Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Uși interior

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în uși de interior. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

2.058 de profesioniști

4.609 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

Uși interior

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Uși interior? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

2.058 de profesioniști

4.609 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Uși de interior - cum să le alegi?

Fie că înlocuiți ușile interioare uzate, ați decis să le recondiționați sau pur și simplu doriți să îmbunătățiți aspectul casei dumneavoastră, noile uși interioare reprezintă o schimbare care atrage atenția la prima vedere. Dacă nu știți cum să alegeți, ghidul nostru vă va ajuta să alegeți ușa interioară potrivită.

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra o ușă nouă?

Ușile interioare diferă între ele prin stil, finisaj de suprafață, material, design, dimensiune și accesorii. Prin urmare, trebuie să aveți în vedere câteva lucruri înainte de a le cumpăra:

Tipul ușii.

Cunoaștem două tipuri de bază de uși de interior și anume suspendat și căptușit cu plăci.

Ușile interioare suspendate includ ușa în sine și balamalele, care sunt montate pe cadrul ușii. Ușile din plăci sunt doar uși de bază care nu conțin cadru, balamale sau mânere.

Dimensiunea ușii.

Dacă schimbați ușile, alegeți-le pe cele de aceeași dimensiune cu cele actuale. În oferta producătorilor, veți găsi uși cu lățimea 60, 70, 80 sau 90/197. Alegeți un minim de „80” pentru interior, pentru introducerea comodă a mobilierului. O ușă de 70cm lățime va fi suficientă pentru baie sau toaletă.

Stanga sau dreapta?

Pentru a afla dacă ușa interioară va fi dreapta sau stânga, stați în fața deschiderii clădirii și imaginați-vă pe ce parte vor fi balamalele. Dacă sunt în dreapta, ușa va fi în dreapta. Dacă sunt în stânga, ușa va fi în stânga. În general, ușa ar trebui să se deschidă astfel încât să puteți vedea cea mai mare parte a camerei atunci când este deschisă.

Stilul ușii.

Ușile de interior sunt disponibile în diferite stiluri, astfel încât să puteți îmbunătăți fiecare cameră din casa dumneavoastră. Dar ce spun tendințele actuale?

Dacă preferați originalitatea în locuințe, puteți ajunge o "Ușă hambar". Acestea sunt uși, cel mai adesea în stil rustic, care dau o notă artizanală oricărui spațiu. Pot fi agățate pe șina superioară sau glisate pe șina inferioară. Astfel de uși includ, de asemenea, diverse accesorii care îi fac aspectul special.

Dacă trebuie să economisiți spațiu în locuințe, atunci este o alegere bună ușa glisantă. Este o soluție ideală în apartamentele mici în care nu există spațiu pentru ușile clasice. Carcasa de construcție amplasată în perete este utilizată pentru a introduce întreaga ușă. Ușile glisante pot fi o foaie sau cu două foi.

Ușile cu două foi sau duble sunt potrivite pentru spații mai mari și reprezintă un element semnificativ al oricărei case. Ușile cu două foi pot avea aceeași dimensiune sau fiecare foaie are o dimensiune diferită.

Ușile pliante de acordeon, se pliază în secțiuni de-a lungul șinei. Sunt potrivite pentru gospodăriile mai mici, unde este necesar să economisiți spațiu.

Ușă franceză este o soluție excelentă pentru orice apartament sau casă modernă. Caracteristica ei sunt panourile de sticlă până la podea. Nu oferă aproape nici o intimitate, dar aduce cu sine doza potrivită de eleganță.

Ușile glisante oferă deschidere către ambele părți fără a închide spațiul. În oferta producătorilor, veți găsi uși glisante pe toată lungimea, dar și versiunea lor scurtată, care arată ca o ușă către un salon occidental.

Tratarea suprafeței ușii.

Finisajul pe care îl alegeți pentru noua dumneavoastră ușă depinde de timpul și banii pe care îi puteți investi. Puteți sa alegeți uși de culoare de bază, care sunt pregătite pentru ajustări ulterioare. O altă opțiune este ușă colorată, evidențiind modelul lemnului natural. Cu toate acestea, cea mai ușoară opțiune este să cumpărați uși finisate din producție, care sunt direct gata de instalare.

Material.

Ușile interioare sunt realizate din diferite materiale. Sunt tipuri populare, de exemplu uși de interior laminate care sunt concepute pentru a evoca aspectul lemnului real. Marele lor avantaj este și accesibilitatea. Sunt extrem de durabile și nu se vor estompa în timp. Ușile de lemn Acestea sunt făcute din arbori locali, precum și străini și reprezintă o soluție elegantă pentru fiecare casă. Sunt mai scumpe, dar cu atât mai frumoase. De exemplu, stejarul, care este lemn de esență tare, este utilizat în mod obișnuit pentru producție, astfel încât ușa în sine este puternică și durabilă. Cu toate acestea, pinul este, de asemenea, popular, deși se clasează printre pădurile moi, dar ușa în sine este ușoară și funcțională. Ușile cu plăci MDF sunt durabile și rezistente. Ușile din plastic sunt rezistente la apă și marele avantaj este că sunt disponibile în diferite culori și design-uri.