Muncă în grădină și în aer liber

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în muncă în grădină și în aer liber. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
8954 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Andreea vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Andreea vă sfătuiește

Ce servicii de grădinărit pot comanda

Întreținerea și tunsul grădinii

Întreținerea regulată este importantă pentru ca grădina să arate cât mai bine. Întreținerea gazonului ar trebui să înceapă prin îndepărtarea frunzelor și curățarea zonei, dacă este necesar. Apoi grădinarul tunde și scarifică peluzele. Apoi taie gardurile vii cu o motocoasă. Grădinarul ar trebui, de asemenea, să tundă copacii și arbuștii pentru a-i menține sănătoși și frumoși tot timpul anului. Dacă este necesar, aplică în mod regulat sau sezonier îngrășăminte pentru anumite tipuri de plante și peluze.

Combaterea buruienilor și dăunătorilor

Buruienile și dăunătorii pun în pericol sănătatea plantelor și a grădinii. Un grădinar poate preveni această problemă prin dezrădăcinarea buruienilor, fertilizarea și pulverizarea plantelor cu produse adecvate pentru a le proteja de alge, ciuperci, afide și alți dăunători. Pentru a preveni creșterea buruienilor, este recomandabil să efectuați mulcirea în jurul rădăcinilor copacilor și arbuștilor.

Plantarea grădinii

Grădinarul vă poate ajuta să alegeți plantele potrivite pentru grădina dvs., să se tolereze reciproc bine și să fie distribuite astfel încât să nu interfereze unele cu altele chiar și la câțiva ani de la plantare. Acesta va lua în considerare factori precum locația optimă a plantelor, orientarea către părțile laterale ale spațiului, nivelul luminii solare, nivelul de umiditate și precipitații, anotimpul, nevoia de întreținere etc. Vă va ajuta să alegeți plante care să arate bine, în timp ce se potrivesc cu nivelul de îngrijire și întreținere pe care doriți să le oferiți.

Restaurarea gazonului

Dacă gazonul dvs. este acoperit de buruieni sau pare îngălbenit sau uscat, un grădinar vă poate ajuta să îl restabiliți. Acest lucru poate însemna eliminarea inegalităților, aerarea solului pentru a promova o creștere sănătoasă, fertilizarea și adăugarea de substanțe nutritive, însămânțarea varietății potrivite de iarbă și, dacă este necesar, ajustarea pH-ului solului. Grădinarul vă va ajuta să alegeți și să stabiliți tipul potrivit de gazon. De asemenea, vă poate ajuta să proiectați, să instalați și să configurați irigarea manuală sau automată.

Întrebări frecvente

Ce abilități are un grădinar?

Un grădinar cu experiență este un expert și cunoaște diverse subiecte, de la ecologia solului la fiziologia plantelor. Vă va oferi consultanță și vă va ajuta la planificarea grădinii. Ei vă vor sfătui cu privire la alegerea plantelor care sunt cele mai potrivite pentru clima și locația proprietății dvs. Vă vor sfătui să cumpărați plantele sau semințele potrivite. El se va ocupa de plantarea de noi flori și copaci. Va pune la dispoziție udarea și fertilizarea plantelor. Va ajuta la tratarea ciupercilor și a bolilor plantelor și va preveni apariția acestora. Se ocupă de îngrijirea solului pentru o creștere optimă a plantelor. Elimină buruienile și se ocupă de alte lucrări necesare întreținerii grădinii.

De ce să angajați un grădinar?

Nu aveți timp pentru toată munca din grădină? Un grădinar cu experiență vă va ajuta cu lucrările în aer liber - tunderea gazonului, îndepărtarea buruienilor, tăierea și tratarea copacilor împotriva dăunătorilor, plantarea de flori și vă va ajuta la amenajarea teritoriului. Găsiți un profesionist cu experiență care să vă asigure că nu trebuie să petreceți timp liber prețios lucrând în grădină, dar, în schimb, puteți folosi acest timp pentru a vă relaxa cu prietenii și familia.

Ce face un grădinar?

Grădinarul este expert în îngrijirea grădinilor, inclusiv a florilor, copacilor, plantelor utile, peluzelor, asigură combaterea buruienilor sau combaterea dăunătorilor și alte activități în aer liber. Vă poate ajuta cu tot ce trebuie să faceți în grădină.

De ce ar trebui să angajez un grădinar profesionist?

Dacă apelați la un grădinar profesionist, puteți conta pe el pentru a avea grijă de grădina dvs. și de toate plantele din ea. Grădinarul cunoaște procedurile corecte și are mulți ani de experiență în întreținerea diferitelor tipuri de grădini.

Cum găsesc un grădinar bun?

La Wilio veți găsi cu ușurință un grădinar calificat și disponibil din zona dvs. Trebuie doar să introduceți o cerere, să răspundeți la câteva întrebări despre lucrările de grădină care trebuie făcute și să așteptați ofertele unor grădinari cu experiență.

Cât durează întreținerea grădinii?

Întreținerea regulată a grădinii și tunderea gazonului pot dura de la 30 de minute la câteva ore. Dar dacă este o sarcină mai complexă sau o grădină mare, va avea nevoie de mai mult timp.

Cât costă un grădinar?

Prețul lucrărilor de grădinărit va depinde de sarcinile care trebuie îndeplinite și de dimensiunea terenului. Prețul depinde, de asemenea, de cât de departe va călători grădinarul.

Trebuie să îi ofer grădinarului unelte sau consumabile?

Majoritatea grădinarilor își vor aduce propriul echipament, inclusiv mașini de tuns iarba, tocătoare și alte instrumente. Cu toate acestea, unii grădinari preferă să folosească echipamentul pe care îl aveți acasă. Cel mai bine este să întrebați grădinarul ce abordare preferă.

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Serviciile de grădinărit pot fi cu adevărat diferite, de la cositul de rutină și întreținerea grădinii până la proiectarea și plantarea completă a unei noi grădini. Notați toate sarcinile din sarcină, astfel încât grădinarul să poată aduce toate instrumentele și materialele necesare.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Nu uitați să adăugați cerințele pentru data finalizării la sarcină. Dacă aveți un buget care trebuie îndeplinit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.