Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Mosaiik
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitSunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.420 de profesioniști
5.328 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Mosaiik preț

Cât costă serviciile din categoria: Mosaiik? Mosaiik acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Instalarea pavajelor și a plăcilorCât costă serviciile din categoria: Instalarea pavajelor și a plăcilor? Instalarea pavajelor...
Vedeți mai mult
CalculatorListă de prețuri mozaic

Pentru a afla prețul exact al mozaicului, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețurile pentru servicii individuale din categoria mozaic.

Mozaic ceramic117,16Lei / m2
Mozaicul are multe utilizări și poate fi așezat ușor și rapid. Mozaicul creează forme rotunde grozave, colțuri cu margini ascuțite și tranziții. Mozaicul antiderapant este pardoseala ideală pentru siguranța dumneavoastră în baie, cu un aspect atractiv și o curățare ușoară.
Total
m2
Creați o cerere
Mozaic de sticlă 232,23Lei / m2
Mozaicurile din sticlă sunt potrivite pentru interioare moderne și clasice. Acestea creează o bucătărie sau o baie unică, datorită posibilității de a combina diferite culori. Plăcile de sticlă pot fi utilizate singure sau doar ca bandă pentru placare. Este bine să lipiți mozaicurile de sticlă cu adeziv alb.
Total
m2
Creați o cerere
Mozaic metalic387,69Lei / m2
Aspectul strălucitor al metalului într-un design din oțel inoxidabil face ca acest mozaic să fie o faianță modernă și în același timp luxoasă. Datorită rectificării, plăcile pot fi lipite pe o îmbinare îngustă.
Total
m2
Creați o cerere
Mozaic de piatră270,96Lei / m2
Mozaicurile din piatră naturală sunt un tip de mozaic extrem de interesant, deoarece diferă de liniile drepte ale altor plăci. Formele și culorile naturale combinate cu individualitatea pietrelor mozaice individuale conferă fiecărei camere o eleganță unică. Pe lângă baie, mozaicul poate fi utilizat și în renovarea clădirilor vechi, pe stâlpuri, în saună, în piscină, în bucătărie, în centre sportive și studiouri de wellness.
Total
m2
Creați o cerere
75,34Lei /
summary
create demand
V-au fost utile aceste informații?
Actualizat la: Nov 15, 2023