Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Găsiți profesioniști calificați la un preț corect

Renovare casă
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumitSunt foarte multumit de intregul proces de la raspuns la cererea de reparatie pana la munca efectuata, oferta si data rapida, reparatie rapida, comunicare excelenta, pret bun. OK multumesc.
profile image
Matúš K.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Renovare casă preț

Cât costă serviciile din categoria: Renovare casă? Renovare casă acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii
CalculatorListă de prețuri renovarea și remodelarea caselor

Pentru a afla prețul exact al renovării și remodelării caselor, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de renovare și remodelare a caselor.

Executarea găurilor32,83Lei / m2
Execuratea găurilor în zidăria fundației sau deasupra fundației din cărămizi arse pe orice suprafață de mortar de până la 1 m2, grosime de până la 150 mm -0,281 t.
Total
m2
Creați o cerere
Șapă autonivelantă din ciment45,88Lei / m2
Șapă autonivelantă din ciment din amestecuri uscate cu rezistență la compresiune de 20 MPa cu o grosime de 10 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Paravane din panouri de beton celular84,64Lei / m2
Paravane realizate din panouri din beton celular cu o densitate de până la 600 kg / m 3 pe mortar pentru îmbinări subțiri cu grosimea panoului de 100 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Paravane din blocuri de material ceramic ușor120,63Lei / m2
Paravane realizate din blocuri de beton ceramic ușor, cu goluri neșlefuite pentru nut și feder pe mortar clasic cu o grosime de 115 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferenteListe prețuri pentru alte servicii
Renovare, reabilitareCât costă serviciile din categoria: Renovare, reabilitare? Renovare, reabilitare acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult
V-au fost utile aceste informații?
CereUltimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri
Renovare casă

Refacere instalatie electrica, instalatie sanitara, curatare pereti, zugravit, montare usi, montare parchet, gresie, faianta

Cecilia D.
București
Renovare casă

Caut o echipa cu disponibilitate imediata pentru renovare casa exterior și zugrăveli cu mici reparatii la interior. Casa este in Lazu, Constanta

Carmen P.
Lazu
Renovare casă

Doresc renovare casa batraneasca. As dori un acoperis nou si reconfigurare interioara (cativa pereti daramati), varuit interior si exterior, amenajare baie.

Dorina T.
Cuza Vodă
Renovare, reabilitare

Renovare apartament 2 camere de 51,3 m2 (schimbat gresie in bucatarie, 6,80 m2, hol 3,9 m2+2,25 m2), inlocuit cca. 20 placi faianta in bucatarie si baie, zugravit tot apartamentul, scos parchet lamniant si pus alt parchet laminat), renovat balcon (2,65 m2 - fara gresie).

Tina S.
București
Renovare, reabilitare

Caut mester sau echipa de mesteri pentru renovarea unui apartament de doua camere, cu refacerea mai multor pereti (infiltratii, anvelopare termica, reconstruit un perete in vederea inlocuirii usii de la balcon si scoaterii casetei cu storul vechi--vila din anii 30, zugravit). Seriosi, curati, care sa termine lucrarea intr-un timp rezonabil.

Laura V.
București
Renovare, reabilitare

Reamenajarea unui apartament de 3 camere, 2 bai, si un balcon (apartament decomandat). Sunt interesata de tot ceea ce inseamna renovare: schimbare geamuri termopane, inlocuire usi, inclusiv usa de intrare, zugravit, montare parchet, gresie/faianta dupa caz.

Madalina Z.
București
Renovare, reabilitare

Am nevoie de muncitori pentru renovarea unui spatiu comercial, de 86 mp Am de dat gresia jos si de pus alta, de facut 4 sau 5 pereti de rigips, de tras niste tevi pentru o baie si o chiuveta pentru o camera, de demolat 2 pereti mici si 1 metru dintr-o placa de plafon, lumini schimbate, pereti de vopsit

Simona B.
București
Renovare, reabilitare

am nevoie de o persoana pentru renovarea unei camere(glet,zidit,zugravit, montare parchet, montare usa, gresie/faianta) si alte reparatii/mici lucrari. disponibil dupa data de 15 august.

Ana C.
București
Renovare, reabilitare

Buna ziua, Am nevoie de tencuirea la interior + plasa de Buzau (3mm) la o casa veche. Suprafata aproximativa a peretilor de tencuit=200mp. Tencuiala veche a fost data jos. Locatie=Bucuresti sector2 (zona Colentina / Dna Ghica). Materialele le pot comanda de la depozitele gen Dedeman. Apoi mai sunt si etapele urmatoare, glet, zugravire, dar trebuie sa incep cu tencuiala. Rog cost tencuiala /mp si disponibilite a pentru o astfel de lucrare.

Sorin O.
București
Renovare, reabilitare

Renovat complet, schimbat instalație electrică și sanitară apartament de 2 camere și dependințe Drumul Taberei.

Stoichici C.
Târgoviște
Renovare, reabilitare

Bună seara ! Am achizitionat o casa la Lepsa , județul Vrancea si ma intereseaza o recompartimentare si extindere.

Ciprian C.
Lepșa
Renovare, reabilitare

Doresc sa renovez o casuta de lemn de cca 9 x 4,5 metrii la care partea de jos s-a degradat din cauza umezelii. Presupun ca va trebui si inaltata pt ca apa sa nu mai ajunga la baza constructiei.

Adam S.
Cluj-Napoca
Renovare, reabilitare

buna ziua caut o echipa care sa-mi re-aranjeze garsoniera in Brasov. Instalatie electrica, scos tencuiala veche si repusa cea noua, lavabila si repus un colt de parchet. raschetat paluxat schimbat plinta, scos putin faianta si inlocuita impreuna cu gresia si facut cadita dus zidita plus pus panou sticla. O camera este foarte ok - bucataria - aici trebuie la pereti facute doar cateva retusuri. As dori un cost si un timing pentru proiect. Garsoniera are 47 mp. Multumesc

Alexandra S.
Brașov
Renovare, reabilitare

o garsoniera de aranjat : de pus gresie in balcon, pe hol, in bucatarie,in baie. reparat usa de la balcon pt ca s-a pus termopan , cu glafurile si pragul de rigoare de zugravit toata garsoniera pe hol de demolat un perete si se scot 2 usi si facem open space de scos cabina de dus si pus o cadita inlocuit chiuveta baie si bucatarie

Anca P.
MM
Renovare, reabilitare

Doresc 2-3 muncitori care se pricep la lucrări exterioare: placare balcoane cu gresie, reparare intrate garaj și acces locuința și vopsit tâmplărie.

Cerasela D.
Râșnov Romacril
Renovare, reabilitare

Buna ziua, Am nevoie de cineva care sa taie niste baghete de polistiren in unghi de 45 grade si sa le lipeasca in partea de sus a mobilei pentru a.i da un aspect mai placut. E posibil sa fie nevoie si sa fie vopsite baghetele pt ca nu au aceeasi nuanta. Baghetele le.am achizitionat dar vopseaua nu o am. Ma puteti ajuta? Va pot trimite poze cu mobila de acum si cu modelul de urmat. Multumesc, Anca

Anca B.
București
Renovare, reabilitare

Proiect: Renovare completă apartament 2 camere de cca 48 mp în Băile Tușnad Perioadă: din apr/mai până în sep/oct 2022 Lucrări: Izolare termică exterioară - în comun cu vecinii Renovare apartament: - proiectare - dirigenție de șantier - refacere instalații: electrică, apă-canal - demontare instalații și pavaje vechi - încălzire electrică în pardoseală (executie contractată separat) - tâmplărie + geamuri termopan - gresie + faianță - parchet - gletuit + zugrăvit - închidere 1 balcon

Laurențiu Mihai P.
Băile Tușnad
Renovare, reabilitare

Doresc sa transform o camera dintr un imobil in garsoniera, am nevoie de un proiect pentru aceasta schimbare.

Adriana G.
Sinaia
Actualizat la: Sep 14, 2023