Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Case la cheie
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitSunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.421 de profesioniști
5.328 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Case la cheie preț

Cât costă serviciile din categoria: Case la cheie? Case la cheie acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri case la cheie

Pentru a afla prețul exact al caselor la cheie, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de case la cheie.

Casă cu 4 camere758 984,96Lei / compl
Casă cu 4 camere, cu fundația din beton armat și o suprafață de 110 m2 Prețul include nivelareaterenului, construcția completă a clădirii, inclusiv instalația apei, deșeurilor și canalizare, electricitate, aer condiționat, inclusiv podele, ferestre, uși și echipamente sanitare de baie standard. Include și împrejmuirea întregului teren, paratrăsnet și pâlnie de drenaj.
Total
compl
Creați o cerere
Casă tip bungalow cu 2 camere fără teren 279 626,04Lei / compl
Casa tip bungalow cu 2 camere fără teren cu fundați din beton armat, suprafață 76 m2. Prețul include nivelarea terenului, construcția completă a clădirii, inclusiv instalația apei, deșeurilor și canalizare, electricitate, aer condiționat, inclusiv podele, ferestre, uși și echipamente sanitare de baie standard. Include și împrejmuirea întregului teren, paratrăsnet și pâlnie de drenaj.
Total
compl
Creați o cerere
Casă prefabricată fără teren479 358,93Lei / compl
Casă prefabricată fără teren cu o suprafață utilă de 98 m2 - 5 camere. Prețul include nivelarea terenului, construcția completă a clădirii, inclusiv instalația apei, deșeurilor și canalizare, electricitate, aer condiționat, inclusiv podele, ferestre, uși și echipamente sanitare de baie standard. Include și împrejmuirea întregului teren, paratrăsnet și pâlnie de drenaj.
Total
compl
Creați o cerere
Casă din lemn fără teren239 679,46Lei / compl
Casă din lemn fără teren cu o suprafață de 92 m2. Furnizat standard - alimentare cu apă, canalizare, alimentare cu gaz, instalație electrică, încălzire centrală convențională, cazan cu condensare pe gaz, încălzire solară, uși interioare cu fitinguri și tocuri de ușă, plafoane din gips-carton în funcție de scopul camerei, pardoseala cu șapa din beton, gresie și faianță numai în grupuri sanitare, pereți și tavan interior vopsiți - culoarea albă.
Total
compl
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Construcție nouăCât costă serviciile din categoria: Construcție nouă? Construcție nouă acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Case la cheie

Constructia se va termina la rosu in prima saptamana din iunie doar ca doresc sa incep de la parter din luna mai, constructia are 800mp si practic doresc o finirma cu experienta pe finisaje interiore premium ( se preia de la rosu si se duce pana la cheie)

Caius C.
Bușteni
Case la cheie

Buna ziua, vreau sa ridic o casa si as dorii sa lucrez cu o echipa pana la finalul proiectului. Materialele eu le cumpar( dupa ce ma consult cu meseriasii) , proiectul este gata, autorizatiile sunt gata, oameni cu pofta de munca sa fie.

Dumitru T.
București
Case la cheie

proiect casa :pivnita si casa cu amprenta la sol de 140 mp.Doresc firma de constructii pentru comuna jilava , soseaua Giurgiului.Telefon contact 0**** si ****@y****.com.

Visteanu N.
Jilava
Case la cheie

2 camere 3/3cu baie proprie living cu bucatarie impreuna si un hol mic 30 40 mp la cheie cu totul inclus astept oferte

Andrei A.
Voluntari
Case la cheie

Buna ziua , ma numesc Constantin , am accesat fonduri europene pentru constructia de bungalouri si am nevoie de o firma de constructii cu care sa lucrez. Va multumesc

Mihai C.
Zebil
Case la cheie

doresc o casa cu 2 dormitoare cu dresing, 1 baie, bucatarie cu loc de servit masa, living, 1 camara si un spatiu de depozitare. 75- 85 m patrati

Liana N.
Ocna Mureș
Case la cheie

Constructie casa la cheie, doar parter , amprenta 100mp2, constructie clasica, beton, placa peste parter, instalatii termice, sanitare si electrice.

Ionut P.
Pitești
Case la cheie

177 mp. construit. Parter și mansarda. Cărămidă. Fundație la adâncime de 120 cm. Ma interesează la gata (cu toate incluse: manopera, materiale, etc).

Bogdan G.
Hărman
Case la cheie

Pentru o casa, parter +mansarda, 110 mp utili. Compartimentata astfel : Întrare direct în bucătărie open space cu living(urcare la mansarda direct din living, deci fără hol) , toaletă, spațiu tehnic, iar la mansarda 3 dormitoare și o toaleta. M-ar interesa un preț aproximativ, atât la rosu cât și la cheie. Momentan nu dețin proiect, dar as dori sa știu un preț informativ. Multumesc

Bianca B.
Huedin
Case la cheie

Ne intereseaza o oferta de pret total ( manopera plus materiale) pentru fiecare etapa pentru o casa din caramida la rosu , la gri si la cheie in comuna Berceni , Ilfov. Dorim sa incepem lucrarile din primavara , vara. Suprafata construita parter 104.60 mp , suprafata construita beci 17.30, suprafata construita terasa 15.70mp , suprafata construita podest 2.90 , suprafata desfasurata totala 123.20. Rog sa ne dati si perioada aproximativa de desfasurare a lucrarilor . Va multumesc .

Gheorghe V.
Berceni
Case la cheie

Bună ziua , Doresc o casă de lemn la cheie , izolata interior , instalații electrice și sanitare , , 70mp , living , două dormy , baie , bucătărie . Construită la constructor , montată la beneficiar .

Dumitru D.
Râmnicu Vâlcea
Case la cheie

Vreau sa ridic o casa in raza judetului Brasov ( Sacele ). Am nevoie de o echipa de meseriasi cu care sa lucrez de la inceput pana la sfarsit.

Dumitru Razvan T.
Săcele
Informații utileCe trebuie să știți

Avantajele construirii unei case la cheie

Construirea unei case noi poate fi o provocare. Există mulți factori diferiți de care trebuie ținut cont. În special, este vorba de costurile financiare ascunse asociate investițiilor imobiliare, care deseori provoacă cele mai mari probleme noilor proprietari de case.
„Surprizele” financiare pot include orice, de la investiții suplimentare în diferite funcții suplimentare (cum ar fi o casă inteligentă) până la costul crescut al eșecurilor neprevăzute. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți pregătiți, aflați totul în avans, astfel încât să pierdeți investițiile mari inutile și să vă puteți muta într-o casă nouă cât mai curând posibil.

De ce ar trebui să construiți o casă nouă la cheie?

Există multe motive pentru care o casă la cheie este alegerea corectă. Fiecare om are propriile cerințe atunci când construiește o casă, dar înțelegerea beneficiilor alegerii unei case la cheie vă poate ajuta să luați decizia corectă.

Preț fix

Bugetul pentru construirea unei case noi poate fi diferit. Constructorii diferiți au incluziuni diferite și, în funcție de locație, bugetul dumneavoastră poate depăși cu mult așteptările dumneavoastră. Alegerea unei case la cheie poate ameliora stresul necunoscutului și poate aduce la viață o liniște pe care cu siguranță nu o veți avea atunci când construiți singuri.

Prețul pentru o casă la cheie este clar de la început și toate documentele și autorizațiile necesare vor fi furnizate de firma de construcții. Totul, inclusiv amenajarea teritoriului, împrejmuirea și instalarea ferestrelor și multe altele sunt incluse în preț și știți de la începutul construcției cât veți plăti pentru întreaga casă la cheie.

Design atemporal

Toată lumea știe că stilurile interioare se schimbă constant și ceea ce este la modă într-un an poate să nu fie neapărat în următorul. Când investiți în imobiliare, poate fi dificil să rămâneți stabil atunci când stilul se schimbă constant. Casele la cheie sunt proiectate de designeri de interior profesioniști în culori neutre, care nu vă vor plictisi niciodată.

Stil simplu

Exprimați-vă personalitatea prin stilul casei dumneavoastră. Este ușor să vă reflectați stilul pe fundalul neutru al noii case la cheie. Fie că vă place estetica, culorile vibrante sau aspectul industrial, orice este posibil. Simplu spus, straturile textile sunt cheia creării unui spațiu cald, bine conceput, iar culorile neutre facilitează înfrumusețarea acestui spațiu până la perfecțiune.

Economisire de timp

Cumpărarea unei case la cheie poate fi cu adevărat benefică dacă vă mutați într-un oraș sau sat nou și așteptați cu nerăbdare să vă stabiliți cât mai curând posibil. Trecerea la o casă nouă și finalizată este fără probleme, cost-eficientă și mult mai puțin stresantă decât nevoia de a vă muta temporar familia la un hotel sau un un spațiu subînchiriat, în timp ce așteptați să vă reamenajați vechea casă sau să terminați una nouă.

Mutarea într-o casă nouă este o experiență de viață imensă. De la visul original al casei dumneavoastră nou-nouțe până la un produs complet, este o experiență și cu siguranță v-o veți aminti pentru totdeauna. Veți fi mândru și entuziasmat că puteți arăta noua dumneavoastră casă familiei și prietenilor.

După mutare, puteți începe să aranjați interiorul astfel încât să fie exact conform ideilor dumneavoastră. Cu toate acestea, mutarea într-o casă nouă poate însemna că aveți încă mult de lucru - amenajare a teritoriului, iluminat, alee și jaluzele. Când cumpărați o casă la cheie, pur și simplu întoarceți cheia și intrați. Rapid, ușor și fără griji!

Inspecții la clădiri

Procesul de control al calității pentru proprietățile la cheie garantează că clienții se vor putea bucura de investiții imobiliare fără griji, fără surprize neplăcute.
Dacă decideți să construiți sau să cumpărați o casă nouă, este probabil ca firma de construcții la alegerea dumneavoastră să organizeze și să completeze toate ajustările necesare pentru dumneavoastră.

Dacă decideți să vă reamenajați casa, va trebui mai întâi să verificați și să obțineți toate permisele necesare. O casă la cheie vă permite să săriți peste aceste formalități și, datorită acestui fapt, vă puteți muta mult mai devreme.

Actualizat la: Nov 15, 2023