Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Tencuire preț

Tencuire? Pentru această categorie avem 21.339 profesioniști verificați și calificați, la prețuri corecte. Trimiteți o cerere.

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Tencuire preț

Cât costă serviciile din categoria: Tencuire? Tencuire acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Preț pentru: Tencuire

PREȚURI MEDII

Preț mic15,00 Lei/m2
Preț mediu27,00 Lei/m2
Preț mare 40,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
Calculator

Lista de prețuri pentru tencuire

Pentru a afla prețul exact al tencuirii, trimiteți sau cereri specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Consultați prețuri pentru servicii individuale din categoria tencuire.

Tencuială stuc31.98Lei / m2
Tencuială fină din stuc, de culoare cenușie, cu o structură netedă, mărimea granulelor 0,6 mm. Se aplică întotdeauna pe tencuială de bază uscată și var-ciment. Pentru grosimi de 3 - 5 mm.
Total
m2
Creați o cerere
Tencuială cu var-ciment pentru mașina de tencuit41.82Lei / m2
Tencuială var-ciment pentru mașină cu grosimea stratului de 1 cm. Prețul include profile de ferestre și colțuri, cofraj din lemn pentru deschiderile ușilor.
Total
m2
Creați o cerere
Tencuială din gips pentru mașină de tencuit62.48Lei / m2
Pătrunderea prin regulatoare de absorbție, acoperirea ferestrelor, ușilor și ușilor de garaj.
Total
m2
Creați o cerere
Îndepărtarea tencuielilor incoerente17.22Lei / m2
Îndepărtarea pe uscat a părților incoerente, resp. cu apă sub presiune urmată de uscarea substratului.
Total
m2
Creați o cerere
Liste prețuri aferente

Liste prețuri pentru alte servicii

BrizolitCât costă serviciile din categoria: Brizolit? Brizolit acoperă întreaga gamă de servicii....
Tencuială de fațadăCât costă serviciile din categoria: Tencuială de fațadă? Tencuială de fațadă acoperă...
Tencuială de gipsCât costă serviciile din categoria: Tencuială de gips? Tencuială de gips acoperă...
Tencuială de reabilitareCât costă serviciile din categoria: Tencuială de reabilitare? Tencuială de reabilitare acoperă...
Mașini pentru tencuireCât costă serviciile din categoria: Mașini pentru tencuire? Mașini pentru tencuire acoperă...
Tencuială var-cimentCât costă serviciile din categoria: Tencuială var-ciment? Tencuială var-ciment acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult

V-au fost utile aceste informații?

Cere

Ultimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri

Tencuire

Buna ziua, Am nevoie de tencuiala de interior (clasica) pentru o casa situata in oras Buftea, Ilfov, 20 min. distantata de...Vedeți mai mult

Buna ziua, Am nevoie de tencuiala de interior (clasica) pentru o casa situata in oras Buftea, Ilfov, 20 min. distantata de Bucuresti. Suprafata de acoperit aproximativa este 430 mp (din care vom scadea cadrul usilor si al geamurilor) Doresc o oferta de pret pentru finisaj complet inclusiv vopsea aplicata (la gata).

Iulian B.
Buftea
Tencuire

Am nevoie de servicii de tencuire, zidarie si alte lucrari pregatitoare pentru urmatoarea lucrare - zugravire, montare parchet, usi, radiatoare,...Vedeți mai mult

Am nevoie de servicii de tencuire, zidarie si alte lucrari pregatitoare pentru urmatoarea lucrare - zugravire, montare parchet, usi, radiatoare, faianta. Zidite golurile de usi dupa decopertarea celor vechi, zidit un perete cu rigips sau gips carton in camera tehnica (1 x 2,5 m), tencuita balustrada in balcon si peretele blocului in interiorul balconului, si ce mai e nevoie pentru peretii unde a fost decopertata faianta (va fi pusa faianta pe doi pereti doar in baie) - bucatarie si baie. Rog o cotatie de pret aproximativa per proiect sau preturi pe mp.

Oxana G.
București
Tencuire

Vreau sa aplic o tencuiala decorativa de exterior pe o suprafata de 50mp. Locatia este comuna Balotesti.

Cristina P.
IF
Tencuire

Aplicare tencuiala decorativa tip bob de orez pe gard. Suprafata este de aproximativ 40mp. Gardul este deja indreptat, trebuie doar...Vedeți mai mult

Aplicare tencuiala decorativa tip bob de orez pe gard. Suprafata este de aproximativ 40mp. Gardul este deja indreptat, trebuie doar aplicata decorativa.

Andrei S.
Mogoșoaia
Tencuire

Am nevoie de o echipa de meseriasi, tencuieli interioare, tinci, zugraveli, gresie faianta, tavane gips carton. constructie din bca, ...Vedeți mai mult

Am nevoie de o echipa de meseriasi, tencuieli interioare, tinci, zugraveli, gresie faianta, tavane gips carton. constructie din bca, Valea Doftanei.

Bujor B.
Trăisteni
Tencuire

Doresc o tencuiala finisata cu nisip, multibat, exterior, la o casa tradițională cu suprafața de 168 mp....Vedeți mai mult

Doresc o tencuiala finisata cu nisip, multibat, exterior, la o casa tradițională cu suprafața de 168 mp. Casa a mai fost tencuita, insă doresc refacerea tencuielii exterioare în comuna Unirea, jud. Călărași

Ion B.
CL
Tencuire

Caut un meseriaș pentru a da cu tinci ,lavabila,parchet,gresie - faianță(baie, bucătărie și hol) in jud Timiș ,Denta

Sorin D.
Breștea
Informații utile

Ce trebuie sa știți

Cât costă tencuiala?

Ipsosul îndeplinește proprietatea principală a caselor noastre și este o parte importantă care afectează totul, de la umiditate la decor. Dacă vă gândiți să tencuiți camerele din casa dumneavoastră sau să schimbați aspectul fațadei exterioare a proprietății dumneavoastră, veți ști la ce costuri vă puteți aștepta pentru o nouă tencuială.

Calculul costurilor tencuielii

Cel mai relevant factor pentru prețul tencuielii este dimensiunea suprafeței care trebuie tencuită, indiferent dacă este vorba de un perete într-o cameră mică sau de mai multe camere și tavanuri într-o casă mare. Tencuitorii măsoară locul de muncă și iau în considerare toți factorii relevanți înainte de a evalua cât va dura lucrarea și cât de mult material va fi necesar.

Adăugarea unui strat superior subțire de tencuială adecvat pentru aplicarea ulterioară a vopselei sau tapetului - va fi semnificativ mai ieftină decât tencuiala grosieră, deoarece aplicarea sa constă în îndepărtarea tencuielii vechi, dacă este necesar, pregătirea unui nou substrat, degresarea suprafeței și tratarea suprafeței.

O lucrare simplă de tencuire într-o cameră de dimensiuni medii ar costa aproximativ 34 lei pe metru pătrat - în timp ce o tencuire completă poate costa aproximativ 49 până la 73 lei fără TVA și orice alte costuri. Prețurile în capitală sunt probabil mai mari decât în ​​alte părți ale țării.

Lucrări regulate de tencuială

Există o serie de lucrări simple de tencuială pe care un tencuitor cu experiență ar trebui să le poată aprecia. Pereții simpli, încăperile întregi și tavanele sunt proiecte tipice pentru tencuiala interioară, în timp ce tencuiala pe pereții exteriori va adăuga aspect întregii proprietăți.

Cât costă o tencuială de perete?

În funcție de dimensiunea peretelui, lucrările simple de degresare pot costa doar 14 lei pe metru pătrat, în timp ce prețul pentru tencuielile complete poate fi dublu.

Cât costă tencuiala de tavan?

Tencuiala de tavan este mai scumpă decât tencuiala de perete datorită tehnicilor utilizate și dificultăților de aplicare. Prețul tencuielii potrivite pentru tavan depinde de mărimea camerei. Prețul pe metru pătrat variază de la 49 la 73 lei pe metru pătrat.

Cât costă tencuirea camerei?

Costul tencuielii unei camere depinde de mărimea camerei. Costurile tipice pentru o cameră mică cu o reamenajare completă a tuturor pereților unei camere mici ar varia de la aproximativ 39 la 49 lei pe metru pătrat.

Cât costă tencuiala exterioară?

Prețul pentru tencuiala exterioară depinde, de asemenea, în totalitate de domeniul de lucru și de dimensiunea proiectului. Prețul pentru tencuirea bungaloului ar putea începe să fie de aproximativ 9840 până la 14750 de lei. Acest preț reflectă și prețul pentru o casă mai mare. De exemplu, o casă mai mare cu patru dormitoare ar putea costa aproximativ 24590 până la 39340 de lei pe clădire.

Costuri suplimentare de ipsos

Dacă doriți să faceți o nouă tencuială exterioară și casa dumneavoastră este prea mare, va trebui să luați în calcul și faptul că pentru lucrare va fi nevoie de schele. Prețul pentru închirierea unei schele variază în funcție de dimensiunea acesteia și, de asemenea, de timpul pentru care doriți să închiriați schela. Prețul pentru închirierea schelelor este undeva la 1475-4910 de lei. Și asigurați-vă că nu uitați că, dacă eliminați tencuiala veche, vor fi create deșeuri neașteptate, care vor trebui luate și aruncate contra cost. Prețul pentru îndepărtarea și eliminarea deșeurilor poate varia de la câteva sute de lei, în funcție de greutatea deșeurilor. Dacă sunteți interesat de un calcul al prețului sau doriți să organizați o analiză a unui expert, nu ezitați și găsiți-l pe cel mai potrivit prin Wilio chiar astăzi.