Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Vidanjare fosă septică

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în vidanjare fosa septica. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Vidanjare fosă septică

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Vidanjare fosă septică? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Informatii utile

Ce trebuie sa stii

Golirea unei fose septice - de ce ar trebui să o faceți, când ar trebui să o faceți și ce legătură are cu ea?

Deci, majoritatea dintre noi știm despre ce este vorba de o fosa septică . Desigur, nu numai că prânzul de ieri va ajunge în fosa septică, există și alte tipuri de deșeuri care vor ajunge și acolo. Apa din dușurile și lavoarele dvs., precum și apa uzată din mașina de spălat vase și mașina de spălat, curge de obicei și în fosa septică, creând un „cocktail” foarte frumos!

Goliți fosa septică - de ce este necesar? Toate fosele septice au o ieșire, o țeavă care duce din rezervor și care curge de obicei în câmpul de drenaj sau în sistemul de drenaj. Este o rețea de țevi perforate sau fante care permit astfel încât apa reziduală din fosa septică să pătrundă în siguranță în pământ, fără a provoca poluare. Fosa septică în sine nu procesează deșeurile, ci le separă în trei straturi diferite - un „nume” atractiv numit, o „apă reziduală” ușor mai tolerabilă și un „nămol” plăcut marcat la fundul. Doar apa uzată separată părăsește fosa septică și merge la sistemul de drenaj, alte solide rămân în rezervor. Toate acestea trebuie golite în mod regulat.
Ce se întâmplă dacă nu scurgeți în mod regulat fosa septică?

Lucruri rele. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, ați avut mult timp gust pentru o nouă caracteristică de apă unică în grădina dvs. Ne-golirea regulată a fosei septice poate duce la mai multe probleme diferite - spălarea toaletelor durează mai mult, sunete care clocotesc în țevi, chiar și deșeurile pot reveni în casa ta. De asemenea, poate însemna că un tip greșit de deșeuri se scurge din fosa septică în sistemul de înmuiere, blocându-l și forțându-l să se colecteze deasupra solului. Aceasta nu este doar o veste proastă pentru dvs., ci și o veste proastă pentru mediu, deoarece deșeurile pot polua cursurile de apă locale.

Când ar trebui să goliți o fosa septică?

Nu există Nu există reguli dure și rapide în acest sens, dar, în general, ar trebui să goliți fosa septică aproximativ o dată pe an. Acest lucru poate varia în funcție de numărul de oameni care locuiesc în casa dvs. și, prin urmare, de cantitatea de deșeuri pe care o umple rezervorul. De asemenea, depinde dacă fosa septică are dimensiunea potrivită pentru proprietatea dvs. - de exemplu, dacă proprietatea s-a extins în timp, se poate întâmpla că fosa septică nu a fost inovată pentru a gestiona deșeuri suplimentare. Prin urmare, un rezervor mai mare care este subutilizat este capabil să facă față unui decalaj mai mare între rezervoarele goale, în timp ce un rezervor subdimensionat sau suprautilizat poate fi necesar să fie golit mai regulat. De regulă, ar trebui să goliți fosa septică o dată pe an.

Ce presupune golirea foselor septice?

Compania locală de golire a foselor septice trimite unul dintre tancurile sale cu un furtun flexibil lung. Operatorul cisterne pune acest lucru în fosa septică și apoi folosește o forță de aspirație puternică pentru a goli toate deșeurile. Din fericire pentru dvs., acesta va fi ultimul lucru pe care îl vedeți (sau simțiți) și îl vor lua și arunca corect.

În acest sens, trebuie să vă asigurați că oricine vă golește fosa septică are permisul corespunzător de eliminare a deșeurilor.

Prețurile de golire a foselor septice variază la nivel regional și, desigur, este o piață competitivă, deci în unele zone pot exista mai multe companii care oferă prețuri mai mici. Găsiți mai multe companii locale pe Wilio pentru a obține prețuri și alegeți compania care vă place.

De unde știi dacă ai probleme cu o fosa septică sau cu un agitator?

Există două motive principale pentru golirea unei fose septice. Prima este rutina o dată pe an despre care am vorbit mai sus. Al doilea motiv este că rezervorul dvs. a făcut backup sau se revarsă în mod neașteptat.

Dacă rezervorul nu este gol din cauza rutinei și nu ați făcut doar o petrecere bună acasă, un tanc supraaglomerat poate fi un semn al problemelor subterane. Deteriorarea fosei septice sau a sistemului de drenaj poate face ca fosa septică să se umple mai repede decât de obicei.