Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Construcție la roșu
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitSunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.416 de profesioniști
5.326 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcție la roșu preț

Cât costă serviciile din categoria: Construcție la roșu? Construcție la roșu acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri construcții la roșu

Pentru a afla prețul exact al construcțiilor la roșu, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de construcții la roșu.

Zidărie a pereților portanți pe mortar784,62Lei / m3
Zidărie a pereților portanți din cărămizi arse și șlefuite prin îmbinarea nut și feder în contact cu mortar 380x250x249 P 10.
Total
m3
Creați o cerere
Zidărie a pereților portanți pe spumă PUR731,36Lei / m3
Zidărie a pereților portanți din cărămizi arse și șlefuite prin îmbinarea nut și feder pe spuma PUR DRYFIX extra 380x250x249 P 10.
Total
m3
Creați o cerere
Zidărie a pereților portanți din cărămizi arse pline pe mortar de var-ciment441,20Lei / m3
Zidărie a pereților portanți din cărămizi arse pline pe mortar de var-ciment cu dimensiunile cărămizilor 290x140x65 mm.
Total
m3
Creați o cerere
Zidărie a pereților portanți din cărămizi arse pline pe mortar de ciment524,67Lei / m3
Zidărie a pereților portanți din cărămizi arse pline pe mortar de ciment cu dimensiunile cărămizilor 250x120x65 mm.
Total
m3
Creați o cerere
109,59Lei /
summary
create demand
24,49Lei /
summary
create demand
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Lucrări de construcțiiCât costă serviciile din categoria: Lucrări de construcții? Lucrări de construcții acoperă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Construcție la roșu

Doresc o ofertă pentru construcție casă la roșu amprenta 97 m² construiți  Menționez că este P+ 1 etaj acoperiș tip terasă

Catalin T.
București
Construcție la roșu

Casă la rosu comuna jilava S+P și demolare 3 construcții. Preț manopera și preț manopera cu materialele firmei.

Visteanu N.
Jilava
Construcție la roșu

Proiect 3 case pe parter, Sup construita 96 mp, fără pod sau mansarda doresc preț la rosu și la cheie

Andrei D.
Bragadiru
Construcție la roșu

Casa doar pe parter 170 mp construcție de caramida porotherm acoperiș tabla. As dori un preț pe mp pt construcție inclusiv fundatie

Bogdan M.
Țegheș
Construcție la roșu

Doresc sa construiesc o casa de 120 MP amprenta + mansardă! As dori un preț pentru casa la roșu și la gri! Mulțumesc. Menționez ca deocamdată nu am proiect.

Sorin S.
București
Construcție la roșu

Buna ziua. Imi doresc o casuta facuta din containere modulare, sa cuprinda undeva la 60m2, cu dormitor, sufragerie, bucatarie, baie si camera tehnica. Vreau sa contina si acoperisul.

Radu L.
Berceni
Construcție la roșu

Casa la gata în comuna Jilava. Am proiect de demolare și construire, iar aprobarea proiectului se află la urbanism.

Visteanu N.
Jilava
Construcție la roșu

Bună ziua, pentru construcția unei case la Periș, jud. Ilfov dacă va trimit planul fundatiei, îmi puteți face o oferta pentru manopera realizare fundatie? Mulțumesc

Mihai B.
IF
Construcție la roșu

Pensiune P+2 etaje, 15 camere (5 camere pe nivel), 100 mp amprenta, 300 mp total + terase 54 mp (pentru ascces camere la nivelurile 1 si 2). Constructia va fi in Vama Veche, Limanu, Constanta.

George Adrian O.
Vama Veche
Construcție la roșu

Proiect constructie pe un singur nivel. Teren 600mp, suprafață construita casa 137mp. Suprafață construita casa plus terasa 156mp. Acoperis în 4 ape unghi 20.

Denisia B.
Arad
Construcție la roșu

Doresc o oferta de preț la o casa de 90mp utili cu placa de beton peste parter.Casa se afla în jud.Brasov.

Marius C.
Brașov
Construcție la roșu

adaugare etaj la casa doar cu parter. casa este de caramida si are placa de beton. 90mp. fara mansarda. lucrarea implica demontare acoperis cu sarpanta de lemn si tabla. si construire cu caramida si beton.

Cristian P.
Sector 4
Construcție la roșu

Doresc o oferta pt 2 casute parter cu pod lemn.Atasez proiectul pt una dintre ele dar sunt identice,deci oferta ar trrbui sa fie pt 2

Mocanu M.
IF
Construcție la roșu

Doresc construirea la rosu a 200-500 Mp. 3 proiecte P + 1. Un cost estimativ separat material si manopera.

Cristi P.
Constanța
Construcție la roșu

Am nevoie de o echipa serioasa pt inceperea constructie casa la rosu fundatia si pereti la primul nivel sunt ridicati . Casa are in total 195mp in care se includ si fundatia si pereti deja construiti este o pasa p+1 acoperisi in 4 ape 2 balcoane terasa scari ma intereseaza o oferta de pret multumesc

Panait A.
Bragadiru
Construcție la roșu

Pereți interiori pentru o hala din structura metalică, placare bai cu gresie și faianța, tavan, finisaje, compartimentari cu bca si rigips, suprafata aprx. etaj100mp- placat cu gresie sau cu granit+ compatimentari cu rigips.+ parter 30mp-compartimentari

Alexandru I.
Mizil
Construcție la roșu

Caut opinie cu provire la fezabilitatea construirii unei case pe un teren in Sirnea (Fundata). Daca opinia este pozitiva, pasul urmator este constructia in sine.

Alina L.
Șirnea
Informații utileCe trebuie să știți

Cât costă să construiți o casă?

Mulți dintre noi visăm să ne construim propria casă. În loc să cumpărați o proprietate și să încercați să o adaptați la ceea ce aveți nevoie, puteți începe de la zero și puteți crea o casă pe măsură, care este perfectă de la început.

Costul pe m2 al construirii unei case 

Cu o categorie atât de incredibil de largă, este foarte dificil să plasezi un preț simplu pe costul construirii unei case. În construirea unei case sunt implicați mii de factori, de la dimensiunea construcției până la proiectare, materiale și finisaje. Este foarte greu să vii cu un preț universal. Pentru o estimare foarte generală, cel mai ușor este să luați în considerare costul construirii unei case pe metru pătrat, sau mai des costul unui metru pătrat. Dacă o împărțim așa, la capătul de jos al spectrului, o casă nouă ar putea costa doar 4595 de RON pe metru pătrat. La capătul superior al acestui interval, este posibil să vă uitați la mai mult de 12400 RON sau chiar 14800 RON pe metru pătrat. Prețul mediu tipic poate fi în jur de 8400 de RON pe metru pătrat.

Costul mediu al construirii unei case cu 3 camere

Dimensiunea tipică a unei case cu trei dormitoare poate varia de la aproximativ 90 de metri pătrați până la 120 de metri pătrați, ceea ce înseamnă că costul construirii unei case cu trei dormitoare poate fi în jur de 988600 de RON.

Costul mediu al construirii unei case cu 4 camere

Dimensiunea tipică a unei case cu patru dormitoare poate varia de la aproximativ 140 de metri pătrați până la 200 de metri pătrați, ceea ce înseamnă că costul construirii unei case cu patru dormitoare poate fi în jur de 1.236.000 de RON.

Costul mediu al construirii unei case cu 5 camere

Dimensiunea tipică a unei case cu cinci dormitoare poate varia de la aproximativ 200 de metri pătrați la 240 de metri pătrați, ceea ce înseamnă că costul construirii unei case cu cinci dormitoare poate fi în jur de 1.730.100 de RON.

Divizia de construcții a bugetului casei

Există mulți factori implicați în prețul final al unui proiect. În cele din urmă, costul construirii unei case va fi afectat de materialele alese, de cantitatea de muncă implicată și de terenul pe care construiți, precum și de mulți alți factori.

Este important să vă lansați în orice proiect major, cum ar fi construirea propriei case, numai atunci când sunteți pe deplin conștient de amploarea lucrării și de costurile implicate. Stabiliți un buget și obțineți câteva oferte. Păstrarea unei rezerve - aproximativ 10% din bugetul total - este întotdeauna o mișcare înțeleaptă pentru a vă ajuta să acoperiți orice cheltuieli suplimentare care pot apărea din cauza întârzierilor sau a problemelor materiale.

Cât costă să construiești o casă?
Costurile de construcție

Majoritatea costurilor asociate cu construcția unei noi proprietăți vor fi în timpul construcției acesteia. Suprastructurile (cum ar fi pereții, grinzile de acoperiș și placarea exterioară) preiau majoritatea costurilor - uneori aproximativ 30% din costurile totale de construcție. Cărămida și blocul sunt de obicei cea mai ieftină modalitate de a construi - dacă folosiți în schimb un cadru din lemn, prețul poate crește cu aproximativ 50%.

Costuri de bază

Costul fundațiilor și al construcției podelei va fi, de asemenea, unul dintre cele mai mari costuri în ceea ce privește costurile suprastructurii. Dacă terenul pe care construiți nu este în pantă sau nu este de o calitate extrem de slabă, acesta va fi relativ static.

Costurile acoperișului

Costurile acoperișului reprezintă o altă parte semnificativă a construcției generale. Costul mediu al construcției unui acoperiș este de aproximativ 19800 RON până la 29700 RON, deși va varia în funcție de întinderea și tipul de țigle utilizate.

Costuri bucătărie

Indiferent dacă amenajați o bucătărie elegantă sau o bucătărie spațioasă cu o sufragerie, costul bucătăriei poate varia considerabil, cu un preț mediu de aproximativ 24700 RON.

Baia costă

Băile sunt încăperi frecvent utilizate, așa că este important să amenajați o baie care să reziste la uzură. Băile noi pot varia de la aproximativ 4595 RON pentru camere mici și simple până la 24700 RON pentru articole mai luxoase.

Costurile cu energie electrică

Costul cablajului casei este în jur de 19800 de RON.

Costurile forței de muncă
Costul arhitectului

Onorariile pentru un arhitect la construirea unei case variază de obicei între 5% și 15% din costul total. Când vă stabiliți bugetul, nu uitați să rezervați o sumă rezonabilă pentru a acoperi aceste taxe.

Costul meșterilor

Toate costurile de mai sus sunt calculate pentru a include costurile cu forța de muncă. Cu toate acestea, costul meșterilor individuali poate fi defalcat în funcție de industrie și de durata pe care o petrec la locul de muncă.

Costurile ascunse ale construirii unei case

Există o serie de taxe suplimentare care trebuie reținute.

De obicei, va trebui să solicitați o autorizație de construire, taxele pentru reglementarea construcțiilor și inspecțiile pot costa până la 4595 RON, în timp ce pot exista costuri suplimentare pentru studiile de șantier și administrarea inginerilor statici, care pot fi în jur de 1980 RON bucata.

Alte costuri curente includ demolarea sau îndepărtarea deșeurilor de pe șantier, care poate costa câteva sute mii de lei, plus costurile de amenajare a teritoriului.

Există, de asemenea, o serie de taxe legale care vor varia în funcție de valoarea terenului.

Asigurarea proprie de construcții poate costa aproximativ 1% din costul total.

Ce factori afectează costurile?

Probabil cel mai mare cost individual neinclus mai sus este prețul terenului în sine. Prețurile terenurilor variază considerabil în funcție de mărimea și starea terenului, dacă i se atașează sau nu autorizație de construire și, bineînțeles, unde se află acesta în țară.

Designul va juca, de asemenea, un factor major. În timp ce construcția simplă a cărămizilor și blocurilor este cu adevărat ușor de calculat, utilizarea diferitelor materiale, cum ar fi un cadru din lemn sau o placare metalică, va modifica costul total.

Alegerea dumneavoastră finală de fitinguri și accesorii va juca, de asemenea, un rol în costul final - un set de baie de bază de la un mare retailer va costa câteva mii de lei, în timp ce echipamentele la comandă sau articolele recondiționate pot costa sute de mii.

Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: Construcție la roșu preț
Puteți obține un împrumut pentru a construi o casă?

Un credit pentru construcții este un împrumut destinat persoanelor care își construiesc o casa în loc să cumpere o proprietate stabilită. Are o structură de împrumut diferită de o ipotecă obișnuită pe o casă existentă. De regulă, împrumutul pentru construcţii este retras treptat.

De cât teren aveți nevoie pentru a vă construi o casă în Marea Britanie?

Un teren mic este probabil să aibă 0,1-0,2 acri, în timp ce un teren mare cu o grădină bună va avea 0,25-0,5 acri. O casă modernă tipică construită de dezvoltator se află pe o suprafață de aproximativ 0,1 acri.

Cum pot cumpăra un teren în Marea Britanie?

Cumpărarea terenului este în multe privințe similară cu cumpărarea unei case. Găsiți un agent în zona în care doriți să cumpărați terenul și apoi căutați proprietăți care v-ar putea plăcea. Când găsiți proprietatea potrivită, angajați un avocat care se va ocupa de documente și un topograf care va aprecia terenul.

Este mai ieftin să construiți sau să cumpărați o casă?

Construcția unei case costă în medie cu 20-30% mai mult. Probabil că nu va surprinde pe nimeni acest lucru. Pe termen lung, însă, se poate economisi bani eliminând necesitatea unor renovări costisitoare.

Câți metri pătrați reprezintă 1000 de cărămizi?

De exemplu, dacă utilizați cărămidă King Size pe 1000 de metri pătrați, calculul dumneavoastră ar fi 1000 * 4,7 = 4700 cărămizi pentru lucrare. Numărul de saci de ciment pentru zidărie va fi atunci 470/1000 * 6 = 2,82 saci. ... Raportul dintre cărămidă și nisip și SureKlean de la PROSOCO 1000 cărămidă 1 basculantă de nisip 1500 cărămidă 1 galon de SureKlean mai mult. Construcția de noi locuințe este mai scumpă. Pe termen lung, totuși, puteți economisi bani prin evitarea renovărilor costisitoare și a taxelor legale de transfer.

Cât costă construirea unei case cu 2 camere?

Cât costă să construiți o casă cu 2 camere?
Costul construirii unei case cu 2 camere este undeva între 928,220 RON și 1,392,300 RON.

Cât costă construirea unei case cu 4 camere?

Cât costă să construiți o casă? Comparație de prețuri pentru 2022.
Tip casă / Preț mediu pe metru pătrat :

Cost total estimat Casă cu 3 camere 8,660 până la 14,840 RON 1,187,330 până la 1,780,990 RON Casă cu 4 camere 8,660 până la 14,840 RON 1,434,700 până la 2,176,800 RON 1,434,700 până la 2,176,800 RON 14,800 RON 1485, 1485, 1485 RON 1485, 1485 RON 8,660 RON până la 14,850 RON 895,445 RON până la 2,730,900 RON

Cum ar trebui să fie plătiți constructorii?

Cum să plătiți constructorul:

  • Întocmiți un contract oficial
  • Plătiți subcontractanții la timp, după verificarea lucrărilor
  • Evitați să plătiți constructorilor în avans
  • Plătiți constructorii în numerar
  • Fiți profesionist
  • Fiți pregătit pentru fiecare oportunitate
  • Acceptați că totul va dura mai mult decât vă așteptați

Vor scădea prețurile la clădiri în 2022?

Experții se așteaptă ca cheltuielile totale pentru construcții în 2022 să crească cu 4,5% față de 2021.

Care este cel mai ieftin tip de casă de construit?

O casă cu un aspect simplu și concis este cel mai ieftin tip de casă de construit. Fermele sunt de obicei clădiri cu un singur etaj, cu garaje atașate. Planurile de construcție sunt ușor de găsit și foarte personalizabile, astfel încât să puteți găsi o casă care se potrivește nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Se poate construi o casă cu 200.000 de euro?

Când vă hotărâți să construiți singur o casă și aveți un buget mic poate fi foarte dificil, dar cu siguranță este de gestionat. Cu o pregătire amănunțită și o planificare detaliată (plus dorința de a vă abține de la anumite sarcini), este posibil să vă construiți propria casă fără un preț ridicat.

De cât ciment am nevoie la 90 de metri pătrați?

Necesarul de ciment pe metru pătrat este de 0,40 kg. Pentru o suprafață de 90 de metri pătrați, cantitatea de ciment necesară este estimată prin înmulțirea suprafeței construite cu 0,40 kg. Prin urmare, cantitatea totală de material de construcție de ciment este de 400 de saci.

Cât costă construirea unei case?

Costul construirii unei case este de obicei măsurat în RON pe metru pătrat. Cu cât suprafața podelei este mai mare, cu atât costul total este mai mare. Costurile de construcție pot varia de la 3,215 RON la 17,315 RON pe metru pătrat. Majoritatea caselor noi auto-construite se încadrează în intervalul de la 3,215 la 5,940 RON pe metru pătrat.

Cât costă construirea unei case de familie cu 3 camere?

Dimensiunea tipică a unei case cu trei dormitoare poate varia de la aproximativ 70 de metri pătrați la 120 de metri pătrați, ceea ce înseamnă că prețul construirii unei case cu trei dormitoare poate varia între aproximativ 623,350 și 1,484,160 de RON.

Cât costă construirea unei case pe metru patrat?

Multe variabile trebuie luate în considerare la estimarea costurilor. În general, în cazul unei case noi proiectate de un arhitect, pot exista costuri minime de construcție plus achiziționarea terenului și onorariile experților.

Ar trebui să-mi construiesc o casă în 2022?

Băncile oferă acum rate ipotecare mai mici. Aceasta înseamnă că a devenit mai ușor să strângeți fonduri pentru construcția casei dumneavoastră. Cu toate acestea, nu se știe niciodată când prețul poate crește. Prin urmare, cel mai bine este să construiți o casă cât mai curând posibil.

Actualizat la: Nov 15, 2023