Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Tâmplar

Înțelegeți-vă cu un expert calificat tâmplar. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Tâmplar

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tâmplar? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Tâmplărie de construcții

În acest articol, veți afla informații practice și sfaturi despre tâmplăria de construcții, veți răspunde la cele mai frecvente întrebări și vă veți ghida în procesul decizional atunci când alegeți elementele dorite pentru construcție.

În funcție de tipul de producție, distingem două tipuri de bază de tâmplărie:

Tâmplărie de construcții - este un tip de tamplarie care se ocupa, de exemplu, cu productia de ferestre, usi, rame de usi sau gresie. Acest tip de tâmplărie a fost folosit de omenire din timpuri imemoriale, iar evoluția omului și a societății este, de asemenea, legată de dezvoltarea acestui meșteșug. În zilele noastre, avem deja o gamă largă de opțiuni pentru planificarea construcției și din ce materiale poate consta. De aceea, tâmplăria pentru construcții își extinde posibilitățile și produsele care ne sunt disponibile / p>

Fabricarea mobilierului - Acesta este un tip de tâmplărie care produce piese de mobilier individuale, cum ar fi scaune, mese, rafturi, bănci și multe altele. Este, de asemenea, un meșteșug cu o istorie lungă și onestă, care evoluează constant datorită noilor tehnici și posibilități. În continuare avansează atât în ​​ceea ce privește producția, cât și în ceea ce privește decorarea și designul și oferă clientului o gamă largă de opțiuni cu privire la modul de mobilare a spațiului său.

Lucrările de tâmplărie pentru construcții includ, de asemenea, ferme la comandă, placări de fațade din lemn, pereți, mansarde, podele plutitoare, căptușeală a acoperișului și multe altele.

Produse și lucrări tipice Tâmplăria pentru construcții este procesul de lucru cu îmbinările, inclusiv zonele comune ale ușilor, ferestre, ferme și alte elemente. Este un domeniu în care nu recomandăm producția și aplicarea pe cont propriu - ele nu sunt într-adevăr suficiente pentru această predispoziție „fă-o singur”! Cel mai bun lucru de făcut este să lăsați întregul proces unei companii selectate. Vă va economisi mult timp, energie și, nu în ultimul rând, bani. Dacă știți cum să vă asigurați materialul pe axa dvs. datorită prețului avantajos, luați în considerare toate riscurile și credibilitatea sursei dvs. în avans. Nu este logic să economisiți fiecare bănuț de material care va ține o parte sau chiar întreaga casă. Desigur, dacă aveți o sursă verificată și prețul este cu adevărat profitabil, procedați în conformitate cu acești factori. De multe ori, o companie de la care puteți pregăti un design și veți comanda și implementarea vă poate oferi un preț decent pentru material ca parte a ofertei de preț.
Traverse pentru acoperiș

O fermă este o structură de susținere a unui acoperiș, al cărei scop este de a transfera sarcini din propria greutate, precum și din alte elemente ale structurii generale. De asemenea, protejează împotriva influențelor externe, cum ar fi zăpada, vântul și altele. Marele avantaj al unui acoperiș cu fermă este că obțineți un nou spațiu de locuit. În Slovacia, materialul cel mai frecvent utilizat este coniferele, în special molidul, pinul și bradul. Se folosește și cherestea de foioase, steaua principală aici este stejarul.

Uși

Deoarece lemnul este un material natural, acestea ne oferă o gamă largă de avantaje, fie în ceea ce privește funcționalitatea, dar și după vizual. Din punct de vedere estetic, ușile din lemn sunt o alegere excelentă pentru majoritatea tipurilor de interioare, fie că este vorba de un stil clasic sau modern. Oferta de variații de culori și nuanțe este nesfârșită, într-adevăr toată lumea poate alege. Din punct de vedere practic, aceasta este o soluție excelentă, deoarece lemnul are proprietăți perfect izolante termic, precum și izolatoare fonice. Cu modificări de temperatură sau temperaturi ridicate, ușile din lemn sunt aliatul nostru fidel, deoarece nu se extind sau nu își schimbă forma.

Ferestre

La fel ca în cazul ușilor, condiții similare iar avantajele materialului din lemn se aplică ferestrelor. În ciuda progresului din epoca noastră modernă, când au început să fie folosite materiale noi, ferestrele din lemn au încă un loc ferm pe piață și sunt foarte populare. Așa cum timpurile moderne au adus noi materiale competitive, a ajutat și cutia de construcții din lemn să devină mai bună și mai durabilă.

Sfaturi pentru alegerea ușilor și ferestrelor din lemn

Alegerea lemnului

Nu lăsați alegerea lemnului la voia întâmplării și opriți-vă la acest pas! Este o fază a procesului de care va depinde mult și vă va atrage atenția asupra sa chiar și după mai mulți ani. Evaluează mai mulți factori și condițiile înconjurătoare.

În general, cu cât lemnul este mai dur, cu atât va dura mai mult. Luați în considerare mediul în care se află clădirea, la ce condiții climatice este expusă și, de asemenea, adaptați alegerea sticlei în consecință. Indiferent dacă alegeți anti-zgomot, reflectorizant sau siguranță, gândiți-vă la casa dvs. în ansamblu și țineți cont de elementele individuale.

Selecția suprafeței

Când alegând o suprafață, puteți alege imediat din mai multe variante, de exemplu: pictură, decor, furnir, laminat și lemn masiv.

Pictură

Ușile pictate sunt securizate de mai multe straturi de vopsea întărită UV printr-un proces solicitant. . Datorită acestui fapt, suprafața lor este extrem de înaltă de calitate și mată matasoasă. . Potrivit pentru toate domeniile de utilizare în care ușa trebuie să reziste la ceva. Acest tip de suprafață este foarte ușor de întreținut, deci este foarte practic.

Furnir

Dacă optați pentru acest tip de suprafață, veți obține o ușă de calitate cu adevărat selectată! Ușa este protejată și rafinată cu mai multe straturi de lac acrilic ecologic, care este întărit împotriva radiațiilor UV

Laminat

Datorită capacului laminat, ușa este protejată în special și rezistent la șocuri, zgârieturi sau abraziune. Din punct de vedere al designului, la fel ca majoritatea ușilor din lemn, ele arată foarte frumos și elegant.

Masiv

În procesarea masivă, multe depind de calitatea tratamentului de suprafață. Această ușă este extrem de robustă, datorită compoziției exclusiv naturale a materialelor.

Întrebări frecvente

În această secțiune, vă oferim un rezumat al întrebărilor dvs. frecvente întrebări, la care am răspuns și au încercat să răspundă și la alte întrebări conexe.

Ce întreținere necesită ușile și ferestrele din lemn?

Tipul și frecvența întreținerii depind de mai mulți factori: tipul de lemn, material, influențe externe, cum ar fi vremea, în special condițiile meteorologice, partea lumii, zgomot și multe altele.

Ar trebui să inspectați ferestrele și ușile ca măsură de precauție și să le inspectați vizual starea. Cu siguranță nu curățați suprafețele din lemn cu substanțe chimice agresive! Cea mai bună metodă de întreținere depinde de tipul specific de lemn și puteți consulta compania care a furnizat sau a instalat produsul pentru dvs. Experții locali sunt cei mai cunoscuți în compoziția specifică a materialelor și a lacurilor, astfel încât vor putea recomanda materialul cel mai potrivit pentru întreținere și eventual tratament.
Dacă observați orice neregulă sau încălcare a ușilor sau ferestrelor, nu o amânați până mai târziu și prindeți-o chiar în mugur. Va fi mai rapid, mai eficient și, nu în ultimul rând, mai ieftin, deoarece orice daune nu se vor răspândi.

De ce să alegeți ferestre sau uși din lemn?

Lemn este un material cu cea mai lungă istorie și, prin urmare, merită cu adevărat să ai încredere în el. Ferestrele și ușile din acest material sunt sigure, calde, ecologice, atemporale, design-inconfundabile și, de asemenea, naturale. Au multe avantaje față de alte materiale. Proprietățile menționate mai sus sunt marele lor avantaj, pe care multe alte materiale nu îl au. De asemenea, este importantă rezistența la foc și diferența semnificativă a efectelor toxice.

Acest material poate părea mai costisitor pentru dvs., dar trebuie să fiți conștienți de investițiile inițiale și investițiile în întreținere și reparații în viitor. Durabilitatea și longevitatea ferestrelor și ușilor din lemn vor da roade în viitor sub forma unor bani economisiți, ceea ce reprezintă o mare diferență în comparație cu alte materiale care costă mai puțin la început.

Veți fi mulțumit de alegerea ferestrelor și ușilor din lemn, de asemenea în ceea ce privește timpul și cantitatea de curățare. Deoarece ferestrele și ușile din lemn nu sunt încărcate electrostatic, aceasta înseamnă că nu atrag murdăria, cum ar fi ferestrele sau ușile din plastic. Prin urmare, timpul petrecut pentru curățare și spălare este mult mai mic.

Când asamblați produse de construcții și tâmplărie?

Pentru ușile interioare, recomandăm instalarea numai după așezarea podelei și vopsirea completă. Scările din material lemnos trebuie instalate după așezarea podelelor. Eurowindows sunt potrivite pentru instalare după ce ați terminat „procesele umede”.

Ce înseamnă atunci când rășina se scurge dintr-o fereastră sau ușă?

Nu este nevoie să panică, scurgeri imediat Rășina este un proces natural, în special în conifere. Desigur, vorbim despre o cantitate mică care poate provoca urme minime asupra obiectului. Apoi puteți curăța aceste sticle cu benzină tehnică și puteți trata ușa sau fereastra cu un balsam adecvat.

Cât durează ca ferestrele sau ușile să nu fie focalizate?
< p> Este individual, depinde de producător și de o parte a sezonului, în medie, această perioadă variază de la patru la opt săptămâni.
Care sunt cele mai importante criterii atunci când alegeți ferestrele sau ușile din lemn?

În primul rând, ar trebui să fiți interesat de alegerea materialului și a proprietăților acestuia. Nu există lemn ca lemnul! Veți găsi pe piață o mulțime de lemn ieftin, care poate avea o structură deteriorată, poate fi atacat de dăunători sau putregai și alte tipuri de daune dureroase.

Acordați atenție calității structurii și a îmbinărilor individuale - acestea protejează întreaga clădire și starea viitoare a mediului și viața structurii în sine depinde de ele.

Un alt factor important de luat în considerare evaluat în avans este tipul de tratament de suprafață.

Nu uitați să vă rezumați cerințele, așteptările în timp, opțiuni financiare și de timp. Apoi, faceți un sondaj onest al companiilor de pe piață și vizitați în mod ideal unele dintre preferatele dvs. personal - puteți afla mai multe și puteți vedea personal calitatea muncii lor.