Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Acoperisuri
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitSunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Acoperisuri preț

Cât costă serviciile din categoria: Acoperisuri? Acoperisuri acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri acoperișuri

Pentru a afla prețul exact al acoperișurilor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de acoperișuri.

Placarea din tablă zincată PZ 58,93Lei / m
Placarea din tablă zincată PZ inclusiv colțuri, îmbinări și dilatatări a pâlnilor de drenaj pe acoperișuri dure, grosime tablă 0,6 mm și lățime 400 mm.
Total
m
Creați o cerere
Acoperiș neted din tablă PZf vopsită zincată170,06Lei / m2
Acoperiș neted din tablă PZf vopsită zincată, inclusiv finisarea acoperișului lângă pâlni de drenaj, treceri și proeminențe din suluri lățime de 670 mm, grosime tablă 0,6 mm înclinare până la 45 °.
Total
m2
Creați o cerere
Jgheaburi102,43Lei / m
Jgheaburi din tablă PZf vopsită zincată cu grosimea de 0,6 mm, inclusiv cârlige, fețe, colțuri și dilatări de 400 mm lățime.
Total
m
Creați o cerere
Montarea structurilor legate a acoperișurilor mansardelor 20,96Lei / m
Montarea structurilor legate a acoperișurilor mansardelor înclinate, triunghiulare, de șold, piramidale, pătrate sau dreptunghiulare, realizate din cherestea cu o suprafață medie de până la 120 cm2.
Total
m
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalator, meșter acoperișCât costă serviciile din categoria: Instalator, meșter acoperiș? Instalator, meșter acoperiș acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Acoperisuri

Reparatie acoperis: inlocuire folie hidroizolatie,strat termoizolatie, jgheaburi si burlane, eventual inlocuire ferestre mansarda

Adrian B.
Voluntari
Acoperisuri

Acoperiș terasă 50metri patrati ,gresie terasă ,pavaj curte, decorativă casă,gard curte ,tencuit beci,gresie beci, faianță .

Romelia M.
Cătina
Instalator, meșter acoperiș

Buna ziua. Am o casa in zona Tunari construita in anul 2012. Casa are parter si etaj si are acoperis din tigle (aproximativ 160 mp). Am si o terasa la parter de aproximativ 18mp cu acoperis din tigle montat pe o constructie metalica cu lemn dedesubt si pe stilpuri din lemn. La curte este o anexa cu debara si garaj tot cu acoperis din tigle (vreo 60mp). Caut un expert de incredere, cu bune abilitati de comunicare, pentru ajutor în următoarele probleme: 1- La terasa, exista lemn putrat. trebuie inspectat pentru securitate si probabil trebuie adaugat stilpuri metalice in loc de stilpuri din lemn vechi. 2- La anexa, peretii sunt umezi - probabil jgheaburi sunt blocate si trebuie curatate. 3- Pe casa si peste tot, trebuie verificat daca sunt tigle dislocate sau stricate inainte de iarna si schimbat daca e nevoie. Eu sunt afara din Romania dar am o chirias acasa. Eu sunt persoana de contact nu chirias. Vreau sa urmaresc prin distanta, deci o comunicare bună este foarte importantă. Voi avea nevoie de mult poze si videoclipuri pe WhatsApp ca sa stiu situatia exacta. Fiind ca nu sunt acum in Romania, numerul meu romanesc de telefon pe wilio este inchis si va dau un alt numar de telefon international ptr comunicatia WhatsApp. Mersi in avans! Rouba

Rouba R.
Dimieni
Instalator, meșter acoperiș

Avem centura turnata și stalpii. Vrem construirea acoperiș cu suprafața de 400 mp . Lângă București la 18 km

Claudia U.
Popești
Instalator, meșter acoperiș

Modificarea unui acoperis in doua ape si unul simplu ,cu o apa,ambele fiind unite.Vreau s-a rezulte un singur acoperis cu o singura panta mica,care va avea o suprafata totala de aproximativ 40 metri patrati.Acoperisul va fi folosit ca o terasa de vara descoperita. Acesta va fi in forma de litera L cu laturile mari de 7 metri,latura mica de 4 metri.

Daniel I.
București
Instalator, meșter acoperiș

Buna seara, am nevoie de reparatii la burlanele si jgheaburile casei. Sunt montate din 2008, din PVC cu diametrul de 80 mm, brand-ul Nicoll. Sunt necesare, in principiu (ramane sa constatati dv mai bine) urmatoarele reparatii: 1. colierele de prindere pe perete s-au copt si spart (figura 1, figura 3), am incercat sa le prind cu soricei, dar nu am reusit. 2. datorita faptului ca la instalare a fost fortat montajul (banuiesc) precum si faptului ca au slabit/rupt colierele de prindere ale burlanului a iesit din imbinare racordarea jgheabului la burlan (figura 2, figura4 - este vorba de aceeasi imbinare dar poza din alt unghi). 3. situatie similara la intrarea in casa (figura5). 4. la acelasi jghiab, spre curte, sunt doua imbinari care s-au departat si pierd apa (figura6, 7, 8 si 9). Tot la acelasi jghiab, cred ca din cauza zapezii, se observa o burta. 5. nu cred ca se vede din poze dar pe la imbinari se prelinge apa pe burlane. Aceasta ar fi lucrarile din prima etapa. In etapa a 2-a as dori crearea unui sistem de colectare a apei pluviale. La care sa fie conectate burlanele. Va rog sa veniti sa faceti o constatare pentru a estima costului reparatiei. Noi suntem acasa dupa orele 19.00 in zilele lucratoare si in weekend.

Dragos P.
Buftea
Instalator, meșter acoperiș

Din cate ma pricep, cred ca problema este de la izolarea balconului, cand s-a facut anveloparea sau din constructie materialele au imbatranit, izolatiile deasemenea. Se pare ca geamurile sunt prinse de un perete - probabil de BCA captusit cu un OSB. Parerea mea este ca este foarte dificil de intervenit din exterior si o lucrare ar insemna partial demolarea acelui perete captuseala cu o tabla si refacerea acestuia.

Vincentiu M.
București
Instalator, meșter acoperiș

Apartament la etajul 4-5, cu acoperiș din țigle ce s-au dislocat de la ultimile ploi abundente și vânt, astfel aș avea nevoie de un meseriaș sa izoleze și reașeze ce lipsește cu țigle noi sau existente. Nu este o lucrare de înlocuire totala , ci de re-etasarea celor existente sau cu cele noi.

Florentina I.
Botoșani
Instalator, meșter acoperiș

buna ziua doresc sa gasesc persoane potrivite pentru reparatie burlane la casa cu etaj..inalta deci burlanul trebuie curatat,inlocuit cotul si acoperit cu plasa

Tataru M.
Frumușani
Instalator, meșter acoperiș

Caut un meșter sa confecționeze o scara metalica cu trepte antiderapante pentru a se ajunge la mansarda .O scara mai extinsă , la etaj sunt două uși de intrare. Cladirea este in localitatea Iclod Nr 1 jud Cluj , 15 km fata de Gherla sau 35 km fata de Cluj Napoca.

Daniela E.
Iclod
Instalator, meșter acoperiș

Bună ziua izolat un pod casa cu vata minerala + a placa cu rigips. Lucrarea este in sectorul 5 și poate avea loc pe parcursul lunii octombrie Așteptam oferte de preț Mulțumesc

Nicoleta C.
București
Instalator, meșter acoperiș

Bună ziua, Doresc instalarea de parazăpezi pe acoperișul casei care este în 2 ape si totalizeaza 36 metri liniari parazapezi. Mulțumesc.

Bogdan F.
Amara
Instalator, meșter acoperiș

Am nevoie de montarea unui cos de fum pe exteriorul casei, de tip Schiedl UNI cu o inaltime de 8ml si un diametru de fi200

Paul C.
Cristian
Actualizat la: Sep 14, 2023