Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Repararea țevilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în repararea țevilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Repararea țevilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Repararea țevilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Repararea țevilor

5 reparații temporare pentru scurgeri din conductă.

În timp ce așteptați ca instalatorul să vină și să repare conducta, puteți opri temporar scurgerea din conductă folosind câteva metode simple.

Limitarea daunelor provocate de scurgeri

O măsură de oprire temporară a scurgerii poate minimiza daunele până când instalatorul evaluează situația. În caz de urgență, fiecare secundă contează. O ruptură a țevii poate inunda o casă într-o perioadă scurtă de timp și poate provoca daune semnificative, deci ar trebui să aveți un plan de gestionare a pagubelor până la sosirea instalatorului.

Următoarele măsuri de întrerupere pot ajuta la limitarea daunelor până când instalatorul este capabil să evalueze situația.
Cleme pentru țevi

Aceste cleme sunt folosite pe portavioane și submarine, așa că vor fi cu siguranță suficient de puternice pentru a menține tubul etanș pentru o vreme. Nu vor rezolva problema complet, ci doar temporar, până când profesionistul instalator vă va ajuta. Obțineți oferte de la instalatorii Wilio! Instalatori, introduceți-vă datele mai jos și alăturați-vă celor mai buni profesioniști din zona voastră!

Compuși epoxidici

Acest amestec este potrivit pentru țevile din fontă și va elimina scurgerile până când țeava poate fi înlocuită. Pentru țevile mai vechi, înlocuirea lor este uneori cea mai bună alegere, dar depinde de fiecare situație în parte. Reparațiile pot fi uneori mai ieftine, dar nu în toate cazurile.

Conectori pentru tuburi de cauciuc

În cazul scurgerilor la îmbinare sau la mijlocul conductei, acestea pot fi etanșate cu cuplaje din cauciuc. Cuplajele vor preveni scurgerea apei de la toaletă, de la mașina de spălat sau a apei menajere. Pentru cuplaje aveți nevoie de o unealtă specială, pe care trebuie să stiți cum să o utilizați.

Împachetări de tuburi

Aceste containere, care sunt disponibile la majoritatea magazinelor de articole de uz casnic, se întăresc în jurul conductelor pentru a elimina scurgerile. Acestea sunt similare cu epoxidicile, în sensul că trebuie pur și simplu plasate la locul potrivit. Împachetările funcționează oriunde pe conductă pentru tot felul de scurgeri și fisuri.

Manșoane reparatoare

Sunt ideale pentru repararea rosturilor sau găurilor. Acestea sunt similare cu clemele și pot asigura o fixare puternică pentru o perioadă limitată de timp. Manșoanele de reparație funcționează bine cu fisuri mai mici, dar rețineți că problema se poate răspândi dacă este lăsată nesupravegheată prea mult timp. A trebuit vreodată să reparați rapid o țeavă care curge? Povestiți-ne despre experiența dvs. în comentariile de mai jos.

Cum se repară țevile care curg

TIMP NECESAR: Mai puțin de 2 ore
DIFICULTATE: moderat-avansat

După oprirea alimentării cu apă, decideți cum să reparați temporar conducta care curge pentru a preveni deteriorarea până când se poate efectua o reparație permanentă. Găsiți sursa exactă a scurgerii, deoarece în cazul unei scurgeri la mijlocul țevii, poate fi utilizată o metodă de reparație rapidă care diferă de metoda folosită în apropierea îmbinărilor.

Detectarea scurgerilor de țevi poate fi stresantă, dar este posibil să fie necesară o reparație rapidă. Acest ghid vă arată cum să reparați țevile care curg și vă descrie instrumentele și materialele necesare pentru le a repara.

INSTRUMENTE

Pentru reparație veți avea nevoie de: foarfece, seturi de șurubelnițe, clește pentru ambarcațiuni, benzi.

MATERIALE

Etanșant pentru țevi, cleme de reparare, 1 etanșant epoxidic.

PROCEDURA: Rotiți supapa de alimentare cu apă de sub chiuvetă. Un etanșant epoxidic poate fi utilizat pentru a sigila țeava temporar. Opriți imediat alimentarea cu apă în fața conductelor care curg. Scurgeți apa din conducta deteriorată și asigurați-vă că zona care trebuie reparată este curată și uscată, astfel încât epoxidul să adere corect la conductă.

Scoateți suficient etanșant epoxidic pentru instalații sanitare pentru a acoperi complet suprafața din jurul scurgerii. Măcinați până când este suficient de flexibil pentru a aplica. Aplicați și întindeți etanșantul conform instrucțiunilor producătorului. După ce acesta s-a întărit complet, porniți debitul de apă și verificați dacă există scurgeri.

Set de reparare a țevilor cu bandă
Folosiți o cheie pentru a lucra la conductele de apă de sub chiuvetă. Unele truse de reparare a conductelor au o bandă specială pentru îndepărtarea scurgerilor de urgență. Opriți imediat alimentarea cu apă a țevilor sau accesoriilor care curg. Urmați instrucțiunile producătorului pentru a activa banda din fibră de sticlă și înfășurați-o în jurul zonei de scurgere. Datorită ușurinței de utilizare și flexibilității materialului, este util să îl folosiți în jurul fitingurilor.

Banda de silicon auto-reglabilă poate fi utilizată ca fixare temporară pe liniile de joasă presiune. Înfășurați banda în jurul țevii și întindeți-o în timp ce faceți pasaje strânse suprapuse pentru a acoperi zona de scurgere.

Clemele de reparare pot fi uneori folosite pentru fisuri mai mici sau mai mari ale conductelor. Opriți imediat alimentarea cu apă a conductelor care curg și curățați zona din jurul orificiului de reparat. Neteziți marginile ascuțite care ar putea tăia plasturele din cauciuc neoprenic. Aplicați plasturele și clema de reparare astfel încât să se extindă uniform peste partea deteriorată a conductei.

Sigilați clemele pentru a sigila scurgerea. Porniți alimentarea cu apă și verificați dacă există scurgeri. Când reparați țevile care curg, amintiți-vă că banda de reparație, etanșantul de țeavă și clemele oferă o soluție temporară la o problemă urgentă.

După etanșarea țevilor, următorul pas este la fel de important: faceți planuri pentru reparații permanente, chiar dacă este o scurgere mică, și apelați la un instalator autorizat Wilio, dacă este necesar.

Date și informații despre conducte

Pentru a efectua reparații eficiente și a lucra la conductă, este esențial să înțelegem condițiile de funcționare ale acesteia. Ar trebui să studiați datele legate de conducte, inclusiv presiunea de funcționare, temperatura, dimensiunea conductei.

Toate tehnicile eficiente de reparare și reabilitare a conductelor ar trebui să respecte standardele și liniile directoare internaționale. Pe baza datelor colectate după analiza conductei, instalatorul va proiecta și va furniza un calcul tehnic detaliat și o tehnică de aplicare pentru reparații și reabilitarea conductei. De asemenea, este necesar să aveți siguranța că instalatorul este bine instruit în aplicarea produselor la reparațiile conductelor, precum și că are pregătirea necesară pentru a evalua riscurile la fața locului înainte de a efectua lucrările.

Ar trebui să purtați echipament de protecție adecvat și să luați măsuri pentru a atenua / reduce sau evita orice riscuri inutile.

Pregătirea suprafeței secțiunii de conductă afectată

În general, suprafața țevilor trebuie pregătită conform standardelor SA2.5 ori de câte ori este posibil. Pentru a asigura o conexiune bună între compușii de reparare epoxidici și suprafața țevii, este necesar să se asigure că profilul suprafeței are o rugozitate de cel puțin 60 microni. Reparațiile conductelor ar trebui să înceapă de îndată ce pregătirile la suprafața conductei sunt finalizate.

Refacerea secțiunii conductei afectate

Primul pas în toate lucrările de remediere este să vă asigurați că toate suprafețele sunt uniforme. Rășina epoxidică sau REPARAȚIA PUTTY trebuie amestecată bine, în conformitate cu instrucțiunile producătorului, și aplicată pe suprafețele afectate pentru a nu prinde aer. Grosimea și lungimea stratului de acoperire aplicat trebuie să fie în conformitate cu calculul tehnic, cu condiția să fie specifică cerințelor de reparații.

Ambalarea țevilor

Ultimul pas este să folosiți BANDA PENTRU A REPARA ȚEAVA. Aplicați banda (de ex. Banda de reparație din fibră de sticlă) cu aproximativ 200 mm înainte de zona afectată. Înfășurați cât mai strâns și uniform posibil și trageți cu forță pentru fiecare strat cuprins. Aplicați întreagă bandă pe suprafața țevii cu o suprapunere de cel puțin 50% pe secțiunea afectată.

Repetați înfășurarea cu bandă și la final aplicați-o cu aproximativ 25 mm deasupra fiecărui strat. Direcția înfășurării poate alterna între următorul strat de ambalare pentru a-și crește rezistența mecanică.

Inspecția reparațiilor și reînnoirea conductelor

Inspectați conductele reparate pentru a detecta defecte vizibile. Verificați dacă grosimea și lungimea reparației corespund cerințelor menționate în calculul tehnic. Lăsați zona respectivă să se usuce timp de câteva ore și reparația conductei este completă.

Informații utile

Ce ar trebui sa stii

Costul reparării unei canalizări depinde, de obicei, de timpul și sfera serviciilor. Wilio vă poate ajuta să găsiți un reparator pentru a înlocui conducta originală cu una nouă, pentru a curăța conducta sau pentru a repara piese altfel deteriorate. Tipul de lucru este determinat de ceea ce are nevoie fiecare client. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciile noastre, diagnosticarea și clearance-ul conductelor și costurile de expediere furnizate de unul dintre reparatorii noștri din categoria dvs., faceți clic aici! _X000D_