Tunderea ierbii

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în tunderea ierbii. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
8963 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un serviciu de tuns gazon în zona dumneavoastră prin Wilio?

Dacă nu aveți instrumentele și timpul necesar pentru tunderea gazonului sau nu aveți timp sau răbdare, vă puteți face o rezervare în zona dumneavoastră pentru acest lucru cu serviciul Wilio. Dacă lăsați această sarcină pe seama experților noștri, veți avea un sol mai sănătos și o peluză mai verde fără efortul dumneavoastră. Deoarece angajații noștri cunosc toate tipurile de unelte și echipamente de grădină, ei pot face treaba mai eficient și mai repede decât dumneavoastră. Profesioniștii tund gazonul la înălțimea ideală și asigură astfel o creștere sănătoasă. Folosiți expertiza grădinarilor noștri Wilio pentru a obține densitatea optimă a gazonului, aspectul său mai bun, pe care îl puteți arăta familiei și prietenilor! Tot ce trebuie să faceți este să faceți o solicitare pe site-ul nostru web, să specificați ce tip de gazon doriți să cosiți, când și unde aveți nevoie de noi (ora și locul cositului).

Care sunt avantajele unui serviciu de tuns gazonul făcut de profesioniști în comparație cu ceea ce faceți dumneavoastră?

Tunderea gazonului este o sarcină care necesită mult timp, care necesită abilitățile și cunoștințele potrivite pentru a fi efectuate corect și la timp. Acest lucru va evita îngrămădirea și potențialele leziuni care pot apărea din cauza manipulării necorespunzătoare a sculelor sau a echipamentelor de grădină. În plus, dacă angajați un specialist de tuns iarba, îngrijirea gazonului este întotdeauna asigurată în timpul programului dumneavoastră de lucru sau când sunteți plecat.

Când ar trebui să tund gazonul și de câte ori?

Gazonul trebuie tuns regulat și treptat - întotdeauna maxim 1/3 din lungimea ierbii, altfel riscați să-i deteriorați starea. Înălțimea cositului depinde de ce fel de gazon aveți acasă - de tipurile de iarbă. O înălțime adecvată pentru tunderea gazonului, specific zonelor de case, este de 3 - 5 cm. Cositul sub 3 cm deteriorează un astfel de gazon.

Trebuie să-mi furnizez propriile unelte/echipamente de grădină pentru a tunde peluza prin Wilio?

Puteți, dacă aveți acasă unelte de grădinărit și tuns. Serviciul de tuns gazonul necesită o mașină de tuns iarba, o greblă de iarbă, foarfece de iarbă și, de asemenea, o mașină pentru a îndepărta iarba tăiată. Pentru a tunde o grădină mare și a vă accelera munca, aveți nevoie de o mașină de tuns pe benzină cu unitate și un coș de colectare. Dacă doriți să evitați orice probleme atunci când tundeți gazonul, rugați-l pe grădinarul de pe Wilio să furnizeze echipamentul de grădină la locul desemnat.

Cât durează, de obicei, tunderea gazonului?

Depinde de dimensiunea gazonului dumneavoastră și de echipamentele de grădină disponibile. Serviciul de tunsul gazon pentru o suprafață mai mică (până la 200 m2) durează în medie mai puțin de o oră dacă este efectuat de un grădinar calificat. Pentru zonele de grădină mai mari, aceasta poate dura câteva ore. Prin utilizarea tractoarelor de grădină, timpul de tuns va fi mai scurt. Aceste estimări de timp nu includ ajustarea marginilor gazonului în jurul trotuarelor, paturilor de flori și alte servicii necesare de îngrijire a gazonului.

Wilio mă poate ajuta și la repararea mașinii de tuns iarba?

Da! În cazul în care cositoarea dumneavoastră pierde brusc curent sau are altă problemă tehnică în timpul cosirii, poate fi verificată și reparată de către un specialist în cosire. Unele dintre serviciile noastre sunt, de asemenea, service-ul, reparațiile, înlocuirea pieselor de schimb și cuplarea cositoarei.

Ce alte servicii de îngrijire a gazonului pot rezerva prin Wilio?

Cositul regulat al ierbii este baza, dar nu este suficient pentru a avea aspectul frumos. Pe lângă tunderea gazonului, oferim și îngrijirea completă a gazonului, care include de exemplu alegerea corectă a îngrășămintelor și fertilizării, irigare, verticalizare, însămânțarea locurilor goale, eradicarea buruienilor și a plantelor dicotiledonate nedorite, bolilor fungice și ciupercilor. Dacă aveți nevoie să plantați un gazon nou, un covor de iarbă, vom găsi un specialist care o va face pentru dumneavoastră.

Ce includ serviciile de tuns gazonul?

Scopul serviciilor noastre de tuns gazonul este să vă mențineți iarba la înălțimea potrivită și să vă faceți gazonul frumos, verde, proaspăt și să arate perfect. Ne puteți rezerva pentru o singură tundere sau o tundere săptămânală regulată, din primăvară până în toamnă. Datorită instrumentelor și experienței potrivite, experții noștri în cosire o pot face în mai puțin timp și la o calitate mai bună.

Ce servicii de tuns gazonul pot solicita?

Tunderea regulată a ierbii

Pentru a obține un gazon de calitate, este ideală îngrijirea gazonului săptămânal sau la două săptămâni. Tunderea gazonului trebuie făcută în mod regulat pe tot parcursul sezonului de creștere, din primăvară până în toamnă, din aprilie/mai până în octombrie, în funcție de vreme. Frecvența optimă de tundere pentru o peluză normală este de obicei o dată pe săptămână, iar pentru peluza ornamentală de două ori pe săptămână. Dacă nu tundeți gazonul în mod regulat, calitatea acestuia se deteriorează, iar tunderea ulterioară este mai dificilă și mai lungă. O peluză necosită, neîntreținută, atrage și dăunători și insecte, așa că păstrați-o la înălțimea recomandată. Serviciile noastre includ tunderea regulată a nu mai mult de 1/3 din lungimea sa, îndepărtarea buruienilor și a reziduurilor de iarbă, aranjarea marginilor gazonului. Puteți folosi reziduurile de iarbă organică pentru compost. Dacă peluza necesită acest lucru, puteți solicita și serviciul de verticalizare, aerare și tăiere a peluzei, pentru a îndepărta părțile moarte din aceasta. De asemenea, oferim un serviciu de colectare a deșeurilor din grădină, din care este creat compost. Alternativ, putem înființa o instalație de compostare pentru dumneavoastră.

Serviciu unic de cosit al ierbii

Găsirea pe cineva care să vă ajute la tunderea gazonului pentru o singură dată este mai dificilă decât găsirea unei persoane pentru o tunderea regulată - periodic, iar un astfel de tuns este adesea mai scump. Vă vom ajuta să găsiți pe cineva care să vă ofere servicii de calitate la un preț rezonabil. Dacă nu aveți timp, solicitați serviciile de mai sus prin Wilio.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.