Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Tunderea ierbii preț

Tunderea ierbii? Pentru această categorie avem 1.185 profesioniști verificați și calificați, la prețuri corecte. Trimiteți o cerere.

Introduceți o cerere

5.254 de profesioniști

4.512 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

Tunderea ierbii preț

Cât costă serviciile din categoria: Tunderea ierbii? Tunderea ierbii acoperă întreaga gamă de servicii. Puteți vedea prețurile lor medii în calculatorul de pe această pagină.

Vezi si:Servicii

5.254 de profesioniști

4.512 proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

252 005 + descărcări de aplicații

Preț pentru: Tunderea ierbii

PREȚURI MEDII

Preț mic0,50 Lei/m2
Preț mediu1,20 Lei/m2
Preț mare 2,00 Lei/m2
Prețurile medii sunt doar orientative. Prețul final al serviciului va depinde de dimensiunea, dificultatea, materialele, calitatea și locația proiectului. Veți primi prețul exact doar de la furnizorul de servicii.
Introduceți o cerere
Calculator

Listă de prețuri tunderea ierbii

Pentru a afla prețul exact al tunderii ierbii, trimiteți o cerere specialiștilor noștri verificați și primiți mai multe oferte. Vedeți prețurile pentru servicii individuale din categoria de tundere a ierbii.

Tunderea vegetației rare 1790.88Lei / ha
Tunderea vegetației rarem lăsate pe loc în timpul sezonului de creștere.
Total
ha
Creați o cerere
Tunderea vegetației cu densitate medie2706.0Lei / ha
Tunderea gazonului cu densitate medie lăsat pe loc în timpul sezonului de creștere al gazonului.
Total
ha
Creați o cerere
Tunderea vegetației dense3842.52Lei / ha
Tunderea gazonului dens lăsat pe loc în timpul sezonului de creștere al gazonului.
Total
ha
Creați o cerere
Tunderea plantelor acvatice rare de pe mal4792.08Lei / ha
Tunderea vegetației rare lăsate pe loc în timpul sezonului de creștere al plantelor acvatice pe mal.
Total
ha
Creați o cerere
Liste prețuri aferente

Liste prețuri pentru alte servicii

Grădină, grădinarCât costă serviciile din categoria: Grădină, grădinar? Grădină, grădinar acoperă întreaga gamă...
Vedeți mai mult

V-au fost utile aceste informații?

Cere

Ultimele cereri de oferta de servicii de la clienții noștri

Tunderea ierbii

Pentru tuns gazon pe o suprafață de cca 250 mp cam la două săptămâni. Am mașină electrică de tuns BOSCH. Zona...Vedeți mai mult

Pentru tuns gazon pe o suprafață de cca 250 mp cam la două săptămâni. Am mașină electrică de tuns BOSCH. Zona Băneasa, curte proprie. Durată 90-120 minute

Spirescu L.
București
Tunderea ierbii

Tuns gazonul pe o suprafata de aproximativ 500 mp, de doua ori pe luna, proprietate particulara in Otopeni.

Ovidiu C.
Otopeni
Tunderea ierbii

Caut servicii de intretinere curte (tuns gazon, toaletat copacii) 1 data/saptamana. Cca 600 mp curte. Sector 3.

Miruna T.
București
Tunderea ierbii

Buna ziua, Dorim un fel de abonament pe o perioada de 6 luni pt intretinerea curtii / supraf de 400 mp(tuns...Vedeți mai mult

Buna ziua, Dorim un fel de abonament pe o perioada de 6 luni pt intretinerea curtii / supraf de 400 mp(tuns gazon ,curatarea ierbii din jurul plantelor) cu frecventa saptamanala (exclusiv sambata/duminica). Locatia este in Balotesti. Multumesc, Andreea Badanau

Andreea B.
Balotești
Tunderea ierbii

As avea nevoie de servicii de mentenanta gradina, care presupun tunderea ierbii, ingrijirea florilor, reglarea aspersoarelor si intretinerea generala a...Vedeți mai mult

As avea nevoie de servicii de mentenanta gradina, care presupun tunderea ierbii, ingrijirea florilor, reglarea aspersoarelor si intretinerea generala a gradinii cu substantele si procedurile sezoniere specifice.

Traian B.
București
Informații utile

Ce trebuie să știți

Cât costă amenajarea peisajului?

Nu este surprinzător faptul că mulți oameni angajează grădinari pentru a realiza proiecte simple și ambițioase, pentru a construi terase, foișoare, iazuri, ghivece de flori și pentru a remodela grădini pentru a arăta cât mai bine și a deveni și mai utile. Înainte de a vă începe propria activitate de grădinărit, veți dori să vă faceți o idee despre cât vă pot costa activități similare.

Muncă de rutină în horticultură

Este dificil să oferim o imagine de ansamblu completă sau o evaluare exactă a lucrărilor generale de grădinărit, deoarece grădinile noastre sunt la fel de individuale ca și noi. Reconstrucția extensivă a unei grădini mari, care include amenajarea, adăugarea unei terase sau unui foișor, așezarea unui gazon nou, construirea de trotuare și borduri și așa mai departe, va costa câteva sute de mii de lei, ca să nu mai vorbim de lucruri precum plantarea și mobilierul de grădină.

Cât costă noua terasă?

O terasă este o modalitate ușoară de a crește gradul de utilizare al grădinii dumneavoastră și de a adăuga un spațiu în care să-i puteți întâlni pe cei dragi și care va fi durabil și versatil.

Costurile teraselor se calculează în general în funcție de mărimea acestora, prețul pe metru variind în funcție de materialul folosit. Estimăm că terasa va costa în jur de 345 de RON pe metru pătrat, inclusiv săparea și nivelarea, așezarea membranei, umplerea acesteia cu miez dur și nisip și așezarea scândurilor, înainte de a termina cu mortar și curățare.

Cât costă placa?

Terasa are aceleași utilizari ca și zona pavată, însă folosirea lemnului oferă ceea ce mulți oameni considera o senzație mai moale și mai naturala. Terasele vor avea un preț pe metru, cu costuri mai mici pentru unele tipuri de lemn, cum ar fi pinul, unde vă puteți aștepta să plătiți în jur de 300 RON pe metru pătrat și mai mult pentru lemn de esență tare mai tare și mai durabil, care poate costa 990 RON pe metru pătrat sau mai mult.

Cât costă un gazon?
Iarbă naturală

Pentru multe persoane, o grădină nu ar fi o grădină fără gazon tradițional, fie ca este un loc pentru câine, pentru copii pentru a juca fotbal sau doar un simplu spațiu în jurul căruia se poate învârti restul grădinii. Așezarea gazonului este o opțiune mai ieftină decât construirea unei terase sau adăugarea unei terase, în timp ce costul așezării gazonului este de obicei în jur de 75 RON pe metru pătrat.

Iarbă artificială

Iarba artificială din ce în ce mai populară, oferă aceleași calități estetice ca un gazon adevărat, dar cu mai puțină întreținere. Cu toate acestea, costurile sunt mai mari și este necesară o pregătire mai mare a zonei în care va fi așezat gazonul. Așezarea gazonului artificial poate costa adesea mai mult de 250 de RON pe metru pătrat.

Alte costuri

Există câteva alte proiecte de care un grădinar se poate ocupa. De exemplu, amenajarea drumului poate costa în jur de 1980 RON, în timp ce săparea și căptușirea iazului poate costa aproximativ 2470 RON. Construcția de paturi de flori înalte s-ar putea apropia de 1235 RON.

Un alt cost pe care poate trebuie să îl luați în considerare este prețul de îndepărtare dacă o cantitate semnificativă de teren este îndepărtată. Poate costa între 495 și 1480 de RON.