Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Zidărie, zidar

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în zidărie, ca și zidar. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

40319 de profesioniști

72366 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Zidărie, zidar

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Zidărie, zidar? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

40319 de profesioniști

72366 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

226 512 descărcări de aplicații

Ce tipuri de materiale sunt utilizate în mod obișnuit în lucrările de zidărie?

Cărămidă

Este un material de calitate și durabil, care va arăta bine și elegant pe tot parcursul vieții proprietății. Cărămizile vin într-o varietate de stiluri, de la roșii tradiționale la texturi și culori moderne. Sunt de obicei făcute din lut, nisip, apă și uneori var sau cenușă. Diferite tipuri de cărămizi pot conține ingrediente diferite care sunt amestecate și apoi modelate. Când cărămizile sunt modelate, acestea sunt arse.

Cărămizi îmbinate

Cărămizile sunt plasate într-o bandă de rulare, cravată, cruce sau semi-încrucișată. În acest tip de lucrări de zidărie, accentul este pus pe crearea de îmbinări uniforme. Îmbinările zidăriei sunt mai întâi răzuite și apoi umplute uniform cu mortar obișnuit sau de ciment. Îmbinările pot fi umplute până la planul feței articulației. După întărire, acestea sunt acoperite cu un strat impermeabil, astfel încât umezeala să nu pătrundă în zidărie.

Beton celular

Betonul gazos este un material de construcție ușor care este fabricat dintr-un material de umplutură (nisip sau cenușă zburătoare), un liant (var și ciment), apă și un aditiv gazos. Utilizarea sa în zidărie este facilitată de faptul că este disponibilă sub formă de blocuri, precum și sub formă de sisteme complete pentru construirea pereților și tavanelor. Deoarece este ușoară, utilizarea sa economisește costuri atât la dimensionarea structurilor portante, cât și la transport. Blocurile de beton gazat sunt mai mari decât cărămizile. Cele utilizate pe pereții portanți și perimetrali au limbi și caneluri care se interconectează, datorită cărora mortarul este utilizat în zidărie numai în îmbinările orizontale. Acest lucru necesită mult mai puține îmbinări de mortar și lucrări de zidărie. Este neinflamabil, reglează umiditatea din interior și este rezistent la îngheț.

Lucrătura în piatră

Zidăria în rânduri este deci blocuri de piatră prelucrate care pot fi găsite în mai multe forme și modele. Și o piatră de carieră, cunoscută și sub numele de piatră aspră, care este depusă ca „zidărie de moloz”. Rezultatul este un aspect mai puțin curat și pereții fără un model obișnuit. În schimb, piatra de carieră oferă un aspect mai autentic, care poate arăta grozav.

Blocuri de beton

Betonul este așezat similar cărămizii. Deoarece blocurile de beton sunt mult mai mari decât cărămizile, aceste lucrări de zidărie sunt mult mai scurte. Blocurile de beton sunt, prin urmare, un material de construcție foarte popular. În plus, acestea sunt de obicei mai accesibile decât cărămizile și sunt, de asemenea, rezistente la foc. Sunt adesea folosite în special pentru fonduri de ten.

Ce tipuri de zidărie pot comanda?

Sfaturi pentru zidărie

Zidărie de cărămizi și blocuri de beton

Construcție de ziduri de piatră sau cărămidă, ziduri de susținere, coloane, structuri decorative sau funcționale

Construcția și repararea coșurilor de fum

Reparații ale pereților deteriorați și înlocuirea cărămizilor și zidăriilor deteriorate sau sfărâmate

Construcția zidurilor de piatră cu sau fără mortar, stâlpi de beton, fundații

Reparații de ciment

Tencuirea și gletuirea pereților

Hidroizolarea fundațiilor din beton, blocuri sau piatră

Instalarea placării din piatră naturală sau artificială

Beton

Instalarea și reconstrucția pietrei decorative și a detaliilor arhitecturale

Instalarea de pasarele de piatră, terase, scări

Turnarea scărilor și pasarelelor de beton

Căi de acces din beton, pietriș, gresie sau piatră

Întrebări frecvente

De ce să cauți un specialist în zidărie pe Wilio?
Căutați un expert calificat în zidărie? Fie că aveți nevoie să faceți o casă de cărămidă, să adăugați câteva camere,...Vedeți mai mult

Căutați un expert calificat în zidărie? Fie că aveți nevoie să faceți o casă de cărămidă, să adăugați câteva camere, să construiți un alt etaj, să înlocuiți structura sau să schimbați aspectul apartamentului, vă vom ajuta să găsiți un specialist în zidărie care să se descurce. Zidarii noștri vor putea rezolva orice, de la construirea unui garaj, până la reconstrucția mansardei, adăugarea unei grădini de iarnă, la construirea unei case de la zero. Economisiți timp și bani comparând ofertele și alegând cei mai buni zidari din zona dumneavoastră. Wilio vă va ajuta să găsiți experți în zidărie care să construiască totul pentru dumneavoastră, de la fundații, pereți portanți și coloane, până la un horn sau șemineu. De bună calitate, la un preț rezonabil și când aveți nevoie de el.

Ce sunt lucrările de zidărie?
Lucrările de zidărie implică construirea tuturor structurilor prin îmbinarea materialelor cu mortar. Mortarul este o formă de ciment care, după...Vedeți mai mult

Lucrările de zidărie implică construirea tuturor structurilor prin îmbinarea materialelor cu mortar. Mortarul este o formă de ciment care, după uscare, reține o structură de cărămizi, beton, piatră, marmură și alte materiale. Materialele create de om sunt folosite pentru lucrările de zidărie, dar și cele care apar în mod natural în natură.

Cum să găsesc un specialist în zidărie în zona mea?
Cel mai bun mod de a găsi un specialist în zidărie este să introduceți o solicitare pe Wilio. Vă vom...Vedeți mai mult

Cel mai bun mod de a găsi un specialist în zidărie este să introduceți o solicitare pe Wilio. Vă vom trimite cererea către experți cu calificările necesare și veți putea alege dintre mai multe oferte de la zidari care știu să facă treaba atunci când aveți nevoie de ea. Apoi comparați ofertele, citiți recenzii și evaluări de la clienți și vedeți fotografii cu lucrări de zidărie terminate, pentru a alege expertul potrivit pentru proiectul dumneavoastră.

Pot zidi eu singur?
Multe lucrări de zidărie sunt mai complexe decât ar putea părea. O îmbunătățire a locuinței poate însemna, de asemenea, un...Vedeți mai mult

Multe lucrări de zidărie sunt mai complexe decât ar putea părea. O îmbunătățire a locuinței poate însemna, de asemenea, un perete decorativ în grădină, care nu este portant. Dar atunci când vine vorba de construirea zidurilor de susținere sau construirea fundațiilor unde este necesar ca un zidar să poată construi conform planurilor și desenelor arhitecturale, ar trebui să lăsați mai degrabă această lucrare pe seama profesioniștilor. Veți putea fi siguri că toate lucrările de zidărie au fost făcute bine și construcția va fi sigură și durabilă.

Trebuie să furnizez materialul pentru zidire, sau zidarul îl va aduce pe al său?
Cărămizile și alte materiale de construcție trebuie plătite sau livrate de dumneavoastră după consultarea cu zidarul. Asigurați-vă întotdeauna că aveți...Vedeți mai mult

Cărămizile și alte materiale de construcție trebuie plătite sau livrate de dumneavoastră după consultarea cu zidarul. Asigurați-vă întotdeauna că aveți suficient material necesar. Cel mai bine este să vă puneți de acord asupra materialelor care vor fi achiziționate, înainte de a confirma oferta de preț pentru lucrările de zidărie.

Cât durează lucrările de zidărie?
Durata lucrărilor de zidărie va depinde de tipul de lucru implicat, de cantitatea de lucrări pregătitoare necesare și pe câți...Vedeți mai mult

Durata lucrărilor de zidărie va depinde de tipul de lucru implicat, de cantitatea de lucrări pregătitoare necesare și pe câți metri va trebui să fie zidită construcția. Lucrări mai mici de zidărie pot fi realizate de un zidar calificat în câteva ore, în timp ce proiectele mai mari, cum ar fi construirea unei case, vor dura câteva săptămâni.

Ce tip de material este cel mai potrivit pentru lucrările de zidărie?
Răspunsul la această întrebare depinde în mare măsură de proiectul specific. În funcție de stilul, nevoile și locația structurii zidite,...Vedeți mai mult

Răspunsul la această întrebare depinde în mare măsură de proiectul specific. În funcție de stilul, nevoile și locația structurii zidite, este recomandabil să luați în considerare diferite materiale. De exemplu, dacă structura este amplasată în aer liber, va fi necesar să se utilizeze un material dur și rezistent la intemperii. Pe de altă parte, când vine vorba de elemente de design interior, aspectul produsului final va fi mai important, în loc de cât de durabil este.

Cât durează zidăria?
Depinde de tipul lucrărilor de zidărie care trebuie făcute, de numărul de lucrări pregătitoare necesare și de câți metri veți...Vedeți mai mult

Depinde de tipul lucrărilor de zidărie care trebuie făcute, de numărul de lucrări pregătitoare necesare și de câți metri veți avea nevoie pentru zidire. În medie, un zidar poate pune de la 280 până la 500 de cărămizi pe zi. Lucrări mai mici pot fi realizate în câteva ore, în timp ce proiectele mai mari, cum ar fi construirea unei case, pot dura câteva săptămâni.

Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Zidărie, zidărieLuca D.
Zidărie, zidărieMihai O.
Zidărie, zidărieTeo K.
Zidărie, zidărieCristian L.
Zidărie, zidărieFrancis S.
Zidărie, zidărieAndrei U.