Zugravire, zugrav

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în zugravire, ca și zugrav. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
19796 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să cauți un zugrav la Wilio?

O casă, un apartament sau un birou frumos zugrăvite are un impact mult mai mare asupra noastră decât ne dăm seama. Diferența dintre o cameră proaspăt zugrăvită și una care are pereții îngălbeniți de ani de zile, sau chiar fisuri sau pete, ne afectează starea de spirit, bunăstarea interioară și modul în care ne simțim în acel loc. Un zugrav eficient poate transforma un astfel de spațiu într-o singură zi. Și nu costă mult. Fie că aveți nevoie să zugrăviți interiorul, exteriorul sau să îndepărtați vopseaua și alte lucrări pregătitoare, Wilio va găsi un zugrav priceput care să se descurce.

De ce ar trebui să angajez un zugrav profesionist atunci când mă pot vopsi singur?

Dacă nu aveți experiența necesară, vă va dura mai mult timp să zugrăviți și poate fi mai scump pentru dvs. să cumpărați toate echipamentele necesare. Este posibil ca rezultatul dvs. să nu fie la fel de satisfăcător, de înaltă calitate și curat ca și cum ați fi apelat la un profesionist. Zugravii profesioniști au toate instrumentele, materialele, abilitățile și experiența necesare pentru a vopsi fiecare spațiu rapid și profesional.

Ce abilități are un zugrav?

Zugravii profesioniști aplică vopsele pe diferite suprafețe, cum ar fi pereții interiori, pereții exteriori, gardurile, precum și mobilierul și diverse accesorii. Alte lucrări pe care le oferă zugravii includ lipirea tapetului pe pereți. Majoritatea zugravilor vopsesc suprafețe într-o singură culoare, dar unii folosesc tehnici speciale pentru a crea modele, picturi murale sau graffiti pe pereți în funcție de cerințele specifice ale clienților.

Cât de des trebuie să zugrăviți?

Exteriorul trebuie zugrăvit la fiecare 5-10 ani. Vremea, mediul înconjurător sau materialele de calitate scăzută pot face necesară vopsirea mai des. Pereții și tavanele din interior sunt vopsite mai des, de obicei la fiecare 4 până la 6 ani, în special în clădirile cu trafic intens sau în zonele în care se fumează.

Ar trebui să-i furnizez zugravului vopsea și echipament sau va aduce pe ale sale?

Majoritatea zugravilor profesioniști își folosesc propriile instrumente, dar trebuie să plătiți pentru vopsele și consumabile sau să le comandați după consultarea cu pictorul. Zugravii profesioniști cunosc cele mai bune culori și materiale pentru fiecare tip de suprafață, așa că, înainte de a cumpăra o vopsea, vă recomandăm să consultați zugravul cu privire la achiziție. Cu toate acestea, dacă ați cumpărat deja vopsele și consumabile, anunțați zugravul înainte de a vă trimite o ofertă de preț.

Cât costă să zugrăvești?

Prețul lucrării va depinde de câți metri pătrați trebuie să vopsiți, fie că este vorba de pereți sau tavan, dacă trebuie să zugrăviți lamelele cu o culoare diferită, dacă trebuie să îndepărtați tapetele vechi sau vopselele și dacă este nevoie de lucrări prealabile. Prețul va fi, de asemenea, afectat de starea suprafeței, de numărul de straturi necesare și de faptul dacă zugravul este aproape sau trebuie să vină de la o distanță mai mare. Prețul pentru manopera zugravului nu include vopselele și consumabilele. Atunci când comparați ofertele, vă recomandăm să vă asigurați că calculele conțin aceleași tipuri și cantități de materiale.

Cât durează vopsirea unei camere?

O zugrăveală obișnuită a unei camere poate dura câteva ore, în timp ce vopsirea întregii case poate dura o săptămână sau mai mult. O cameră medie cu o suprafață de 12 metri pătrați ar putea lua unui zugrav profesionist aproximativ 4 ore, inclusiv pregătirea.

Ce fel de lucrări va executa un zugrav pentru tine?

Vopsirea exterioară

Pereții exteriori ai casei dvs. trebuie să fie vopsiți în mod regulat, nu numai pentru a arăta frumos, ci și pentru că sunt constant expuși intemperiilor. Pentru a-și menține aspectul proaspăt, este necesar să zugrăviți pereții la fiecare câțiva ani, precum și gardurile, rigolele, glafurile și ușile. Zugravul repară de obicei și, dacă este necesar, sablează suprafața, îndepărtează vopseaua sau tencuiala crăpată sau decojită, apoi vopsește suprafețele. Folosește întotdeauna o culoare potrivită pentru exterior pentru a se asigura că durează cât mai mult posibil.

Vopsirea pereților interioari

Zugrăveala interioară va oferi casei sau apartamentului un nou aspect proaspăt, va ajuta la îndepărtarea îngălbenirii și a mirosului de țigări, precum și a fisurilor, petelor sau amprentelor digitale. Un zugrav profesionist va alege culori care să se potrivească stilului dvs. și să se încadreze în cameră. Pregătirea începe prin îndepărtarea sau acoperirea mobilierului și curățarea suprafețelor pereților. Zugravul repară toate crăpăturile, apoi șmirgheluiește punctele aspre. Aplică 2 până la 3 straturi de vopsea pentru a obține o suprafață netedă și uniformă. În cele din urmă, îndepărtează foliile și benzile de protecție și curăță totul.

Îndepărtarea vopselei

Mulți zugravi au, de asemenea, experiență în îndepărtarea vopselei. Deoarece îndepărtarea vopselei este, în general, o sarcină care necesită mult timp, este o idee bună să externalizați această lucrare către un profesionist. De asemenea, vă poate ajuta să eliminați și să acoperiți graffiti-urile. În funcție de suprafață, va utiliza diferite instrumente de răzuire, șmirghel sau substanțe chimice pentru a îndepărta aceste acoperiri nedorite.

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Lucrările de vopsire implică de obicei întregul proces, de la îndepărtarea vopselei și tapetului original, lucrările pregătitoare până la vopsire și curățarea finală. Scrieți în sarcină cea mai exactă descriere a activității pe care trebuie să o faceți și în ce măsură, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Nu uitați să adăugați cerințele pentru data finalizării la sarcină. Dacă aveți un buget care trebuie îndeplinit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.