Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Tratamentul lemnului

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în tratamentul lemnului. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Tratamentul lemnului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Tratamentul lemnului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Ce finisaje exterioare din lemn sunt cele mai bune?

Vara este momentul în care puteți avea mobilierul de exterior, punțile și gardurile vopsite, tratate și conservate ... Dar de ce finisaje exterioare aveți nevoie? / p>

Vă vom plimba prin câteva dintre cele mai bune modalități de a face lemnul dvs. de exterior să dureze cât mai mult posibil.

De ce ar trebui să am grijă de lemnul de exterior? În general, toate lemnele plasate în exterior necesită un anumit grad de întreținere. Stratul de culoare asigură un nivel de suprafață de protecție împotriva intemperiilor, dar nu este suficient ca lemnul să reziste la lumina puternică a soarelui, vânturile puternice și ploile abundente. Umezeala poate pătrunde în lemn și o poate face să putrezească, în timp ce lumina soarelui îi afectează culoarea și îi poate deteriora finisajul natural în timp. Aplicarea unui ulei exterior, lac sau strat de calitate poate oferi tot ce aveți nevoie în domeniul protecției, evidențiind în același timp culoarea frumoasă și structură din lemn.
Ulei exterior - calea ușoară

Dacă sunteți în căutarea celei mai simple și rapide forme de protecție pe termen scurt, nu căutați altceva decât un tratament de suprafață cu uleiuri exterioare. Acestea protejează uleiurile pătrunzând în fibrele lemnoase și lăsând un strat de ceară la suprafață. Acestea protejează împotriva daunelor provocate de soare și conțin, de asemenea, ingrediente active care protejează împotriva atacului de mucegaiuri, alge și ciuperci.

Aceste uleiuri sunt disponibile în diferite culori și patru opțiuni sunt disponibile pe site:

Clear - subliniază culoarea naturală a lemnului și structura fibrei sale.
Natural - protejează pe deplin lemnul, care în același timp va arăta „netratat”.
Cedru - conferă lemnului o culoare roșie / portocalie bogată
Stejar - oferă un ton auriu puternic.

< p> Toate au un finisaj satinat care facilitează scurgerea apei.

Dezavantajul utilizării uleiurilor este că proprietățile de protecție scad în timp, deci este nevoie de un alt strat după alte 12 luni. Cu toate acestea, dacă continuați să aplicați, lemnul exterior ar trebui să arate grozav și să dureze mulți ani.

Uleiurile sunt destinate utilizării pe suprafețe verticale. Când modificați o suprafață orizontală, este recomandabil să aplicați mai întâi un grund pentru a îmbunătăți rezistența la apă.

Lac exterior - o soluție pe termen lung

Pentru a crea un solid barieră împotriva elementelor, utilizați un lac exterior. După aplicare, aceste lacuri creează un scut protector care respinge umezeala și razele UV. Dacă aplicați mai multe straturi cu o perie naturală, proiectul dvs. va obține o suprafață ușoară și strălucitoare.

Lacurile exterioare tind să răspundă bine la diferitele schimbări sezoniere din timpul anului și, de obicei, vă protejează lemnul timp de aproximativ 2-3 ani.până când încep să se uzeze. Dacă observați matitatea cretei, șlefuiți ușor suprafața până când este netedă și cel mai bine este să aplicați un strat nou înainte de a observa, că lacul începe să crape. Dacă acest lucru sa întâmplat deja, l-ați amânat mult timp, deci va trebui să îndepărtați suprafața lăcuită existentă și să restaurați mobilierul de exterior.

Restaurator lemn - pentru restaurarea lemnului vopsea sau vopsea, semne de intemperii sau cu un finisaj natural deteriorat necesită revitalizare. Gelul de regenerare a lemnului este excelent pentru refacerea texturii originale a lemnului, datorită compoziției sale inodore și biodegradabile. Și aveți nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a obține rezultate excelente. Amintiți-vă întotdeauna să aplicați mai întâi restauratorul pe lemnul deteriorat și apoi aplicați vopseaua sau lacul la alegerea dvs. Produsele de tâmplărie pot fi foarte predispuse la slăbirea prin elemente externe, astfel încât să aveți un adeziv structural bun în inventar este de neprețuit. Adeziv pentru lemn special dezvoltat pentru a oferi o legătură mai puternică atunci când este expus la elemente externe - protejând ferestrele, ușile și porțile din lemn împotriva deteriorării apei.
Conservarea și tratarea lemnului

Conservarea lemnul nou este mult mai rentabil și mai ușor decât tratamentul ulterior al lemnului care se dezintegrează.

Atacurile de putregai uscat, putregai umed sau pelin pot fi prevenite folosind conservanți eficienți pe lemnul nou.

Grinzile din lemn sunt deosebit de susceptibile la degradare, iar singura modalitate fiabilă de a le proteja este utilizarea unui strat protector atunci când le instalați.

Vopseaua protejează suprafața de intemperii, dar nu de atacul fungic.

Toate suprafețele din lemn ar trebui tratate. lemn nou

Este esențial ca toate suprafețele să fie tratate. Cu cât conservantul pătrunde mai adânc în lemn, cu atât este mai eficient. Acest lucru poate depinde de metoda de aplicare și de compoziția conservantului.

Majoritatea conservanților sunt transportați într-un solvent organic. ceea ce le permite să pătrundă ușor lemnul.

Datorită gradului ridicat de eficiență, pot fi aplicate prin metode precum periaj, pulverizare sau scufundare și sunt potrivite pentru utilizare pe șantierele de construcții, ferme, ferme și în zone industriale.

Culoarea suprafeței protejează împotriva intemperiilor, dar nu de atacul fungic.

Ce lemn să tratăm

Dacă lemnul este folosit acolo, acolo unde este adesea umed, este necesar să îl protejați pentru a preveni putregaiul. Acestea sunt, de exemplu, stâlpi de gard, rame de ferestre, glafuri, grinzi care se ating de zidărie fără un strat de izolație eficient, lemn în clădiri agricole în contact direct cu gunoi de grajd și siloz și lemn folosit pentru lucrări de pod, construcții navale sau lucrări de apă. / p>

Există și alte situații în care riscul de putregai sau infestare cu insecte este mai puțin probabil, dar tratamentul considerabil și conservant poate fi considerat o asigurare utilă împotriva costului reparațiilor ulterioare. Câteva exemple sunt grinzi clasice de acoperiș, plăci, panouri de placare, plăci de perete, grinzi plate de acoperiș neacoperite, grinzi la parter etc.

Liniile generale pentru protecția lemnului

Toate lemnul trebuie să fie uscat și fără coajă, vopsea, lac și alte acoperiri de suprafață. Toate suprafețele trebuie tratate.

Purtătorul celor mai mulți conservanți este un solvent organic care le permite să pătrundă ușor lemnul.

Penetrarea în fibră este importantă. < / p>

Tratament perie.

Este bine să aplicați două sau mai multe straturi, cele ulterioare ar trebui aplicate înainte ca cele anterioare să se usuce. Ar trebui folosită o perie mare, iar lichidul trebuie aplicat pe lemn ca un strat lichid, nu ca o vopsea.

Penetrarea în structura fibroasă a lemnului este cea mai importantă și este mai bine tratați lemnul prin scufundare într-o găleată sau într-un rezervor care conține un lichid de protecție. ar trebui aplicate două sau mai multe straturi. Pentru a obține rezultate satisfăcătoare, este necesară o ajustare foarte atentă a dispozitivului de pulverizare pentru tratamentul general al lemnului. Este necesar să folosiți o presiune scăzută și o duză adecvată, pentru a preveni formarea de aerosoli sau reflexia lichidelor de pe suprafața lemnului.

Tot lemnul trebuie să fie uscat și să nu conțină coajă, vopsea, lac și alte acoperiri de suprafață.

Imersiune.

Aceasta este cea mai eficientă dintre toate metodele de tratament simple din toate punctele de vedere și trebuie utilizată ori de câte ori este posibil. Pentru construcția grinzilor în case noi, scufundarea este suficientă timp de trei până la zece minute.

Dacă lemnul urmează să fie folosit pentru înlocuire în caz de putregai uscat, acesta trebuie să fie scufundat mai mult (în sus) până la zece minute). De exemplu, în cazul în care lemnul trebuie utilizat în contact cu solul, se recomandă îmbibarea stâlpilor gardului cel puțin o oră.

Dacă nu este posibil să înmuiați lemnul cu un conservant pe toată lungimea sa, partea care intră în pământ (plus aproximativ 15-30 cm) trebuie supusă acestui tratament extins, iar restul trebuie tratat temeinic cu o perie. Dacă lemnul care a fost înmuiat sau înmuiat este tăiat sau tăiat ulterior, este esențial ca părțile expuse să fie revopsite cu o perie sau re-înmuiate.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Lemnul este un material atât de versatil - poate fi folosit pentru orice, de la garduri până la mobilier până la grinzi. Cu toate acestea, fără o îngrijire adecvată, lemnul poate deveni vulnerabil și degradat în timp. Acolo intră Wilio! Aici, la Wilio, vă oferim o gamă variată de profesioniști specializați în domeniul serviciilor de tratare a lemnului! Veți găsi experți de calitate în impregnarea sau lacuirea mobilierului de grădină, a gardurilor și a grinzilor. Prețul va depinde de m2 - dar nu vă faceți griji prea mult pentru că unul dintre specialiștii noștri vă va ajuta să aflați ce serviciu este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.! Suntem atât de bucuroși că ați trecut pe aici și vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă mai putem face ceva pentru voi! Costul lăcuirii depinde de suprafața care trebuie acoperită. Aceasta include șlefuirea cu hârtie fină de 220 gr, înainte de a aplica stratul final de lac, care necesită cel puțin două straturi. Pentru dumneavoastră! Dar rețineți că prețul variază în funcție de suprafața afectată și pot apărea costuri suplimentare în funcție de existența sau nu a serviciilor adăugate, cum ar fi decaparea cerurilor vechi. dacă lemnul dvs. are nevoie de mai multă protecție decât ceea ce poate fi oferit numai de uleiurile naturale, atunci serviciul nostru de tratare a uleiului ar putea face doar trucul pentru dvs.! Dar rețineți că prețul variază în funcție de suprafața afectată și pot apărea costuri suplimentare, în funcție de existența sau nu a serviciilor adăugate, cum ar fi decaparea cerurilor vechi. dacă lemnul dvs. are nevoie de mai multă protecție decât ceea ce poate fi oferit numai de uleiurile naturale, atunci serviciul nostru de tratare a uleiului ar putea face doar trucul pentru dvs.! Dar rețineți că prețul variază în funcție de suprafața afectată și pot apărea costuri suplimentare în funcție de existența sau nu a serviciilor adăugate, cum ar fi decaparea cerurilor vechi.