire etc. Un bun grădinar sau peisagist poate fi capabil să efectueze proceduri profesionale asupra copacului dvs., dar poate să nu fie asigurat sau instruit să urce pe un copac în timp ce lucrează cu drujba. Și aici trebuie luate în considerare siguranța și expertiza lucrătorului.

Puneți aceste întrebări cheie

Dacă sunteți interesat de ceva sau nu vă este clar, nu vă fie teamă să puneți multe întrebări. De exemplu: Care va fi metoda de tăiere a unui copac? Cum va fi afectată creșterea viitoare a copacului? Cât va dura lucrarea? Există vreo modalitate de a face lucrarea fără să deranjeze vecinii? Un profesionist bun va răspunde cu plăcere la toate aceste întrebări în detaliu și poate sugera o gamă de soluții diferite.

Ascultați limbajul utilizat

Poate suna ca orice, dar diferite tipuri de industrii au argoul lor, propria lor limbă, ca să nu mai vorbim de peisagiști. Limbajul pe care îl folosește poate fi un indicator util al nivelului de expertiză.

Peisagiștii ar trebui să folosească cuvinte precum tăierea, reducerea coroanei, subțierea, ridicarea coroanei, lemnul mort - aceasta este o terminologie mai modernă, mai precisă și sugerează că oamenii din grădina dvs. știu ce fac. Desigur, există mai mulți profesioniști seniori care sunt extrem de buni la astfel de lucrări și folosesc încă un tip de limbaj învechit. Descrieri tehnice mai moderne ale intervențiilor profesionale pe un copac includ fraze precum tăierea formativă, pregătirea solului și întinerirea. Dacă cineva îți explică munca folosind acest tip de formulare, este un semn promițător că știe despre ce vorbește.

Asigurați-vă că utilizează echipamentul corect

Aflați despre echipamentul pe care l-a adus specialistul pe care l-ați comandat împreună cu Wilio - și cum îl folosește. Exemplu: Toți cei care lucrează pe șantier trebuie să poarte echipamentul de protecție individuală corect. Același lucru este valabil și pentru peisagiști. Echipamentul lor trebuie să includă, de obicei, o cască cu scut și protecție auditivă, cizme și pantaloni pentru drujbă. Toți cei care lucrează la un copac ar trebui să folosească un ham și o frânghie.

Întrebați cine va executa de fapt lucrarea

Când o persoană care desfășoară o activitate independentă vine să inspecteze locația, nu vă fie teamă să-l întrebați cine va efectua munca. Veți afla care parte a muncii va fi efectuată de persoana care desfășoară activități independente însuși și care de alți membri ai echipei sale sau subcontractanți. Companiile care sunt în general cele mai bune sunt mici. Deoarece într-o companie mare, proprietarul este foarte rar prezent la locul de inspecție, iar meseriașii dintr-o companie mare sunt plătiți adesea la un nivel minim, deci - destul de înțeles - nu există niciun stimulent pentru ei să facă un lucru foarte bun la locul de munca. Prin urmare, este important ca proprietarul casei să întrebe orice peisagist la care se gândește: „Cine va face de fapt treaba?”

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Când aveți un copac pe proprietatea dumneavoastră, întrebarea nu este dacă va trebui sau nu în cele din urmă să fie tăiat. Singura întrebare care rămâne este când trebuie eliminat. Wilio oferă servicii de calitate în domeniul tăierii copacilor. Putem oferi o evaluare a stării interne a acestora, precum și estimări ale costurilor pentru îndepărtare și tăiere. Contactați-ne chiar astăzi!