Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Instalație electrică inteligentă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în instalație electrică inteligentă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

Instalație electrică inteligentă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Instalație electrică inteligentă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț

3 105 + de profesioniști

2 518 + proiecte finalizate

4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri

220 000 + descărcări de aplicații

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

Casa inteligentă - o tendință a noului mileniu?

În ultima perioadă, întâlnim din ce în ce mai des sintagma tehnologie inteligentă. Este folosită în principal împreună cu aparatele de uz casnic care au un grad ridicat de procese automatizate. Pot fi acestea considerate produse obișnuite sau sunt folosite în gospodării doar de către oamenii bogați? Dacă intenționați să vă construiți o casă nouă, ar trebui să vă gândiți mai întâi la beneficiile pe care vi le poate oferi tehnologia inteligentă. Acestea sunt din ce în ce mai accesibile și vor deveni o particularitate a viitorului. Dacă locuiți deja într-o casă nouă, există mai multe moduri de a încorpora tehnologii inteligente care vă vor îmbunătăți calitatea vieții.

Cât din bugetul familiei este rezervat echipamentelor inteligente pentru casă? Totul depinde de suma pe care doriți să o investiți. Puteți cheltui de la sute la mii de lei. Prin urmare, este indispensabil să vă informați cu privire la ceea ce vă oferă un sistem inteligent și care sunt particularitățile sale.

Ce este o casă inteligentă?

În termeni simpli, o casă inteligentă conține tehnologie inteligentă. Acest termen poate include orice - de la becuri inteligente și senzori de mișcare până la cabluri inteligente complete în toată casa. Fiecare gospodărie dotată cu tehnologii „inteligente” poate fi limitată doar de suma investită.

IoT (Internet of Things) este un sistem inteligent pentru conectarea numeroaselor dispozitive electronice pe care le puteți controla de la distanță prin internet. Puteți utiliza cu ușurință și eficient un smartphone pentru a controla toate aparatele sau sursele de lumină conectate la sistemul central din casa dumneavoastră.

O mulțime de proprietari dețin sisteme inteligente de securitate care au senzori de lumină și mișcare de înaltă calitate. Împreună, creează un sistem de protecție cuprinzător care poate fi conectat la un serviciu de securitate privat, la smartphone-ul sau computerul dvs. de la locul de muncă.

Casa inteligentă nu e doar un capriciu, ci o investiție reală pe viitor. De aceea, este important să vă documentați cu atenție și să luați în considerare alegerea tehnologiilor care vă servesc cel mai bine nevoile și care vă ușurează viața. Tehnologiile trebuie să fie caracterizate de funcționare intuitivă și eficiență ridicată. Sistemul inteligent de climatizare și încălzire nu numai că poate seta temperatura în funcție de dorințele dumneavoastră, ci și monitorizează cu precizie consumul de energie din fiecare clădire. Datorită acestui fapt, puteți decide asupra celui mai eficient sistem de încălzire și vă puteți reduce costurile.

Ce este cablarea inteligentă?

Dacă construiți o casă nouă, asigurați-vă că luați în considerare instalarea unui cablaj inteligent. Nu confundați cablarea inteligentă cu un sistem de rețea clasic, cum ar fi televizorul. Aceasta este, de fapt, o instalație electrică care este capabilă să integreze toate tehnologiile inteligente care se află în casa ta. Poate vă așteptați ca o astfel de cablare să fie destul de costisitoare, dar totul depinde de câte linii aveți nevoie pentru întreaga gospodărie. Instalarea de bază a unei instalații electrice inteligente începe de la 9755 de lei sau mai mult, în funcție de numărul de dispozitive pe care doriți să le conectați la sistem.

Cablarea inteligentă vă permite să conectați:

· Sistem de iluminat

· Sisteme de jocuri

· Sistem de securitate

· Internet

· Sisteme de comunicare

· Senzori

Cablarea inteligentă vă va oferi spațiu pentru aplicații viitoare. Îl puteți folosi cu ușurință fără dispozitive inteligente pe care le puteți conecta ulterior. De asemenea, valoarea casei dumneavoastră va crește pe măsură ce tot mai mulți oameni vor deveni interesați de proprietăți caracterizate de un grad de automatizare. În prezent, se pot găsi experți specializați în instalarea instalațiilor electrice inteligente. Este foarte important să alegeți un profesionist care își susține bagajul în domeniu nu doar prin cunoștințe și experiență, ci și prin pregătirea în domeniu. Veți avea mai multă încredere că instalarea unui cablaj inteligent va fi impecabilă și vă va putea oferi suport pentru toate serviciile și facilitățile viitoare.

Internetul obiectelor (IoT)

Acest concept, odată înțeles doar de tehnicieni, își găsește acum drumul în viața noastră cotidiană din ce în ce mai mult alături de alte dispozitive inteligente care apar pe piață.

Abrevierea IoT se referă, practic, la orice lucru care se poate conecta la Internet. Printre pionieri se numără becurile inteligente care au câștigat o mare popularitate în rândul oamenilor din întreaga lume. Opțiunea de conexiune wi-fi permite oamenilor să controleze iluminatul folosind o aplicație de pe telefonul smartphone sau folosind un controler special conceput pentru astfel de instalații.

Alte produse IoT includ:

· Frigidere care vă ajută la cumpături;

· Cuptoare electrice care pot recunoaște tipul de mâncare introdus în cuptor și pot seta automat temperatura și timpul de gătit corecte;

· Cuptor cu microunde

· Cafetiere

· Sisteme de încălzire și aer condiționat

· Ceasuri cu alarmă și cu setări de iluminare și temperatură

· Sisteme de securitate

Gama de electrocasnice inteligente se extinde în fiecare an, cu noi produse care evoluează și se adaptează cerințelor tot mai mari ale utilizatorilor săi. În trecut, era necesară o aplicație pentru fiecare tip de produs IoT, dar experții de la Amazon, Google și alți giganți tehnologici aduc diverse îmbunătățiri pentru a facilita integrarea produselor IoT și pentru a le porni utilizând comenzi vocale. Multe dintre produsele IoT sunt suficient de automatizate pentru a vă sprijini în diferite activități și pentru a economisi timp. De exemplu, jaluzelele electrice cu senzor de lumină. Pot detecta puterea luminii soarelui care pătrunde în casă și extinde automat jaluzelele astfel încât să țină umbră, iar interiorul să nu se supraîncălzească, mai ales în zilele toride de vară.

Cât costă o casă inteligentă?

După cum e menționat mai sus, prețul unei instalații electrice inteligente începe de la aproximativ 9755 de lei. La această sumă trebuie să adăugați dispozitive inteligente care se deplasează între diferite niveluri de preț.

Când faceți o comparație între prețuri, concentrați-vă pe diferitele costuri ale echipamentelor convenționale și ale echipamentelor inteligente. În majoritatea cazurilor, produsele IoT costă mai mult, dar oferă mai multe funcții și, în cele din urmă, economisesc mai mulți bani.

· Cu termostatul inteligent puteți economisi până la 610 de lei și ca un beneficiu, îl puteți programa pentru a vă încălzi casa înainte de a vă ridica din pat dimineața.

· Un bec inteligent costă între 176 și 390 de lei, dar poate rezista până la 40.000 de ore de funcționare normală. Datorită faptului că este un bec cu LED, consumă mai puțină energie electrică decât un bec standard. Toate seturile încep de la aproximativ 976 de lei.

· Frigiderul inteligent cu o capacitate de 671 litri poate economisi până la 36.500 de lei, în timp ce are amplasate camere care vă permit să vizualizați conținutul acestuia în timp ce faceți cumpărături.

· Prețul unui sistem inteligent de securitate variază în funcție de caracteristicile de care aveți nevoie.

Telstra a lansat kituri de pornire Smart Home pentru casele care nu au cabluri inteligente. Setul include prize inteligente, camere, senzori și alte dispozitive. Prețul seturilor este în jur de 2900 de lei. Echipamentele Telstra pot fi, de asemenea, achiziționate separat, inclusiv încuietori inteligente ale ușilor, termostate inteligente și alte produse interesante.

Viitorul dispozitivelor inteligente

Termenul IoT a fost inclus în vocabularul nostru relativ recent, dar deja se vorbește despre alte tehnologii inteligente care vor fi disponibile pe piață în curând. Din ce în ce mai mulți oameni încep să se obișnuiască cu această idee și așteaptă cu nerăbdare ceea ce producătorii din întreaga lume pregătesc pentru ei.

Robotica a fost o perioada limitată doar la fabricile mari. În prezent, însă, roboții își croiesc drumul în viețile noastre și în curând ne vom putea construi casele doar cu roboți specializați în construcții. Roboții moderni sunt deja capabili să efectueze anumite lucrări de construcție rapid și eficient. Unul dintre roboți poate construi pereți, în timp ce viteza de așezare a cărămizilor este de aproximativ o mie pe oră. Un alt robot, folosit ca imprimantă 3D în China poate construi o casă de la zero într-un timp mult mai scurt comparativ cu un tip de construcție convențional. Cu toate acestea, utilizarea roboților de construcție este încă prea costisitoare pentru oamenii obișnuiți.

Concurența pieței și inovația cu care lucrează alte companii de tehnologie sunt foarte importante. Recent, un bucătar robot a fost introdus de Moley Electronics în Anglia. La fel ca majoritatea noilor tehnologii, „bucătarii” inteligenți și alți roboți vor deveni mult mai accesibili în momentul în care vor intra pe piață alți producători cu tehnologie îmbunătățită.

Viitorul este aici și acum. Când construiți sau renovați, luați în considerare îmbunătățirile care vă vor face casa mai inteligentă și accesibilă. Valoarea casei tale va crește și vei fi pregătit să folosești cele mai noi tehnologii care vor apărea pe piață. Acestea vă vor aduce multe beneficii și mai puține griji în viața de zi cu zi.