Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Șapă preț

Șapă? Pentru această categorie avem 21.046 profesioniști verificați și calificați, la prețuri corecte. Trimiteți o cerere.

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Șapă preț

Cât costă serviciile din categoria: Șapă? Șapă acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Preț pentru: Șapă

PREȚURI MEDII

Preț mic20,00 Lei/m2
Preț mediu25,00 Lei/m2
Preț mare 30,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
Calculator

Lista de prețuri pentru șape

Pentru a afla prețul exact al șapelor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețurile pentru servicii individuale din categoria șape.

Strat acoperire de penetrare pentru șape 88.56Lei / m2
Realizarea unui singur strat de penetrare pentru șape și gleturi
Total
m2
Creați o cerere
Șapă de ciment gr. 50mm1028.28Lei / m2
Șapă de ciment BAUMIT Estrich, clasa CT-C20-F5, gr. 50mm
Total
m2
Creați o cerere
Șapă de ciment gr. 70mm1854.84Lei / m2
Șapă de ciment BAUMIT Estrich, clasa CT-C20-F5, gr. 70mm
Total
m2
Creați o cerere
Armare podea din fibră de sticlă6.3Lei / m2
Țesătură foarte eficientă din fibră de sticlă pentru întărirea șapelor și tencuielilor din zidărie veche
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferente

Liste prețuri pentru alte servicii

Șape de anhidritCât costă serviciile din categoria: Șape de anhidrit? Șape de anhidrit acoperă...
Șapă de cimentCât costă serviciile din categoria: Șapă de ciment? Șapă de ciment acoperă...
Șapă autonivelantăCât costă serviciile din categoria: Șapă autonivelantă? Șapă autonivelantă acoperă întreaga gamă...
Șape pentru mașiniCât costă serviciile din categoria: Șape pentru mașini? Șape pentru mașini acoperă...
Șapă uscatăCât costă serviciile din categoria: Șapă uscată? Șapă uscată acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult

V-au fost utile aceste informații?

Informații utile

Ce trebuie să știți

Prețul șapelor

Ce este o șapă?

Șapă este o structură de pardoseală care este așezată în faza brută de construcție și servește ca bază pentru viitorul etaj al unei case sau apartamente. Poate fi realizat în mai multe moduri și folosind diferite materiale. Fiecare dintre metode și materiale are argumentele pro și contra.

Ce muncă necesită implementarea șapei?

La început, întreaga zonă trebuie curățată și izolată temeinic. Dacă intenționăm să instalăm încălzirea în podea, așezați o bandă de expansiune a marginii în jurul perimetrului pereților. După faza de pregătire, începem să turnăm șapa și, în funcție de tipul de material din care este fabricat, îl tratăm în continuare.

De ce să căutați un specialist în șape pe Wilio?

Șapele realizate corespunzător vor servi drept bază pentru orice tip de pardoseală, pe care o vom pune ulterior. Fie că este vorba de plăci flotante laminate, plăci ceramice sau de vinil, substratul va fi întotdeauna important, deci este bine să îi acordați atenția cuvenită. Dacă sunt neglijate și implementate incorect, reparațiile sunt adesea imposibile. Contactați experții și nu riscați o podea strâmbă și crăpată. Introduceți solicitarea pe pagina Wilio și primiți oferte de la profesioniști din zonă.

Care sunt prețurile șapelor?
Șapă de ciment

În funcție de tipul de material utilizat, putem alege astăzi dintr-o gamă întreagă de șape. Șapa de ciment este cea mai des utilizată. Avantajul său este duritatea și, de asemenea, rezistența la umiditate, care nu își schimbă proprietățile. Un dezavantaj minor este laboriositatea depozitării, nivelării și, de asemenea, necesitatea de a o trata. Acest tip de șapă se maturează până la 28 de zile, timp în care este necesar să-l udați (optim până la 7 zile), astfel încât să se maturizeze uniform și să nu crape. Prețul pentru acest tip de șapă va consta atât în prețul materialului, cât și în prețul lucrării. Cantitatea finală pentru o șapă de ciment depinde de grosimea acesteia. Cea mai folosită șapă cu grosimea de 5 cm costă 19-39 lei / m2. La grosimi mai mari, prețul crește ușor. O șapă cu grosimea de 6 cm costă 34-44vlei / m2, 7 cm 39-49 lei / m2, iar o șapă groasă cu grosimea de 10 cm costă 49-59 lei / m2.

Dacă este necesar să se realizeze șapa într-un timp mai scurt decât procedura tehnologică obișnuită, adăugăm aditivi la amestecul de ciment, ceea ce va accelera întărirea. În acest fel, putem scurta întregul proces de întărire de la cele 28 de zile inițiale la 21, 14 și 7 zile. Taxele pentru amestecurile de întărire rapidă variază între 14-34 lei / m2. Costul pardoselii trebuie completat de izolarea stratului sub șapă, precum și posibilitatea impermeabilizării sau izolării fonice.

Șapă anhidrită

O altă alegere sunt șapele de anhidrit. Avantajul este că astfel de pardoseli nu se micșorează și pot fi folosite după 48 de ore. În timp ce menține grosimea, are proprietăți excelente și, în special, nu trebuie nivelate. Dezavantajul este pierderea rezistenței în contact cu umezeala și, de asemenea, necesitatea de a finisa și aspira șapa după uscare. O șapă obișnuită de anhidrit cu grosimea de 4 cm va costa 44-59 lei / m2. Adăugați prețul pentru șlefuire 9-19 lei / m2. Costurile tratamentului pot fi realizate prin șlefuire și praf.

Șapă autonivelantă

Ultimul tip, frecvent utilizat, este șapa autonivelantă. Un avantaj imens este suprafața perfectă și plană, care nu trebuie să fie special modelată - este creată în mod natural. Aceasta corespunde prețului său, care este cel mai mare dintre toate materialele de șapă disponibile în mod obișnuit. La o grosime de 5 cm, prețul este de 63-98 lei / m2.

Ce afectează prețul total al șapei?

Prețul șapei va depinde de tipul său și de cantitatea de care vom avea nevoie. Nu trebuie să uităm faptul că șapa are nevoie și de un substrat pregătit corespunzător. Este izolat pentru impermeabilizare sau izolare fonică, dacă este necesar. Prețul final va fi mărit prin izolarea polistirenului, separarea foliei, banda de dilatare a marginilor, modificări și prețul lucrării.

Cum se găsesc șape de calitate?

Obținerea ofertelor pentru șape este ușoară. Trebuie doar să introduceți solicitarea pe pagina Wilio și să specificați parametrii de bază pentru viitoarea șapă - grosime și suprafață aproximativă. Veți primi imediat oferte de preț de la profesioniștii din zona dumneavoastră. Vizualizați recenziile companiilor individuale și alegeți prețul care vi se potrivește cel mai bine.