Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Uși pliabile de garaj

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în uși pliabile de garaj. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

42.325 de profesioniști

78.323 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Uși pliabile de garaj

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Uși pliabile de garaj? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

42.325 de profesioniști

78.323 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Uși pliabile de garaj

„Uși glisante de garaj” sunt termeni care pot fi folosiți pentru a descrie mai multe configurații de uși.

Puteți alege panouri de uși glisante directe, glisante și panouri de uși articulate și sisteme glisante în jurul ușilor de colț care glisează fie pe suportul șinei superioare, fie inferioare.

Astăzi, există o gamă largă de uși glisante din oțel, aluminiu sau lemn care pot să fie realizate din panouri solide sau parțial sau complet vitrate. Efectul de glisare directă a panoului ușii dintr-o singură bucată poate fi, de asemenea, dublat ca un aranjament din două piese sau suprapus și poate fi montat intern sau extern (în funcție de spațiul disponibil pe perete). Multe aranjamente de urmărire diferite sunt posibile în funcție de suprafața terenului, de greutatea panourilor ușilor etc., dar cu o gândire atentă puteți face un sistem de ușă glisantă foarte simplu și ușor de utilizat pentru utilizare pe termen lung cu control manual sau electric. < / p>

Unul dintre celelalte avantaje principale ale ușilor glisante dintr-o singură piesă este libertatea de design pe care o oferă; în general, nu există restricții cu privire la grosimea, greutatea sau dimensiunea panourilor de ușă utilizate. Oferim uși de garaj glisante ca soluție la cerințele interne și comerciale.

Uși glisante laterale de garaj din lemn

La fel ca ușile de garaj cu role și secționale, ușile glisante de garaj vă permit să parchezi până la ușa garajului, în timp ce le puteți deschide și închide.

Majoritatea ușilor glisante din lemn sunt montate la exterior și, prin urmare, oferă o lungime maximă în interiorul garajului. Chiar și cu acest tip de ușă, varietatea diferitelor modele care pot fi create continuă.

Lemnul este un material foarte versatil și, deși majoritatea ușilor instalate au fost verticale, tabloul poate fi în listă sau tip de perioadă foarte important. Mecanismul de transmisie glisant pentru aceste tipuri de uși de garaj este simplu, fără întreținere și, de asemenea, foarte ușor de funcționat în aproape toate dimensiunile. Deși majoritatea sistemelor sunt manuale, este posibilă automatizarea ușilor glisante pentru telecomandă.

De asemenea, este posibil, dacă este necesar, agățați panourile ușilor de sus și utilizați un sistem simplu de ghidare la sol pentru a menține ușa în linie în timpul funcționării, ceea ce înseamnă că aveți un sistem fără niciun prag.

Ușile de garaj pliante pentru uz comercial și industrial

Ușile comerciale pliante și glisante oferă soluția perfectă atunci când o cameră laterală sau înălțimea este limitată. Ușile pliante sunt de obicei realizate din profile din oțel sau aluminiu, profilele de geamuri opționale oferă lumină sau oferă un nivel ridicat de vizibilitate pentru vânzare sau în scopuri de lucru, de ex. showroom-uri, ateliere.

Panourile pliabile ale ușii de garaj sunt unite între ele când sunt deschise și sunt disponibile ca o singură stivă pe o parte sau dublă pliabilă pe ambele părți ale deschiderilor mai mari. Aceasta oferă o soluție excelentă pentru alegerea comenzilor manuale ușor de utilizat sau a confortului comenzilor electrice la dimensiuni mai mari. Este necesară o întreținere minimă. Acest lucru se datorează parțial faptului că fiecare ușă are foarte puține piese mobile - chiar mai puțin cu un set dintr-o singură bucată de uși glisante, desigur - ceea ce vă oferă un alt motiv pozitiv pentru a opta pentru una dintre ușile noastre culisante sau pliabile comerciale. < / p>

Ușile pliante industriale pe care le furnizăm este posibil să se instaleze în găuri extrem de mari, care au dimensiuni standard până la o lățime de 30m și o înălțime de 8m. În mod standard, putem oferi 3 până la 34 de foi de ușă în funcție de cerințele operaționale, care pot fi ulterior adaptate individual nevoilor clientului.

Uși pliante pentru uz comercial și industrial
< p> Ușile de garaj comerciale au multe scopuri datorită calității ridicate a construcției sale. Ele pot oferi izolare termică și fonică, precum și cel mai înalt nivel de securitate. Instalațiile tipice pentru ușile de garaj glisante și pliante comerciale și industriale includ fabrici mari și fabrici de prelucrare, dar pot oferi instalare și intrări mai mari la ateliere, showroom-uri, garaje mari pentru case, depozite, săli de sport, showroom-uri, arene și multe altele.

Opțiunile de geamuri sunt, de asemenea, disponibile, permițându-vă să transformați orice garaj întunecat mare într-o zonă mai ușoară și mai atractivă. prietenos și mai ușor de utilizat. Ușile pietonale pot fi, de asemenea, adăugate la bara de activități, oferind cea mai practică soluție pentru niveluri mai ridicate de trafic.

Risc scăzut de deteriorare a coliziunii

După ce frunzele de ușă parcate pe laturi reduc semnificativ riscul de coliziune; frunzele se află în câmpul vizual al conductorilor. Montarea ușilor cu foi de ușă care se deschid la 180 ° și cu spațiu suficient lângă ele conduc, de asemenea, la o deplasare maximă pe lățimea liberă.

Design fără întreținere

Ușile pliante industriale au fost proiectate pentru a funcționa fără probleme și pentru a avea o durată de viață lungă. Acest design fiabil se bazează doar pe câteva componente separate, durabile și de înaltă calitate. Ca urmare, cerințele de întreținere și îngrijire sunt foarte scăzute, iar ușa cauzează doar costuri de urmărire mici în timp.

Izolație și economii de costuri

Majoritatea sistemelor de uși glisante utilizează panouri izolate cu piele dublă, care asigură un nivel excelent de izolare termică și izolare fonică. Dacă garajul este solid sau clădirea este încălzită, beneficiile utilizării unui sistem de uși izolate sunt evidente, iar ușile glisante sau pliante pot îndeplini această cerință.

Standard și protecție

Pliabil și ușile glisante au cea mai mare prioritate pentru ușile pliante industriale. Protecțiile pentru degete din profile EPDM cu mai multe camere de înaltă calitate sunt montate pe toate marginile verticale de închidere, ceea ce face ca ușile industriale pliabile să fie sigure la interior și la exterior. sau ușile utilizate mai frecvent oferim control electric cu o serie de metode de control al accesului.

Uși pliabile de garaj

Ușile pliabile de garaj sunt o altă problemă și trebuie proiectate foarte atent, mai ales dacă sunt mai mari. Putem furniza uși pliabile de aproape toate dimensiunile folosind aceeași construcție de panou dublu cu miez izolat, dar oferim și rame de profil din aluminiu cu inserții parțial sau complet vitrate în diferite variante de geamuri.

Large sau ușile mici, pliabile, sunt o opțiune excelentă pentru orice garaj sau clădire, oferă o funcționare ușoară și lină, precum și o întreținere redusă pe termen lung, cu mai puțin stres pe piesele în mișcare comparativ cu ușile rulante sau secționale.

Putem furniza uși pliabile de aproape toate dimensiunile folosind aceeași construcție de panou dublu cu miez izolat, dar oferim și rame de profil din aluminiu cu inserții parțial sau complet vitrate în diferite variante de geamuri.

Large sau ușile mici, pliabile, sunt o opțiune excelentă pentru orice garaj sau clădire, oferă o funcționare ușoară și lină, precum și o întreținere redusă pe termen lung, cu mai puțin stres pe piesele în mișcare comparativ cu ușile rulante sau secționale.

Putem furniza uși pliabile de aproape toate dimensiunile folosind aceeași construcție de panou dublu cu miez izolat, dar oferim și cadre de profil din aluminiu cu inserții parțial sau complet vitrate în diferite variante de geamuri.

Large sau ușile mici pliante sunt o opțiune excelentă pentru orice garaj sau clădire, oferă o funcționare ușoară și lină, precum și o întreținere redusă pe termen lung, cu mai puțin stres pe piesele în mișcare comparativ cu ușile rulante sau secționale.

acestea oferă o funcționare ușoară și lină, precum și o întreținere redusă pe termen lung, cu mai puțin stres pe piesele mobile în comparație cu ușile rulante sau secționale.

acestea oferă o funcționare ușoară și lină, precum și o întreținere redusă pe termen lung, cu mai puțin stres pe piesele în mișcare în comparație cu ușile rulante sau secționale.